hahaha süpermiş.doktorla olan muhabbetin. iyi demişsin :)
hadi gözün aydın.:) darısı yarın benim başıma :)
amin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha süpermiş.doktorla olan muhabbetin. iyi demişsin :)
hadi gözün aydın.:) darısı yarın benim başıma :)
bebeklerin kan dolaşımları bize göre farklı oldugundan daha çok üşürlermiş. ondan şapka giydiriliyor.
eidven konusu muallakta, kimi doktorlar artık taktırmıyrlar kimileri de taktırıyorlar
Dogumdan 10 gun once humana steal tea cayini icmek olumlu etkiliyormus deneyen arkadaslarim var en azinda. Sut hemen geliyormus.
Bu arada teyzeleri kızım hala hasta
dr iğne verdi 5 tane bu akşamdan itibaren yaptırıcaz
Bi de iyi haber kaynanam çarş. gidiyormuş ÇOK ŞÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Bi de iyi haber kaynanam çarş. gidiyormuş ÇOK ŞÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
geçmiş olsun canım ufaklığa Allah şifa versin kısa zamanda inş.Bu arada teyzeleri kızım hala hasta
kızlarrrrr 1 saat yürüyüş yaptık eşimleeeeyediklerimi erittim derken
koca bir dilim kekle muzlu süt götürdüm hahaha ay buru tutsun beni çok fena yuvarlanacağımmm yakında
selam herkese..
Bu aralar biraz yoğunum.Sizi takip edemiyorum. Geçmişe şöyle bir göz attım. Herkes pek bir dertli. Aman derdiniz bunlardan ibaret olsun..Umarım herkes sağlıklıdır.
bizler de iyiyiz. mevzu kaynana olunca dertli olmayan yok :) sen nasılsın peki
aldıklarımın bi kaç fotosunu eklemiştim. gördün mü
inş. doğumumuzda faydasını görürüz bu yürüyüşlerinn, benim yürüyüşten sonra kalçam ağrıyor yaaaBen de hergün 45 dk yürümeye çalışıyorum yavaş yavaş...
hımssss ucuzz olduğu söylenemezzzBebek odası mobilyası bakan var mı? Biz dün eşimle modokoya gittik çok güzel ve değişik modeller vardı. Özellikle kızlar için harika mobilyalar var ama bizimki erkek olacağı için biraz daha karar vermek zor gibi. 2-3 tane beğendim fiyatlar 3300-3500 arası fazla mı ki?
inş. doğumumuzda faydasını görürüz bu yürüyüşlerinn, benim yürüyüşten sonra kalçam ağrıyor yaaa((
sizded varmı öyle bişi
cnm ben 2 tane almıştım 10 lu aziz bebe ve miniçodan, sonra velimdende hediye geldi oda aziz bebe. henüz yıkamadım ama aziz bebeye güveniyorum iyi olduğunu düşünüyorum ama pahalı geliyo bana. 10 lu set 75 tlye aldım. miniçodanda 36 tl ye aldım.
cnm hepsi çok uygun özellikle taşıma çantası ve kanguruya o fiyata şaşırdım nerden aldın????
geçmiş olsun cnm, kan ilacı almayan yok zaten fiks hamileyken 3. aydan sonra hemen başlatıyorlar. zararı olsaydı doktorun vermezdi, içini ferah tut
1 saatten fazla yürüdüysem kuyruk sokumu ve kalça ağrısı çekiyorum. Mutlaka gece yatarken magnzeyum alıp, ertesi gün çok yorulmamaya bakıyorum...Kesin görürüz faydasını. En azından kilo kontrolünde.
kızlar bebeğim bugün çok hareketsiz acaba aşı etkiliyormudur??normalde bu bebek hiçmi uyumuyor diye şaşırıyordum bugünde nerdeyse hiç oynamadı yaokuldada iyice sabrımın kalmadığını hissediyorum gereksiz yere çok asabiyim 3 hafta kaldı sabırrrr
ecrin esila aldığınız ciciler çokk çokk gzüel güle güle kullanın :)
aldıklarınız 2012 eylül anneleir bebbekelrinize ne aldınız topoiğine de ekleyin hepsi aynı yerde dursun
almak isteyenlee fikir olur