• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iki gündür benim de enerjim düşük. annemin yanındatım, sagolsun gözümün içine bakıyor ama bu enerjinini yükseleceği yok

sağdaki bebek de iki gündür az hareket ediyor- ya da etmiyor gibi geliyor bana. ona da canım sıkıldı. umarım bi sıkıntı yoktur.
salı kontrol var

canım ikizlerin mi var? maşallah :nazar: anneler bir başka canım, biz de altlı üstlü oturuyoruz. Yediğim önümde yemediğim ardımda desem yeridir :))))) enerjin düşükse internetten alışveriş sitelerine bir göz at derim. beğendiğin birşey olursa alırsın, biz bayanlar alışveriş ile ancak şıp diye kendimize geliriz :)) bu arada canını sıkma, sen sıkılınca bebişlerin de sıkılır. Kontrolün salı günü ise içini rahat tut, ya 10 gün sonra olsaydı...? ama içgüdülerini dinle, istersen yarın ara doktorunu.. için rahat etmeyecekse.. bence naz yapıyordur o sağdaki :)

annessiii bebiş için oradan süt hazırlanıyorrr normal benceee,aynı pütrlükler ve yarıklar bendede olmaya başaldı. hatta benimkinin uçları ıslak olmaya başladı süt geliyor yavaştann dışarıya çıkmadı ama ıslak ıslakk:)).

sağolun ya içim rahatladı:16::16: azıcık kurcalayınca su gibi bişey geliyor evet. bıraktım ben de. korktum daha ellemem:1::1:

ay canım şimdiden afiyet olsunnn, elma mevsimi bitmediki daha :DDDD hehee benyaptım vallaa:).
süt yumurta olmayınca hala doolabımda varrr birşeycik olmadı.
:DDD
tabiki mevsimi bitmedi canım ama biz çocukluktan alışmışız böyle ağacından kopartıp yemeye o yüzden yemeyiz pek ağustos eylül dışında elma. valla yumurtasız olması harika yaa kesinlikle yapacağım hatta salı günü annemlere gideceğiz yarın falan yaparım orayada götürürüm hehe:))))))))

tüüh kayınvalide olmasaydı iyiydi ama neyse artık kayınvalideden ayrıldıktan sonra başbaşa kutlarsınız hehe:1::1:
hehe olmazzz olurmuu:)) saolsun her defasında hatırlarrrrr geçen ayy eşimin doğum gününde ektik kayınvalidemle kayınpederimi bu defa ekemiyoruzzz. Düşünmeleri aramaları çok güzel ama işte .
:)) bizde kutlamalarr 6 ay önce bitti :17::17::17::17: :)

hehe olmazzz olurmuu:)) saolsun her defasında hatırlarrrrr geçen ayy eşimin doğum gününde ektik kayınvalidemle kayınpederimi bu defa ekemiyoruzzz. Düşünmeleri aramaları çok güzel ama işte .
:)) bizde kutlamalarr 6 ay önce bitti :17::17::17::17: :)
o zaman seneye çifte kutlama yaparsınız hehehe:21::24:

tşk ederim canım bende yarın yapayım bunu hem misafirlerde yer :1: zaten tanımadım insanlar bakalım nasıl geçecek :31:

ayyy satın canım hemen satın hemde o nerden çıktı yauuu kaynvalideyle doğum günümü kutlanır :37: bi mazeret bulun beraber yarın yiyelim falan diin:20:

[]

afiyet olsun cnaım ben beğeneceğinize eminim gerçektne hoş oluyor.
Ayy nasıl bahane bulucam yawss:DDD saolsun kociş hafta sonu için biryerler ayarlamış ama bu hafta 19 mayıs dolayısıyla doluymuş otell haftaya gidecekmişizzz :DDD o sevindirik etti beni hehe.

sağolun ya içim rahatladı:16::16: azıcık kurcalayınca su gibi bişey geliyor evet. bıraktım ben de. korktum daha ellemem:1::1:

rahatlasın rahatlasın annesiiii, ama oynaşma memişlerle geçen kızlar bahsediyordu yinee uyarmamak lazımmış Allah korsun erken doğumu tetikliyormuş.

tabiki mevsimi bitmedi canım ama biz çocukluktan alışmışız böyle ağacından kopartıp yemeye o yüzden yemeyiz pek ağustos eylül dışında elma. valla yumurtasız olması harika yaa kesinlikle yapacağım hatta salı günü annemlere gideceğiz yarın falan yaparım orayada götürürüm hehe:))))))))
:))))
amasyadamısın fıstık ornaın elmasıı çok meşhurdur dimi.
Tabi o alışkanlık oluncaaa bu dönemlerde yemke istemezsin.
inş. beğenirsiniz canım.

afiyet olsun cnaım ben beğeneceğinize eminim gerçektne hoş oluyor.
Ayy nasıl bahane bulucam yawss:DDD saolsun kociş hafta sonu için biryerler ayarlamış ama bu hafta 19 mayıs dolayısıyla doluymuş otell haftaya gidecekmişizzz :DDD o sevindirik etti beni hehe.

ohhh MAŞALLAH MAŞALLAH ne romantik eşin benimki kuru bi hediye ve kutlamayla sıyırdı hiiç anlamaz özel günmüş yemekmiş hiiiç :41::41:

bi kere aç karnına kan alıyorlar hemen gilikozu aç karnına içiyorsun canım içtikten bir saat sonra tekrar kan alıyorlar eğer çok yüksek çıkarsa şekerin başka bi gün daha yüksek dozda tekrarlıyorlar gerilme şimdiden benceee...

maşallah :nazar: kızına tü tü tü. dünde biz alışverişe çıktık oğlum maşallah öyle tekmeler attıki sevindi heralde annem babam bana eşya alıyolar diye hehe eve geldik durdu çocuk. alışverişi sevecek baya oğlan haliyle:9:
:9:

olabılır cnmm :1::1::1:
hoş geldin canımmmm yerim senin mikkuşunun pıt pıtlarını:)

yee teyzesıı :)):21::21::21::21::21::21::21:

ohhh MAŞALLAH MAŞALLAH ne romantik eşin benimki kuru bi hediye ve kutlamayla sıyırdı hiiç anlamaz özel günmüş yemekmiş hiiiç :41::41:

ay ay evet düşünmüş olması çok hoşuma gitti.
2 yıldırrr böyleee daha öncesinde çiçek bile görmezdim :DDD bu durumdan hiç şikayetçi değilim ufacık birşey alsada çok güzel tepki veriyorum o onu şevke getiriyor sanrım.

offf kalkayım bulaşık makinesini boşaltayım çamaşır atayım. kalkmışken yemekte yapayım:31::31: benim eşimde yok kursa gidiyor. o yokken yapayım o olunca hhiçbişey yapasım gelmiyor:31:
bir uyuşuğum bir uyuşuğum sormayın...cumartesi de çalışıyorum . sadece pazar kalıyor. o günde temzilik mi yapayım dışarı mı çıkayım kendime vakit mi ayırayım anlamıyorum..

ay ay evet düşünmüş olması çok hoşuma gitti.
2 yıldırrr böyleee daha öncesinde çiçek bile görmezdim :DDD bu durumdan hiç şikayetçi değilim ufacık birşey alsada çok güzel tepki veriyorum o onu şevke getiriyor sanrım.

bak diyorum seneye mayıs 4 doğum günüm hemen bi hafta sonra anneler günü diyorum oğlun alsın anneler gününde diyo ben niye alcam diyo ayy dediim yaa hiiç düşünce yok sende insan alır oğlunuda birlikte alır hediyeyi diyorum bakalım görcez seneye hehe. birde habire özel gün icat ediyon diyoo.

Ay Allah korusun:))))

yerim vallaaa sana kalmazzsaa karışmam:))

ayy kıyamadım sımdı kuzucummaa kızlar ben dün prımanın 3_6 kg bezınden aldım bı pakett etrafımdakıler erken daha dedılerr ama napım yavas yavas atıcamm koseyee.. akıl karıstıran ınsanları sevmıyorum :47::47:bıde hacı sakırınn deterjanıylaa dalının bebe yumusatıcısını aldımm ..

Back
X