Kizlar bursi derdim var bolumune donmus allah sabir versin yardim etsin herkese:)ilk gebelikte insan daha farkli oluyor ikincide farkli ilkinde is guc yapmaz yatardim bunda da vala herseye yetisiyorum sabahta beri ev silip supurdum banyo yikadim koltuklrin kilifini cikarip makinaya attim. Asicam birzdn.sabah kuzenimin bebegi oldu birazdan hastaneye ziyarete gidicem bu arada yemegi ocaga koydum tum bunlari kiziml yapiyorum cedric gibi hayat 28 yasindayken cok zorrrrrrrr:))) tum sulalem burda surekli misafirim oluyor haberli habersiz caya kahveye yemege gelednde cok ama ben seviyorum esimde cok yardim eder sagolsun.arada kdinda geliyor idare ediyoruz iste.
canım bende çok severim misafiri geleni gideni ama işte normal bir hamilelik geçirmiyorum ki, o kanamalı günlerde yaşadıklarımı bir ben bilirim yani, ayrıca tedaviyle tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımızda var , herkes bir nedenle hassas işte, hiç bir problem olmasa bile ilk bebeği olanlar yaşayacaklarını bilmedikleri için daha temkinli davranıyorlar. sen deneyimli annesin tabi, helal olsun valla sana