bu iştah açıklığı beni 100 kilo yapcak diye korkuyorum:-(
sanki yediklerim mideme inmiyor bi doyamıyorum kızlar ya, 70 kiloyla hamile kaldım şuan 78im

( ve asıl kilo alınacak aylar 6. aydan sonrası offfffffffff
meyve ve dondurma günlük alınıyor artık eve. çünkü 1-2 kg olsa bitircem o derece azar azar alıyorum :))
isimlere karar veriliyor sanırım yavaş yavaş. ben yakın çevremden kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü yorum yapıcak ve sinirlerimi bozcaklar en başta da kaynanam. karışmam diyor ama her ismin sonunada nur ismini ekliyor, karışmam derken bile karışıyor yani.
ben Aslı ismini düşünüyorum. ben insanın kişiliğini ismin değil Allahın içimize yerleştirdiği merhamet, kıskançlık, hırs, iyilik vs. gibi yönlerin kşiliği şekilllendirdiğini düşünüyorum. öyle olmasaydı bütün ayşeler aynı bütün aliler aynı olurdu.
yıllarca eğitim bilimleri okudum birsürü kuramcı kişilik gelişimi karakter şekillenmesinde ortak olarak genetik ve çevre demişler birtaneside isim etkili dememiş. kapital dünyada kendilerine fırsat yaratmaya çalışanların uydurması olan isim analizlerini sadece komik buluyorum buda benim nacizane yorumum:))