Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeklerime bir türlü isim bulamadım daha doğrusu karar veremedim. Kızıma Zeynep Duru mu koysam acaba yoksa tek isim mi daha iyi olur sizce. Oğluma da Ömer Yiğit veya Furkan Yiğit mi koysam offff çok zor karar vermek siz ne düşünüyorsunuz?![]()
kızlar bebeklerime bir türlü isim bulamadım daha doğrusu karar veremedim. Kızıma Zeynep Duru mu koysam acaba yoksa tek isim mi daha iyi olur sizce. Oğluma da Ömer Yiğit veya Furkan Yiğit mi koysam offff çok zor karar vermek siz ne düşünüyorsunuz?![]()
Canım ben tek isim koycam kızıma.İki isim zor oluyor..Kendimden biliyorum. Öyle mi diyelim böyle mi diyelim sasırıyor millet.Zaten cogunluk birisi kullanılıyor, ne gerek var kalabalğa diye düşünüyorum ben![]()
Ben aldıklarının fotosunu yeni gördüm.. Çok çok beğendim... Bazılarının mağazalarını çıkarttım ama bazılarını bilemedim... nerelerden aldın... Bir de ileriki aylar için sanırım pek çoğu değil mi.. ama tam benim zevkimde bir alışveriş olmuşSağlıkla giysinler inşallah
Ayrıca dün şeker yükleme yaptıramadım sabah erken gitmediğim ve aç olmadığım için.. Ama 10 gün içinde gel yaptır dedi doktorum. Boncuk' un aylık kontrolleri vardı.. Yüzünü göreceğim için çok heyecanlıydım ama göremedik. Ayağını yakalamaya çalışıyordu ve yakaladı sonunda onun bu büyük mücadelesine ve başarısına ortak olduk sevindik hep birlikte:):) Başı aşağıda, sırtı sol yanımda ayakları kolları falan da yüzündeydi hep... Elini çekmedi, doktor kendi kontrollerini yaptı, iyi ve 900 gr. olduğunu çok iyi olduğunu söyledi. Kordon kan akışına, suyuna falan baktı... Çok Çok ÇOk şükür herşey çok normalmiş... Yüzünün yanında bir uzuv kalabalığı vardı, eller bacaklar, kollar.. Ben başladım yine sıkışık bu çocuk diyeBöyle işte.. Darısı bu haftalara geldiğinizde sizlerin de başına
![]()
Slm kizlar nasilsiniz?bu listeleri cicilerimiz topigine eklesek kaybolmz hemde fikir olur kizlar.kayinvalidleri bosverin beklentilerinizi dusururseniz hayal kirikliginiz daha az olur.kizim 28 aylik daha bir corp almamistir kayibvlidem.dogdu taaaki 40 mevludune kadar bisey yapmadi mevlutte sulalesine gostercekya kizima bir bilezik bir altin takti tum yaptigi oydu birde mevlut etini almisti yalan olmasin:)hic birsey beklemiyorum ben ondan hayata bakisi o.eltimde benden sonra dogum yapti bana ne yaptiysa onad aynisini yapti onada corap almadi yani.bende. de deli gibi mesela eltim dogum yapinca bir bohca kiyafet ve altin takmistim degmezmisya neyse insanlik yaptim ben kayinvalidemde yapmiyor ben icimden geldi yapmistim.insanliktan anlamayana ne yapsan bos.yyy sinir oldum bak.
kızlar karyola beşik için yatak alan ya da bakan var mı, hangi markayı düşünüyorsunuz?
selam kizlarrr
dun b.koye gittik yemek falan yedik prensese biseyler alalim dedik (biz daha yeni basladik alisverise) valla sersem gibiydik ne alicaz edice bilmeden giriverdik magazaya :) arabasini 1,5 ay once almistik kuzumun.. bilemedigimizden ne alacagimizi birkac bisey aldik hevesle.. annannemiz gelicek haftasonu onunla cikicaz esas alisverise.. dun aldiklarimiz:
1 tane 10'lu hastane cikisi
1tane uzun kollu citcitli body
1 tane kisa kollu citcitli body
2tane tulum
1tane sapka :)
2 tane battaniye
1 tane alt acma
cok zormus bu alisveris olayi.. biz bilemedik, annemi de bekleyenedik gozumuze guzel geleni aliverdik![]()
annem gelince artik onarli onarli aliriz bodyleri tulumlari takimlari.. bizimki kendi hevesimizi torpulemek oldu sanirim.
neyse alisverisi bitirdik baya bi yuruduk benim karnim agrimaya basladi kramp gibi sanki icim kesiliyo.. adim atamamaya basladim. hemen hastaneye gittik nob. dr. da bizim dr degildi.. ne stres ettiler beni.. kan idrar tahlili, usg, nst... sukur bebisimizle ilgili bisey cikmadi. dahiliyeye ciktik...kan tahlilinde dusuk -yuksek deger vardi bikac tane. antibiyotik verdi dr. of cok gerilim yasadim hastanedeyken korktum baya yapilan islemlerden bisey mi oluyo diye
sukur neyseki gecti.. sukur.
Resimleri var mı canım
Zeynep ve Ömer nasıl sizce?
selam kızlar biz geldik tosun paşamlaaaa
Ayrıntılıya girdik bugün bizde; çok şükür herşey yolunda ama bir türlü görüntü vermedi bize çok zıpırdı
Eliyle ayağını tuttu, dil çıkardı fır döndü ama şöyle güzel bir dönmedi yüzünü bize
Çok uğraştı doktor teyzesi ama yok benim dediğim olacak dedi sadece eli yanağında bir poz verdi paşam
Çok şükür hiç bir yerinde problem yok, bir hafta önceden gidiyormuşuz, kilomuz da 658 gr olmuş
Bir grafik var eğer o grafiğe göre gidersek yani kilo artışı yavaşlamazsa 3,5 kilo ve üzeri doğar bu bebek dedi
Çok şükür Allahıma çok şükür
biz de doktordan geldik. ayrıntılı vardı, kalplerine filan bakıldı. çok şükür bi sıkıntı yok. her şey yolunda kilolar boyları iyi.
sağdaki neden az oynuyor dedim. bulundugu konumdan ötürü hareketlerini farkedemiyorsundur dedi, bazen plasentaya vurular, bazen rahime filan..
ikisi de kafa kafaya vermiş yatıyordu. dışarı çıkına yapacaklarını kuruyorlardır dedik :))
yüzlerini görmedik, biri ayaanı gösterdi
pati, senin basettiğin de ne ki. ikisinin de el kol ayak kafa birbirine girmişti. kimin eli kimin neresinde belli değildi .:)
anhcusa memorail la son gidişim herhal :) doktorumla vedalışırken bi tuhaf oldum, istediğin zaman beni arayabilirsin dedi.
bu arada 478 verdim
sıkma canını sen.. bebekler kısmetlerıyle dogarlar herkesın bellı bır borcu var napalımm az yada cok beebegımızı buyutucezz sonuctaa.. stres yapma annesıı bebegını dusunherkese merhaba ..bugün canım çooookkk sıkkın..dünya kadar borç var,daha bir çöp alamadım kızıma mobilyasını odasını şimdimi alsam bilmiyorum..kafayı yemek üzereyim ..hiç tadım yookk..:26:![]()
kızlar benim sıpam 21. haftanın başında yani geçen hafta 388 gr. dı, sizinkiler daha mı kilolu, dr. normal dedi ama acaba üzülmiyim diye mi bişey demedi. Nasıl kilosu sizce?
selam kızlar biraz önce giysi dolabımı boşalttım baştan aşağıya kullanamıycaklarımı kaldırayım diye, neyseki yaz için bol bol üst parçam çıktı giyebileceğim kıyafet masrafından yırttım biraz da olsa. birde temmuzda kaynımın düğün kına fln var geçen dolaştım abiye bulamadım olanlarda çok pahalıydı bikerelik bişey için, onun yerine şık bi pantolonlu gömlekli kombin yapsam olur herhalde kafam karışık biraz..
selam kızlar biz geldik:)
kızlarrr sürekli tatlı istiyorum sizdede var mı byle bir durum??
rica ederim tatlım ne demek bu arada ben ayrıntılımı bu ay başında oldum devlete gitmiştim yaa bu ay sonucu aldım anında ama bakan kadın bişe demiyo doktoruna götürcekmişim devlet hastanesindeki kadına bidaha gidemem tam bi arbede yaşanıyo orda hem ben okudum kağıdı her bişeyciğinde normal yazıyodu yavrumun şükürler olsun![]()
Tabiki çok haklısın canım ama işte allahtanki senin annanen bi de kaynana geliyoru m deseydi
ben burda anlatsam kaynanamın ayyylaaarrr boyu bizde takılışını valla beni topikten atarsınız
Eşim güney doğudayken daha yeni evliyiz size abartmıyorum
İskenderundaydık o zaman en güzel zamanı bahar aylarıdır bizimki kaçırırmı,martta geliiiir haziranda sıcaklar başlayınca kaçardı
düşünün eş yok,çoluk çocuk yokannemler 2 saatlik yolda gitsem giderim yani
bayram gelir geçer hafta sonu gelir geçer ben hep kaynanayla yapışık ikiz gibi
annemlere bunaltı gelmişti ama bişey de diyemiyolardı garipler
hala da öyle geldimi adeta kök salar gitmeezzz
Öyle canım da düşündürtmüyolar bak işte
insanlar niye bu kadar bencil yaa
vallahi billahi büyük de konuşurum gitmemmmm oğlumun evine çağrılmadan gitmem aslaaa
Bak şimdi ben birazdan rewsim koyucam hast. çıkışı görsün millet
Hoş gelmişsiniiiiiiz ben kaçırdım ama
ben de perş. yaptırıcam şeker yüklemesini
bugün ben de dr. gittim al benden de o kadar +10 kilo:26::26::26:
dr. kızdı biraz bu ne dedi şimdiye kadar max. 6 kilo olması gerekiyodu dedi
kuzucuk 650 gr mış normal haftasıyla uyumlu dedi![]()
Bu arada teyzeleri kızım hala hasta
dr iğne verdi 5 tane bu akşamdan itibaren yaptırıcaz
Bi de iyi haber kaynanam çarş. gidiyormuş ÇOK ŞÜKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
kızlar ben aldığım kıyafetlerin bazılarının etiketlerini kesiyorum çok sert olanları cildine batar rahatsız eder fln diye, sizinde aklınızda olsun etiketlere dikkat edin...