• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağlık ocağı yapmıyor mu? Ben de hiç sormadım hastaneye ne kadar, ek ücret var mı, falan diye... Ama sağlık ocağına benim doktorum-hastanem yapmıyor dersen yaparlar diye biliyorum. Ayrıca ek ücret çıksa bile sağlık ocağından en düşük şekilde çıkıyor.

herkeslere günaydın..

benim gittiiğim sağlık ocagı şeker yüklemesi yapmıyoruz dediler. her yerin uygulaması farklı herhal

Topiğinizi görünce sizlerle paylaşımda bulunmak istedim, gerçi benim oğum ekime denk geliyormuş ama olsun :)
bugün değişik bir dr a gideyim dedim, daha tecrübeli birine
ve dr gebeliğimmin çok riskli olduğunu , çocuğu çok aşağıda taşıdığımı ve her an kaybedebileceğimi söyledi
karnım daha şimdiden çatlaklarla dolu, göbek deliği altında 20 nin üstünde çatlama var
ben durmadan idrara çıkyorum
benzer durum yaşayanlar var mı arkdaşlar
ne yapmam gerek bilmiyorum
moralim çok bozuk

alanında uzman farklı bir doktorun görüşünü almanı tavsiy ederim.
önemsemezlik yapma bence, bazı durumlarda erken doğumu önlemek için dikiş atılıp istirahat verilebiliyor ki bu da panik yapılcak bi durum degil. çok tanıdıgım var bu şekilde gebeliğini geçiren.

çatlaklar için de bol su ve kremler önerririm

sağlıkla gelsin kuzun, analı babalı büyüsün:):nazar:

Kızlar merhaba ben demir hapını içmeye başladıktan sonra büyük tuvaletim hep simsiyah, ayrıca son 1 haftadır göbek deliği çevrem ve belim ağrıyor tabi birde aşırı derecede gaz problemi var sizde de bu tarz problemler var mı ?

demir hapı bagırsaklarda emilidği için bahsettğin durum normal. kimilerinde kabızlık da yapabiliyormuş.
ağrılarsa bi parçamız oldular artık:)

iyi aksamlar annisler ve kuzucuklarii:49:

bugun ayrintili usg. vardi. gittik. sukur herseyimiz iyi, duzgun, hicbir problemimiz yok. evde kipir kipir olan donup duran kizim usg.ye girince utaniyo mu ne bi donuyo popisini bana tekme salliyo :9:

dr. hanim biraz tatli biseyler ye, su ic yarim saat sonra devam edelim donmeyecek gibi simdi dedi.. gittik babiskosuyla gozleme tatli cay falan atistirdik (kadin tatli ye dedi ben gozlemeleri goturdum valla:9:) tekrar girdik donmus prenses hanim... herseyimiz iyi cikti sukur. 2 hafta sonrasi icin de kardiyak kontrolumuz var. obdan 2 hafta sonra da sanirim seker yuklemesi yapilicak..

kuzucumun yuzunu ayrintili gorduk yine.. ayni babasi aglayiverdim.. ben hep cok heyecanli mutlu gidiyorum kontrole, esime dedim bak yine ayni sen diye dr hanim da gozleri bakisi annesine benzesin cok civil civil cok guzel bakiyosun dedi :16: kalbimi fethetti:16:

daha iki gun once 403 gr.di kuzucum bugun 468 gram cikti sok oldum:53: gerci bunlar tahmini degerler ama ne biliim hosuma gitti tosuncugum buyusun kilo alsin kuzum..

bu arada acibadem bakirkoy.e gidiyorum ucreti de acibadem sogortali olmama ragmen (indirimlisi yani) 370tlCİK -!- tuttu...

bu arada bana asiyla iligi bir sey soylemediler, sanirim yaptirmiycam konusu dahi gecmedi. dogumu da acibadem b.koyde yapicaz sanirim ondan..?

cooook guzeldi kuzumu uzuuuuuuuun uzuuuuuuuuun izlemek.. heralde ailede kadin dogum uzm. olsa her gun gider gider gorurdum o kadar cok ozluyorumki iki gunde bile.. icimde ama gorunce bi baska oluyo aglayasi, geliyo.. sanki karnimda icimde de gorunce ruhuma isliyo gibi.. ne biliyim degisik bi duygu. bugun bi de ogrenmis gibi sanki elini yanagina koydu boyle : :31: aklim gitti kiz cadi sen elini boyle koymayi nerden ogrendin dedim aglayiverdim.. of.. bu aralar cok duygusalim yine koyverdim:14:

mutluluk, ask, sevgi.. insallah tum anneciklerimizin tek gozyasi sebebi bu olur.. :nazar:

:nazar::nazar: gözün aydın olsun. ne güzle anlatmışsın:)

ben de salı günü gidicem. kalp durumlarına filan da bakılacak:)
Kızlar ya gece kendimi hep sırt üstü yatmış buluyorum bişi olurmu:53:

tüm gece fıtır fıtır dönüyorum valla. sağım solum arkam sobe:1:
kızlaaar,bu saatte burda ne işim var bilmiyorum ama duygusallığım tuttu yine,uyuyamadım,geldim bakiyim dedim ne var ne yok :9:

ben kızımın adını bahar koymak istiyorum,ama sonbaharda doğan birine bahar ismini vermek zıt olmasın? yani isimler karakterlere etki ediyo ya? ne biliyim aklıma öyle geliyo,hadi bana aa hiç olur mu öyle şey falan diyin :52:

hehe bence olur neden olmasın ki :)

annem dün benim veletlere aziz bebe'den penye ve örgü battaniye aldı:)

aldıklarımı ben de eklemek istiyorum ama hala makineye pil almadık. telefon da geri gitti batarya sorunları yüzünden:)

artık karnımın günden güne bile büyüdüğünü hissedebiliyorum, annem de aynısı söyledi; iki gün görmemiş gene büyümüşüm :1::1:

kızlaaar,bu saatte burda ne işim var bilmiyorum ama duygusallığım tuttu yine,uyuyamadım,geldim bakiyim dedim ne var ne yok :9:

ben kızımın adını bahar koymak istiyorum,ama sonbaharda doğan birine bahar ismini vermek zıt olmasın? yani isimler karakterlere etki ediyo ya? ne biliyim aklıma öyle geliyo,hadi bana aa hiç olur mu öyle şey falan diyin :52:

bence gayet güzel olur, sonbaharın havası yerine bahar etkiler çocuğun karakterini.

annem dün benim veletlere aziz bebe'den penye ve örgü battaniye aldı:)

aldıklarımı ben de eklemek istiyorum ama hala makineye pil almadık. telefon da geri gitti batarya sorunları yüzünden:)

artık karnımın günden güne bile büyüdüğünü hissedebiliyorum, annem de aynısı söyledi; iki gün görmemiş gene büyümüşüm :1::1:

Güle güle kullan, senin kişi başı kaç battaniye oldu şimdi??
Ben anneme dut ipten bebek battaniyesi ördüreceğim, ama bulunduğu şehirde ipini bulamamış.Kürkçü hana gidip almam lazım dut ip..
Aldıklarının fotoğrafını bekliyoruz...

kızlar yaa isimkonusunda fikrinizi alamk istiyorum. eşimle beraber ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim ırmak ve nehir oldu.
ama nette şöyle yazıyordu. "Peygamberimiz yine doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimleride kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir."
ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum ama çok aklıma takıldı:31: başka isim de bulamıyorum:1:

herkese meraba coook uzun zaman oldu neler olmus burada obur sayfa kapanmis bu yeni mi ne nasil gidiyo acaba hamilelikler artik buyudu bizim sipalar

Günaydıııınnn dün yumurtalıklarıma doğru ağrım vardı acile gidelim dedik. Bi sorun yokmş çok şükür. Zaten salı günü ayrıntılı usg var. Çok heyecanlıyım. Umarım hepiciğiniz iyidir.

Güle güle kullan, senin kişi başı kaç battaniye oldu şimdi??
Ben anneme dut ipten bebek battaniyesi ördüreceğim, ama bulunduğu şehirde ipini bulamamış.Kürkçü hana gidip almam lazım dut ip..
Aldıklarının fotoğrafını bekliyoruz...

teşekkürler.

kişi başı, 2 penye, 1 pazen, 1 örgü, 1 tüylü (bunu C&A dan almıştım bilemedim şeysini:1:) oldu

dut ipek battaniye mi , ilk defa duydum. güle güle kullanın battaniyeyi :) fotosunu ben de isterim:)

arkadaş bezler için sepet aldıgını ve bezleri o sepet koyup kullandığını söyledi. yırtık poşet içinde düzensiz de olmuyormuş. mantıklı geldi bana da.
aldıgı sepet kapaklı ve ilk zamanlar bi paket bezi alıyormuş, veledin totosu büyüdükçe yarım pakete düşmüş tabi :)

pazardan 5 liraya kare sepet aldık, annem de içine mavi pitikareden örtü dikecek. şampuan vs koymaya

selam kızlar napıyorsunuzzzzzzz
isimlerde düşünülmeye başlanmı bence en zorrrrr kısım bence isim kısmı

Benim bi arkadaşımın ismiydi cnm tanıştım tanışalı bi kızım olursa adını zülal koymak istiyorum die düşünürdüm..Anlamı "hafif berrak tatlı su" demek...

anlamı çok güzel canımm arkadaşındaaa bu işe çok sevinecektir eminim:)) tekrar hayırlı olsn. Benimde kızım olsaydı elif azra koyacaktım nasip oğlişime isim arıyorum şimdi çok zorrrr:DD bir fası hehe

Back
X