- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
hoş geldin canımmmm yerim senin mikkuşunun pıt pıtlarını:)kızlarr ben geldımm azcık uzandım uyuyayımm dıe bızım zıllı kızz uuyutmadı pıtpıtt bende kalktımnasıl gecıo pz gununuzz umarım ıyıdırr ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canımmmm yerim senin mikkuşunun pıt pıtlarını:)kızlarr ben geldımm azcık uzandım uyuyayımm dıe bızım zıllı kızz uuyutmadı pıtpıtt bende kalktımnasıl gecıo pz gununuzz umarım ıyıdırr ..
iki gündür benim de enerjim düşük. annemin yanındatım, sagolsun gözümün içine bakıyor ama bu enerjinini yükseleceği yok
sağdaki bebek de iki gündür az hareket ediyor- ya da etmiyor gibi geliyor bana. ona da canım sıkıldı. umarım bi sıkıntı yoktur.
salı kontrol var
annessiii bebiş için oradan süt hazırlanıyorrr normal benceee,aynı pütrlükler ve yarıklar bendede olmaya başaldı. hatta benimkinin uçları ıslak olmaya başladı süt geliyor yavaştann dışarıya çıkmadı ama ıslak ıslakk:)).
tabiki mevsimi bitmedi canım ama biz çocukluktan alışmışız böyle ağacından kopartıp yemeye o yüzden yemeyiz pek ağustos eylül dışında elma. valla yumurtasız olması harika yaa kesinlikle yapacağım hatta salı günü annemlere gideceğiz yarın falan yaparım orayada götürürüm hehe:))))))))ay canım şimdiden afiyet olsunnn, elma mevsimi bitmediki dahaDDD hehee benyaptım vallaa:).
süt yumurta olmayınca hala doolabımda varrr birşeycik olmadı.
DD
hehe olmazzz olurmuu:)) saolsun her defasında hatırlarrrrr geçen ayy eşimin doğum gününde ektik kayınvalidemle kayınpederimi bu defa ekemiyoruzzz. Düşünmeleri aramaları çok güzel ama işte .tüüh kayınvalide olmasaydı iyiydi ama neyse artık kayınvalideden ayrıldıktan sonra başbaşa kutlarsınız hehe![]()
o zaman seneye çifte kutlama yaparsınız hehehehehe olmazzz olurmuu:)) saolsun her defasında hatırlarrrrr geçen ayy eşimin doğum gününde ektik kayınvalidemle kayınpederimi bu defa ekemiyoruzzz. Düşünmeleri aramaları çok güzel ama işte .
:)) bizde kutlamalarr 6 ay önce bitti:)
tşk ederim canım bende yarın yapayım bunu hem misafirlerde yerzaten tanımadım insanlar bakalım nasıl geçecek
ayyy satın canım hemen satın hemde o nerden çıktı yauuu kaynvalideyle doğum günümü kutlanırbi mazeret bulun beraber yarın yiyelim falan diin
[]
sağolun ya içim rahatladıazıcık kurcalayınca su gibi bişey geliyor evet. bıraktım ben de. korktum daha ellemem
![]()
:))))tabiki mevsimi bitmedi canım ama biz çocukluktan alışmışız böyle ağacından kopartıp yemeye o yüzden yemeyiz pek ağustos eylül dışında elma. valla yumurtasız olması harika yaa kesinlikle yapacağım hatta salı günü annemlere gideceğiz yarın falan yaparım orayada götürürüm hehe:))))))))
o zaman seneye çifte kutlama yaparsınız hehehe![]()
afiyet olsun cnaım ben beğeneceğinize eminim gerçektne hoş oluyor.
Ayy nasıl bahane bulucam yawssDD saolsun kociş hafta sonu için biryerler ayarlamış ama bu hafta 19 mayıs dolayısıyla doluymuş otell haftaya gidecekmişizzz
DD o sevindirik etti beni hehe.
rahatlasın rahatlasın annesiiii, ama oynaşma memişlerle geçen kızlar bahsediyordu yinee uyarmamak lazımmış Allah korsun erken doğumu tetikliyormuş.
bi kere aç karnına kan alıyorlar hemen gilikozu aç karnına içiyorsun canım içtikten bir saat sonra tekrar kan alıyorlar eğer çok yüksek çıkarsa şekerin başka bi gün daha yüksek dozda tekrarlıyorlar gerilme şimdiden benceee...
maşallahkızına tü tü tü. dünde biz alışverişe çıktık oğlum maşallah öyle tekmeler attıki sevindi heralde annem babam bana eşya alıyolar diye hehe eve geldik durdu çocuk. alışverişi sevecek baya oğlan haliyle
![]()
hoş geldin canımmmm yerim senin mikkuşunun pıt pıtlarını:)
ohhh MAŞALLAH MAŞALLAH ne romantik eşin benimki kuru bi hediye ve kutlamayla sıyırdı hiiç anlamaz özel günmüş yemekmiş hiiiç![]()
:))))
amasyadamısın fıstık ornaın elmasıı çok meşhurdur dimi.
Tabi o alışkanlık oluncaaa bu dönemlerde yemke istemezsin.
inş. beğenirsiniz canım.
Ay Allah korusun:))))allah korusun cnm yaa:18: yok ellemem bi daha.![]()
yee teyzesıı :))![]()
ay ay evet düşünmüş olması çok hoşuma gitti.
2 yıldırrr böyleee daha öncesinde çiçek bile görmezdimDD bu durumdan hiç şikayetçi değilim ufacık birşey alsada çok güzel tepki veriyorum o onu şevke getiriyor sanrım.
Ay Allah korusun:))))
yerim vallaaa sana kalmazzsaa karışmam:))
yok canım eğirdirliyim ben...