• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

En azından haber verselerdi geçen hafta giderdim.Neyse canım sayılı gün çabuk geçer.Of kemikler bi de doğumda esniyormuş, birinden duymuştum çatırdadığını hissediyormuş.Umarım abartıyordur :53:

okadarr abartı düşünme yawss:DDD bize çaktırmadann esniyordurr onlarrr severim o kemikleride:D

kızlar iyi geceler herkese 2 gündür uğrayamamıştım. bugün ne yediysem çıkarttım yaa uzun zamandır iyiydim yaa niye böyle oldu anlamadım yaa. birde gece çok fena bi krampla resmen uykumdan zıplayarak uyandım yaa offf:((((

Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle:23:
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"

şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela:52:

hehe ben de aynen öyleyim:1:
iyi işte sesimize gürültüye alışıyo bebekler:9:
bu hafta nöbetten düştüm rapor götürüp. az kaldı dayanırım diyodum iyi ki rapor istemişim dr.dan.

Son düzenleme:
kızlar cümleten günaydın ve hayırlı cumalar herkeslere:))) yavrularımız için birbirimiz için bol bol dua edelim artık az kaldı zaman hızla ilerliyo ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH.. ayrıca yeni katılan arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİİZZ..:16:

kızlar cümleten günaydın ve hayırlı cumalar herkeslere:))) yavrularımız için birbirimiz için bol bol dua edelim artık az kaldı zaman hızla ilerliyo ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH.. ayrıca yeni katılan arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİİZZ..:16:

Hayırlı cumalar canım Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Günaydın anneciklerrrr, herkesin cuması mübarek olsun. Ya benim sol kolum inanılmaz uyuşuyo geceleri. Sabah uzun süre de geçmiyo uyuşukluğu. Var mı öle olanlar?

Günaydın anneciklerrrr, herkesin cuması mübarek olsun. Ya benim sol kolum inanılmaz uyuşuyo geceleri. Sabah uzun süre de geçmiyo uyuşukluğu. Var mı öle olanlar?
senin cumanda mübarek olsun canım.geçmiş olsun ama ben öyle kol uyuşması yaşamadı doktoruna sor bence.

günayyyyydııııııı anneler :)

günaydın herkeseeee:4:

Günaydınnnn kızlarrrrrr :16:

Hayırlı cumalar canım Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

güzel anneler günaydın.nasılsınız bakalım:)

kızlar günaydın, 12 günde tam 2 kilo almışım, bu gidişle 20 kiloyyla tamamlayacağım

şöyleee toplucaaa bütün herkesee günaydın diyeyimmmm:)
hayırlı cumalarrrr güzellerrrrrrrrrrrr:) Allah bebişlerimize bizlere sağlık sıhattt versin

Günaydın seninde cuman mübarek olsun kuzum. Canım aşı vurulduktan sonra mı uyuşmaya başladı eğer öleyse normaldir ya da üzerine ters mi yatıyorsun benim de ellerim uyuşuyor sürekli uyanınca. ama ellerimi yastığın altına koyuyrum o yüzden uyuşuyormuş doktoruna danış bence canım..

kızlar günaydın, 12 günde tam 2 kilo almışım, bu gidişle 20 kiloyyla tamamlayacağım

Benimde öyle sorma 90la bitirmke istiyodum ama şimdiden 86 oldum :( :37::37:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr:))

Günaydınnnnnnnnnnnnn sana daa :)

Günaydın kuzeyyy günaydın güneyyyy günaydınnnn doğuuuu günaydınnn batıııııııı :)

Cumamız mübarek olsun kuzular bebişlerimiz sağlıklı hayırla kucağımıza alalım inşaallah.. Bebişlerimiz vatana millete annelerine babalarına hayırlı evlatlar olsun, akıllı uslu sağlıkla büyüsünler inşaallahhh... :16::16: Tabi Allah bize de hayırlı anne olmayı nasip eylesin cazgır annelerden eylemesinn :1::1:

günaydın güzel anneler minnak bebişler herkese hayırlı cumalar........

ben bugün yaprak sarıcam vallahi gözümde büyüyor şuan içini yapıyorum artık kaç saate biter kısmet:)))))))))

günaydın güzel anneler minnak bebişler herkese hayırlı cumalar........

ben bugün yaprak sarıcam vallahi gözümde büyüyor şuan içini yapıyorum artık kaç saate biter kısmet:)))))))))

Günaydın sana daa :)

Benimde sarmam lazım sigara böreği talaş böreği felan yapıp da buzluğa atmam lazım ağırlaşmadan yapmalıyım bişeyler ama tembelliğim tuttu bu aralar :) Kolay gelsinnn

Back
X