• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oldumu acaba:) $2012-05-18 12.48.30.webp.

ayyy bunlar ne ciciş şeyler yahu bende şimdi çıktım çarşıya geldim bebişimin havlusunu aldım birazdan koyacam fotosunu kızlar... tatlım güle güle kullansın meleğin cicilerini çok güzeller benimde çok gözüm kalıyo ama hep yazlık şeyler var kışlık bulamıyorum

[video=youtube;0Qewpvo2WYo]http://www.youtube.com/watch?v=0Qewpvo2WYo[/video] :16: çok seviyprum bu şarkıyıııııııııııııııııııııııı

Tesekkur ederim yakin cekim diye oyle minicik zaten 40 cikinca yaparim mevlut ozamanda rahat olur.kizim 3850 dogmustu buda o civarda olursa sorun yok:)

hmm anladım tatlım ... kızın maşallah çok güzel doğmuş o kiloda olursa dediğin gibi zaten sorun olmaz:) güle güle kullansın hepsini inş

kızlar bakın benim aldıklarım bunlar belki yardımcı olrum..

hastane çıkışım bebitofun 40 liraya aldım
taşıma çantası ve normal çantada kampanya vardı 20 liraya aldım kanguruyuda 10 liraya aldım
ince battanite 20 lira yanlış hatırlmıyosam
havlusuda kitikate nin 30 liraya aldım oda yüzde yüz pamuk

Eklentiler

• $battaniye.webp
    $battaniye.webp
    81 KB · Görüntüleme: 24
  • $hastane çıkışı.webp
    $hastane çıkışı.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $ince battaniye.webp
    $ince battaniye.webp
    66 KB · Görüntüleme: 23
  • $taşıma çantası kanguru ve çanta.webp
    $taşıma çantası kanguru ve çanta.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 23
kııızzllaaaarrr çocuk çantası konusunda çok kararsızdım hem büyük,içi kullanışlı,rahat olsun hemde şık olsun istiyodum veeee dün batikte bu çantayı görünce BUDUR dedim :46: hadi sizde beğenin :52: Eki Görüntüle 420916 Eki Görüntüle 420917

çok hoş tatlım çantan hem şık hem kullanışlı bişeye benziyo ... ben normal bebek çantası aldım ama banada küçük geldi olmadı daha büyük bişey alacam bende

Mrb kızlar doktora gıttım geldımm yıne enfeksıyon var gecmemıs 10 tane ıgne verdı bıde kan ılacı tabı ben nası olcam okdr ıgneyı bılmıyorum acabab bı zararı olurmu??

slm kızlar.. sağlık ocağına gidip aşımın 1. dozunu oldum bu gün.. korkuyodum ama acımadı ssz çok şükür :) bebeğimin kalp atışlarıda normal.. herşey iyi şükür.. ben sölemesem sağlık ocağındaki kız yapmıycaktıda aşımı o derece aslında işime gelirdide bebişin sağlığı için :21: :21: herşey yolundaymış bizim şimdilik.. ee sizde ne var ne yok??

Mrb kızlar doktora gıttım geldımm yıne enfeksıyon var gecmemıs 10 tane ıgne verdı bıde kan ılacı tabı ben nası olcam okdr ıgneyı bılmıyorum acabab bı zararı olurmu??
canım iğneyi veren doktor hamile olduğunu biliyosa ki biliyodur ona göre vermiştir iğneyi.. rabbim sağlık versin.. inş kolayca bitirirsin iğneleri..:50: :50:

Kızlar merhaba ben demir hapını içmeye başladıktan sonra büyük tuvaletim hep simsiyah, ayrıca son 1 haftadır göbek deliği çevrem ve belim ağrıyor tabi birde aşırı derecede gaz problemi var sizde de bu tarz problemler var mı ?

Back
X