Selam güzel anneler!
>Dün kızımla uzun bir yolculuk geçirdik. Toplantı için şehirdışına gittik. Mola vere vere gittiysek de gece geç saatte dönünce ayaklarım şişti tabi.. :)) bugün yorgun olmama rağmen aşı için sağlık ocağına gittik. Tetanoz aşımızın 2. dozunu da olduk. canım acımıyor çok şükür ağrı da yok. Ama doktor 4 kilo almışsın dedi.....
(( ödemdir o dedim ama kendimi kandırmayayım... şimdiden 7 kilo almışım... bu hiç iyi değil. Ama yoğun bir gün geçirdik dün.. Azıcık halsizim de sıkı kahvaltı yaptım dedim doktora :) güldü :)))) Sonrasında gittim sanat merkezine, toplantı var çünkü yine, günün süprizi sky tv'de Yaşamdan Renkler isimli bir programa, canlı yayına katılmam gerekti son dakikada.. Zaten halim yok, nasıl program yaparım dedim ama mecbur gittik tabi, sanatçımız Ceyda Hanım da çok iyiydi beni moralli tuttmak için, sunucu Yelda Hanım da. 1 saatlik canlı yayında konuşamam derken derken açıldık gitti tabi.. Program sona erdiğinde kordonda bir kahve molası yaptım açılmak için Ceyda Hanımla, kızım da ünlü oldu diye konuştuk :) Akşam "kameralara da alıştı gezmelere de nasıl tutarız bilmem" dedi babası, sanki onun sözünü bekliyor bir hareket bir hareket vallahi çıplak gözle görülür oldu artık pıtıkları :)))))
artık uzandık dinleniyoruz :))))
>Dün kızımla uzun bir yolculuk geçirdik. Toplantı için şehirdışına gittik. Mola vere vere gittiysek de gece geç saatte dönünce ayaklarım şişti tabi.. :)) bugün yorgun olmama rağmen aşı için sağlık ocağına gittik. Tetanoz aşımızın 2. dozunu da olduk. canım acımıyor çok şükür ağrı da yok. Ama doktor 4 kilo almışsın dedi.....