• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

8 10 bin mi ne yapıolar bölee yaa.. benim doktorum şehirdeki en iyi doktorlardan biri hastanemde çok çok güzel ve ilgilii sgk ile anlaşmaları var bizden ek ücret 900 tl alacaklar konusdum ben özel hastane olduğu için pek güvenemedim sonradan başka ücretlerden çıkarmayın dedim yok hersey dahil dediler...

8 10 bin mi ne yapıolar bölee yaa.. benim doktorum şehirdeki en iyi doktorlardan biri hastanemde çok çok güzel ve ilgilii sgk ile anlaşmaları var bizden ek ücret 900 tl alacaklar konusdum ben özel hastane olduğu için pek güvenemedim sonradan başka ücretlerden çıkarmayın dedim yok hersey dahil dediler...

hım bence çok makul bir rakam.
Benim kalbimden geçende şuanda kenara koyduğum parada 1500 tl inş.fazlasını istemezlerrr,

senin konuştuğun bu rakam normal doğum sezeryan hangisi için canım

hanımlar arkadaşım doğum yaptı dün bu akşam görmeye gidicemsizde doğum yapacak bayuanlar olarak en çok ne hediye gelmesini isterdiniz....

yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

sezeryan ve normal doğum için aynı dedi standart fiyat ben normal istiyorum hersey yolunda giderse bakalım artık doğumdan önce herseyi konusmak lazım süpriz ile karşılaşmamak için çünkü artık hastaneler ticarethane olmus herseyden fazla fazla para almaya çalışıyorlar

herkese selamm..bende normal doğum istiyorum ama umarım herşey yolunda gider normal olması için ..benim hastanem ister sez.ister normal olsun 1500 TL alıyo..orda yapcam doğumumu..:49::51:

hanımlar arkadaşım doğum yaptı dün bu akşam görmeye gidicemsizde doğum yapacak bayuanlar olarak en çok ne hediye gelmesini isterdiniz....

yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

hımsss süşünüyorum düşünüyorumm:)) Doğumdan sonraaa hemen herşeyim hazır olacağı içinnnnn kıyafet falan isteemezdim:D
çok yakın biriyseee gr altın,çeyrek altın olabilir değilse birleşilerek alınabilir.
Yaş pasta olabilir.
Yada bebişe oyuncak olaiblir:DDD Diş kayıcı çıngırak falan hehe

sezeryan ve normal doğum için aynı dedi standart fiyat ben normal istiyorum hersey yolunda giderse bakalım artık doğumdan önce herseyi konusmak lazım süpriz ile karşılaşmamak için çünkü artık hastaneler ticarethane olmus herseyden fazla fazla para almaya çalışıyorlar
hımsss güzel:DDD
Bende kötü süprizle karşılaşmakistemiyorum konuşayım dediğin gibi.:D

kızlar ya bend e mantar var galiba çok sinirim bozuk
bazen yakıyıor vajinayı akıntı kaşındırıyor
yeşilimsi akıntı oluyor bazen ,ilaç kulndım tejkraladı
hep ilaç kullanamam ki

idrar yolu enfeksiyonu da çıktı
antibiyotik aldım umarım geçmiştr
tekrar yapılacak 10 gün sonra :((((

gecmıs olsun canımm ...bolbol su ıcmeye calıss.

Benide çok korkutmuşlardı aç karnına gittim açlık şekerimi ölçdüler sonra pet bardakla 2 bardak su verdiler bunu iç dediler tadı kötü die ön yargılı gitmişdim zaten 1. bardağı bir dikişde içdim mideme güvenemediğim için sonra biraz midem kalktı burnumu sıkıp 2. bardağıda içdim ama öle çok çok kötü değil korkma.. içdikten sonra bidaha ölçdüler sonra 1 saat bekledik bir daha ölçdüler 1 saat beklerken doktoruma gitiim kızımı gördüm onu çıkardım aradan sonrada öğleden sonra sonuçlarım çıkdı.. bende çok korkmustum ama bahsettikleri kadar değil insanlar abartmayı çok sewiyor.. sadece yanında tuzlu kraker bulundur işin bittikten sonra birtane ağzına at yola çıkmadan ağzının tadını düzeltiyorr.. umarım seninkide temizz çıkar canım sonucu bildir banaa

ayy ewt korkutmaya meraklı bı mılletızz.. dogummla alakalıı hemde nasıl seyler soluolarr ınsan tırsıo :14:
tmm cnm haber verırım ıns ıı sonuclarla gelırımm

günaydın cici anneler.
Bugün güzel bi gün. Hem doğum günüm hem bebeğimi görücem randevum var çok mutluyummmmmmm

ıyıkı dogdun canımm... saana en gusell hedıyee bugun bebegını gormenn ..:nazar::nazar::nazar:

Mrb annşler bız geldık ıse gtmedm bugun 2.aşımı oldum bugun ayrıntılım var hyecnlıyım ıns gosterrler bbgımı banada

kızlar ya bend e mantar var galiba çok sinirim bozuk
bazen yakıyıor vajinayı akıntı kaşındırıyor
yeşilimsi akıntı oluyor bazen ,ilaç kulndım tejkraladı
hep ilaç kullanamam ki

idrar yolu enfeksiyonu da çıktı
antibiyotik aldım umarım geçmiştr
tekrar yapılacak 10 gün sonra :((((

çok gcmıs olsun cnm mantar berbat bısı bnde olmustum gecne kdr mahvoldum idrar yolu enfeksyonu bndede vr ılac kullnmyrm doktr 1o tne ıgne verdı yrn baslıcm olmya korkyrm vurulmyada:((

hımsss süşünüyorum düşünüyorumm:)) Doğumdan sonraaa hemen herşeyim hazır olacağı içinnnnn kıyafet falan isteemezdim:D
çok yakın biriyseee gr altın,çeyrek altın olabilir değilse birleşilerek alınabilir.
Yaş pasta olabilir.
Yada bebişe oyuncak olaiblir:DDD Diş kayıcı çıngırak falan hehe

teşekkürler cnm saol çiçek almayı dşünüyorum sonra gene bebek için mevlüt yapıcak hediyesini götürürüm bir ay sonra falan ama bugün için de eli boş gitmek olmaz :53:

pasta da güzel fikir:34:

selam kızlar, ayrıntılı ultrason randevumu pazartesiye verdiler bakalım. heyecanlıyım. herşeyiyle görebilicem di mi? gidenler azıcık anlatsın bi.

teşekkürler cnm saol çiçek almayı dşünüyorum sonra gene bebek için mevlüt yapıcak hediyesini götürürüm bir ay sonra falan ama bugün için de eli boş gitmek olmaz :53:

pasta da güzel fikir:34:

Canli beyaz orkide yada beyaz yapay. Guzel bir orkide cicek kalici olur.yada evinin dekorun uygun guzel yapay cicek labilirsin kalici olur hep seni hatirlr.

Mrb annşler bız geldık ıse gtmedm bugun 2.aşımı oldum bugun ayrıntılım var hyecnlıyım ıns gosterrler bbgımı banada
Hoş geldin canım:)) geçmiş olsun inş. sıkıntız geçer aşıdan sonrkai günlerin.
Güzel haberlerini beklyioruzz:)

çok gcmıs olsun cnm mantar berbat bısı bnde olmustum gecne kdr mahvoldum idrar yolu enfeksyonu bndede vr ılac kullnmyrm doktr 1o tne ıgne verdı yrn baslıcm olmya korkyrm vurulmyada:((

geçmiş olsun bende çok ciddi sorunlar yaşadım bu yüzden ama şimdi kurtuldum..çünküüüüüüüü sebaa-med i keşfettim canım..onu kullanmaya başladıktan sonra kaşıntıdan eser yok..süper bi icat..!!kesinlikle kullanmalısın..fiyatı 25TL civarında ama bazı eczaneler kampanya yapıyo indirimli alabilirsin ama kurtulman için tek çözüm :112:ben kafayı yicektim enfeksiyon ve kaşıntı yüzünden amaçok şükür rahatım şimdi..:ssz:

canım sende mi özel balat has. gidiyorsun?

balgat akropol e gidiyorum..dr.um ışın hanım özel hast. ve muayene ücreti 30 TL :1::49:

Back
X