Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin branşın ne?
oyy senin eşin geç geliyor o halde...
H&M şişlide yok.. Bakırköye gittiğimde bir bakayım...C&A e baktım dün nişantaşında hiç göremedim böyle renkli şeyler...
Amanın miniklerle uğraşıyorsun sen...Hem zor hem zevkli. Hoş ergenlerle uğraşmaktan iyidir..sınıf.:)
evet mlsf.:)
gerçi senn de çok vaktin yok ama bi hafta sonu çıksan en azından ne var ne yok piyasada fikir eidnirdin.
mothercareden aldıgım bodyleri indirimli aldım.
bazı avmlerde aynı ürün olmasına ragmen indirimsiz satılıyor mesela
bodyler için demstock a uğrayabilirisn. vardır
c&a nın pakette bodyleri var. onlar da şirin.
h&m ninkiler daha da şirin :)
bu ay deli gibi aldım. önümüsdeki iki ay eşek gibi çalışıp ödicem
eşim geldi bu arada.
ben kaçanzi
herkesi öpenzi
ihmal etme. benim bi ara ilaç bitti, yazdıramadım filan. bi iki gün aksadı.
hemen farketti etkisi
korkuyorum yaa sizler böyle deyinceeeKizlar kiyafet konusund su bir gercek 5-6 aydan sonra bebek zaten oldugu ayin degil 3 ay buyugunu giyiyor bedenler oldugu ayi gostermiyor genelde.yani 9 ay yazan pantolonu muhtemelen 6.yda giyecektir bebek.yada gomlekleri.ilk 6 ay kafaniza gore takilin simdi alin sonrasini bebisinizi taniyarak bilerek alirsiniz.elimizde kalan mutlaka olacaktir ne yapalim:)kizimda elimde cok patlayan urun oldu :)zamanlma hatasi standart bedene uyma yuzunden:)
ay kızlarrr ben bu bıdığıı yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
içimde kıpır kıpırrr neler yapıyorkii karnımı görsenizz su dalgası gibi balık gibi:))) minkkulum benim Allahım sana ve bütün bebişlereee sağlıklı ömürler versin.
amin:) ben minik meleğimi hissetmek için biraz daha sabretmeliyim herhalde :)
iyi akşamlar annişler :) ya size birşey soracağım ben bebeğimi içimden hissediyorum ama elimi karnıma götürdüğümde daha net hissedemiyorum benimle aynı haftada olup ta hisseden var mı yani tam hissetmem gerekiyor mu merak ediyorum da :)
hamile kalmadan önce, hamile kalmaya çalıştıgım zamanlarda, her sabah işe gitmek için yürüdüğüm otobüs durağının arkasında bebek mağazası vardı, vitrininde de bebek mankenin üzerinde bi salopet bana sırıtır dururdu. bi gün iki gün, 3- 5 her sabah bana sırıttı durdu o salopetli bebek.. derken dedim ne olursa olsun ben bunu alcam.
girdim içeri, şunu istiyorum dedim.
kaç ay olsun dedi.
ne bilim ver ordan bi buçuk yaş dedim :)
verdi çıktım:)
bi süre evde bizimle beraer gezdi o.
sonra bi ara tepem attı bi yerlere tıkıştırdım.
geçenlerde gene çıkardım.
ona arkadaş ararken bu kotları aldım işte :)
Kızımı iğneden getirdik çığrındı yavrum şimdide bayıldı uyuyor
ben de çok şükür 3. ve son yazılı sorularımı hazırladım
yarından itibaren yapıp kurtulacam
Benim moralim kötü yani,ama tentation hoca hanıııım aldıklarına bayıldım
kız kotlarına kadar almışsın ya sıpaların,güzel günlerde giydir.
Ben de size hastane çıkışımızı göstereyim inanmazsınız kaynanam aldı 125 TLben de bişey demedim
bana göre pahalı ama ceza kestim ona bişey demedim alma falan diye...
Eki Görüntüle 424400 Eki Görüntüle 424401
Bu da 2 gün önceki göbeğim
Eki Görüntüle 424402 :
Bu arada teyzeleri kızım hala hasta
dr iğne verdi 5 tane bu akşamdan itibaren yaptırıcaz
Bi de iyi haber kaynanam çarş. gidiyormuş ÇOK ŞÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ben geldim gidiyoruuum dualarınz benimle olsun yarın öğlen ayrıntılı usg var
kizlar gunaydin ilk seker yuklemem yuksek cikmisti cumartesi tekrar 2. si yapildi bu sefer normal cikti sizler yaptirdiniz mi
Tentation, ya gözlerim doldu okurken... Ama ne mutlu sana simdi 2 tane birden var :)
Hayırdır canım senin niye moralin bozuk? Paraya kıyıp almıs en azından bosver, onu bile almayan,heves etmeyen veya parasına kıyamayan kayınvalideler var.