• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar resim nasil yukleniyordu birisi anlatabilirmi?[/QUOTE]

konuya cevap ver dediğimizde açılan sayfada üstte simgeler var ya orada ikinci sırada sondan 5. simgeye tıklıyosun yükleniyo canım. insert image yazıyo

$6002_B.webpkızlar nasıl sizce 510 tl...

sözlerine kesinlikle katılıyorum.. insanların küçücük bebeğini kaybeden bir anne hakkında bu kadar acımasız düşünebildiğine inanamıyorum.. biraz iyi niyetli olmak lazım ki etrafımızdaki herşeye bu kadar şüpheci, kötümser yaklaşmayalım..

acımasız oldugumuzu düşünümüyorum. bu topikte bu tarz paylaşımların yapılması bence uygun değil. bunu belirtmek de acıya karşı duyarsız oldugumuz anlamına gelmiyor. belki de sizin kadar dirayetli olamadıgımız anlamına geliyor. bir çoğumuz binbir güçlükle bebek sahibi olduk, yüreğimiz ağzımızda geziyoruz. hormonlar yüzünden duygusal durum stabil değil zaten. ben yazıyı sonuna kadar okuyamadım, biliyordum ki olumsuz etkilenicem. ha böyle yazılar ister paylaşılsın ister paylaşımasın, kendi adıma okumadan geçerim. ama biraz daha özenli olunmasını istemek da yadırganmamalı

Gebelikte zaman zaman ellerde uyuşma, karıncalanma, yanma, ağrı, sızlama hisleri olabilir hatta daha ileri derecede olursa güçsüzlük, hissizlik gibi şikayetler de eşlik eder. Hasta özellikle başparmak ve yüzük parmağı arasındaki parmaklarda bu şikayetlerin olduğunu ifade eder, bir eşyayı tutarken zorlandığını hatta elinde düşürdüğünü söyler. Bu şikayetler Karpal Tenül Sendromu denilen el bileğinde sinir sıkışması durmuna bağlı gelişir. Karpal tünel sendromu sadece hamilelerde görülmez, herkeste oluşabilir özellikle elini ve el bileğini sürekli tekrarlayan hareketlerle çalıştıran kişilerde (sürekli bilgisayar, daktilo kullanmak gibi) görülür. Gebelikte özellikle 5. aydan sonra görülür çünkü bu aylardan sonra vücutta kilo artması, su tutulması, şişme (ödem) artar. Hamile bayanların yaklaşık %20'sinde karpan tünel sendromuna rastlanır. Doğumdan sonra çoğunlukla şikayetler geçer. Doktoruna bu bilgilerle danış istersen...

Ya etkilenilmeyecek gibi değil o yüzden yanlış buluyorum. Evet hayatta olan bazı gerçekler var ve bunlar her gün oluyor burada izole bir forum yaratalım demiyorum. Ama konu annelik ve yaşanan şey çok acı, bu forumda da paylaşılmamış üstelik (başka bir forumdan alıntı diye biliyorum) ama bu foruma biri tarafından taşınmış. bu taşıma durumu yanlış geldi bana...

Sanki sizin çok:) Ama az kaldı çok şükür, izin mizin derken son 1,5 ayım var keyfini sürmem için:)

kesinlikle katılıyorum yazıyı okurken bende bu kadar acıyla bunları buraya yazmak nerden aklına gelmiş die düşündüm ama bi senaryo bile olsaydı şu durumumuzda etkilenmemek elde diil paylaşan arkadaş ii niyetiyle paylaşmıştır ama yalnış oldu bencede...

acımasız oldugumuzu düşünümüyorum. bu topikte bu tarz paylaşımların yapılması bence uygun değil. bunu belirtmek de acıya karşı duyarsız oldugumuz anlamına gelmiyor. belki de sizin kadar dirayetli olamadıgımız anlamına geliyor. bir çoğumuz binbir güçlükle bebek sahibi olduk, yüreğimiz ağzımızda geziyoruz. hormonlar yüzünden duygusal durum stabil değil zaten. ben yazıyı sonuna kadar okuyamadım, biliyordum ki olumsuz etkilenicem. ha böyle yazılar ister paylaşılsın ister paylaşımasın, kendi adıma okumadan geçerim. ama biraz daha özenli olunmasını istemek da yadırganmamalı

Haklısınız bu topikte olumsuz şeylerin paylaşılmasına bende karşıyım. Bahsettiğimiz olay forumda bebeğimi kaybettim başlığındaydı etklienen nem kapan zaten orayı açıpta okumaz ben tesadüf eseri okudum kadının acısını paylaştım hepsi bu arkadaş bahsetmiş bi yazı oudum çok üzüldüm diye bende okudupumu söledim ve konu böyle aksetti. Velhasıl tekrar söylüyorum bu topik altında yazanların hepsi hamile ve kimisi binbir zorlukla bebek sahibi oldu etkilenmemek elde olmaz. Forum genelindede üzücü yazılar illaki oluyor onlarda okunmasa sorun yok diyorum ben... Yadırgamıyorum eğer öyle anlaşıldıysa tekrardan düzelteyi bu topik altında yazılan olumsuz şeylere bende karşıyım..

Bu arada benim canım bi şey çekiyoooo eşime desemmiki yaa :14::14::14::14::14:

mını damla dıe bır markaydı cnm ızmırden aldımm ..% 1oo pamuk 5lı aldım ben battanıye ayrı aldık ..daha oncede paylasmıstım sennın ıcın bıkez daha paylasıyım :)) 28 tl aldım.

Eki Görüntüle 420962
sağol cnm artık bi hastane çıkışı alsam iyi olacak yaa.yazık yavrumun hastane çıkışı yok:18:

iyi olur cnm resim koyarsan sevinirim:16:[/QUOTE]

tatlım bende 40 liraya aldım birazdan koyacam resimlerini belki yardımcı olurum

evet tatlım 510 tl fiyat iyi markası baby 2 go ama nasıldır iyimidir bilmiyorum:(

cnm çok güzelmiş ve fiyatıda öle uçuk değiln bence zaten arabalar 200 küsür lira bu oto koltuklarıda çok pahalı yani çok uçuk olmuyo fiyat ama çok hoşlar .... araba çok önemli kızlar yaaa kesinlikle alırken çok dikkat etmek lazım çok kullanışlı olması gerekiyo...

Topiğinizi görünce sizlerle paylaşımda bulunmak istedim, gerçi benim oğum ekime denk geliyormuş ama olsun :)
bugün değişik bir dr a gideyim dedim, daha tecrübeli birine
ve dr gebeliğimmin çok riskli olduğunu , çocuğu çok aşağıda taşıdığımı ve her an kaybedebileceğimi söyledi
karnım daha şimdiden çatlaklarla dolu, göbek deliği altında 20 nin üstünde çatlama var
ben durmadan idrara çıkyorum
benzer durum yaşayanlar var mı arkdaşlar
ne yapmam gerek bilmiyorum
moralim çok bozuk

tatlım kesinlikle başka bi doktora daha görün benim bebeğimde aşağıda bende çok fazla idrara çıkıyorum ama doktor bi risk olduğunu sölemedi gerçe benimki öle çok aşağıda değil ama tabi anne olarak insan telaşlanıyo her daim ama moralini bozma güzelim ve bi doktora daha git bana ilk gittiğim doktor bebeğimin kafatasında sorun olduğunu söledi özürlü dedi o kadının yüzüne kaç tane doktor değiştirdim proflara gittim kesinlikle yanlış teşhiş dedi her gittiğim doktor... aksine çok sağlıklıymış bebişim o yüzden sende bi doktorla kalma mutlaka başkasına gözük tmm rabbim korusun meleklerimizi...

kızlar bu tickerleri nasıl yapyosunuz_?m biara yaptım şimdiolmuyo hazırladım lily den ama kaydedemiyorumm nereye ve hangikısmınıkaydetmem gerekiyo

tatlım profil kısmında hani bütün bilgilerinin yazdığı yer varya orda çizelge diye bi yer var onun yanında kalem işareti var ona tıklıyosun ordan o hazırladığın çizelgenin linkini yapıştırıyosun yani yanlış hatırlamıyosam böleydi bi dene bakalım takıldığın yerde müdahale ederim tatlım

ayyy kafayıı yicemmm olomuyooooooo Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. sürekli bu yazı çıkıyo....herşeyini ayarlıyorum ama orda mesela html filan yazan yerler var ya onlardan hangisi kopyala yapıştır yapacagımı bilmiyorum:(

selam kızlar size bi bakıp kaçıcam haftasonu kalabalık misafirim geliyo kara kara ne yapacağımı düşünüyorum ...

ayyy kafayıı yicemmm olomuyooooooo Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. sürekli bu yazı çıkıyo....herşeyini ayarlıyorum ama orda mesela html filan yazan yerler var ya onlardan hangisi kopyala yapıştır yapacagımı bilmiyorum:(

cnm sanırım jpg formatında olanı yapıştırman gerekli

Back
X