Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç böle bişe yaptırmadım isteyende olmadı nediki bu böle gebelikte yapılması gereken bişimi doktorunuzmu istedi sizden![]()
Eki Görüntüle 420848 ben bornozunu bole aldım cnmm bıde pamuk tulbent aldık beyazz 3 tane yeterlı kucukken sonra bornoz almayı dusunuyorumm avuc kadar seylerr ates pahası![]()
28 haftaya kadar yapılıo cnm benımde 8 hazıranda nasıpse...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....
sözlerine kesinlikle katılıyorum.. insanların küçücük bebeğini kaybeden bir anne hakkında bu kadar acımasız düşünebildiğine inanamıyorum.. biraz iyi niyetli olmak lazım ki etrafımızdaki herşeye bu kadar şüpheci, kötümser yaklaşmayalım..Haklısın sahte de olabilir ama belki de hamile olduğumuz için etkilendik kendi adıma ben etkilendim zaten bu aralar duygusalım. Bu forumda her türlü şey paylaşılıyor düşük yapanlar bebeğini kaybedenler biz nasıl paylaşmak istiyosak onlarda öyle paylaşıyor hem bana sıcak içten geldi kadın durduk yerde niye moralimizi bozsun ben bu açıdan bakıyorum :)
Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....
[/QUOTE]
Topiğinizi görünce sizlerle paylaşımda bulunmak istedim, gerçi benim oğum ekime denk geliyormuş ama olsun :)
bugün değişik bir dr a gideyim dedim, daha tecrübeli birine
ve dr gebeliğimmin çok riskli olduğunu , çocuğu çok aşağıda taşıdığımı ve her an kaybedebileceğimi söyledi
karnım daha şimdiden çatlaklarla dolu, göbek deliği altında 20 nin üstünde çatlama var
ben durmadan idrara çıkyorum
benzer durum yaşayanlar var mı arkdaşlar
ne yapmam gerek bilmiyorum
moralim çok bozuk
bence hemen başka bir doktora daha gitmelisin..bende de sürekli idrara çıkma durumu var ama bildiğim kadarıyla hamilelikte normal olan bişey..zaman kaybetmeden bir uzmana git..Topiğinizi görünce sizlerle paylaşımda bulunmak istedim, gerçi benim oğum ekime denk geliyormuş ama olsun :)
bugün değişik bir dr a gideyim dedim, daha tecrübeli birine
ve dr gebeliğimmin çok riskli olduğunu , çocuğu çok aşağıda taşıdığımı ve her an kaybedebileceğimi söyledi
karnım daha şimdiden çatlaklarla dolu, göbek deliği altında 20 nin üstünde çatlama var
ben durmadan idrara çıkyorum
benzer durum yaşayanlar var mı arkdaşlar
ne yapmam gerek bilmiyorum
moralim çok bozuk
canım ben civilden aldım 30tlye.. çok da beğendim.. istersen resim koyayım![]()