• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aybuke bzim arabamız da bunun aynısı ama kraft marka
böyle anakucağı(oto koltuğu) takım almıştık
ayçaya hala da kullanıyoruz oğlum da kullanır sonra atarız gideeerrrr:32:

selam herkeze geçmişi okuymadım umarım herşey yolundadır biz iiiz teyzeleri cuma dr kontrolum var bebek arabasından muhabbet açılmış geçen hafta aldık fiyatıda uygun arkşların tavsiyesi üzerine aldık 2 senedir kullanıp memnun olmuşlar deneme sürüşünü aybükede yapt
ık çok rahat tekerlek kleri dönmesi falan süper

Crystal Baby Nova Travel Sistem Bebek Arabası Gri - Bebek & Çocuk

güle güle kullanın :)
bu siteden alışveriş yapan var mı acaba? güvenilir midir ki?

bizim begendigimiz puset de burda çok uygun ama bilemedim alsam mı almasam mı

Selam güzel gebeler:49:

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kzım hala toparlanamadı:43::43:
annelik çooook zor dün 1 saat başında ağladım bu çocuk niye iyileşmiyor diye:50:
allahııım bebekleri yavruları hasta annelere sabır,sağlık versin yarabbim hayatta en zor şey insan kendi hasta olsun ama yavrum iyi olsun diye düşünüyor:43: tansiyonum yerlerde zaten eşim yapma böyle çocuk o atlatacak diyor ama ben gerçekten mahvoldum
bu arada kayınvalidem elinde çayı oturuyor hep oturuyor banyo yapıyor,çay içiyor sonra gene oturuyor:47::45:
benim halimi görseniz perişanlardayım :14:bugün gidip cumaya kadar rapor aldım artık hem zaten grev varmış bugün kimseler okula gitmemiş,ben de dinlenicem haftasonu da dahil...

Çok geçmiş olsun canım ya. Allah yardımcın olsun

Selam kızlar :3:kafam çok karışık ya hastane konusunda ben özele gidiyorum ama devlete git diyen çok :26:değiştirsem mi acaba :26:özelde sezeryana yönlendiriyorlar diyenler var:26:5. aydan sonrada doktor değiştirmek nasıl olur ki:31:

güle güle kullanın :)
bu siteden alışveriş yapan var mı acaba? güvenilir midir ki?

bizim begendigimiz puset de burda çok uygun ama bilemedim alsam mı almasam mı

cnm ereyon hızlı al hepsiburada güvenle alışveriş yapabilirsin göğüs pompalarını pedleri unibaby ıslak mendilleri herşeyi buralardan aldık biberon eksiğimiz kaldı pendikte oturuyorum viaporttaki e bebekten alıcam onlarıda

İstanbulda olanlar için bebek arabası,park yatak vs için
bakıp da beğenip hem de pazarlıkla çok uygun fiyata bulabileceğiniz
Haşim İşcan alt geçidi var unkapanı imç çarşısı yakınında:34:
biz park yatağıda bebek pusetini de ordan almıştık,görüp de alırsınız en azından tüm markalar var

İstanbulda olanlar için bebek arabası,park yatak vs için
bakıp da beğenip hem de pazarlıkla çok uygun fiyata bulabileceğiniz
Haşim İşcan alt geçidi var unkapanı imç çarşısı yakınında:34:
biz park yatağıda bebek pusetini de ordan almıştık,görüp de alırsınız en azından tüm markalar var

evet . e -bebekde 220, jokerde 189 olan bzim puset. haşim işcan da peşin alırsan 150.

Selam kızlar :3:kafam çok karışık ya hastane konusunda ben özele gidiyorum ama devlete git diyen çok :26:değiştirsem mi acaba :26:özelde sezeryana yönlendiriyorlar diyenler var:26:5. aydan sonrada doktor değiştirmek nasıl olur ki:31:

Bende özele gidiyorum .herkez iyi diyo ama. Allah korusun birşey olur devlette doğum yaparsam istediğin doktor girmiyo zaten o an hangisi nöbetteyse o giriyormuş doğuma. Muayene için doktor belirleniyo ama doğum için olmuyo devlette o yüzden son anda bile oraya gitsem rasgele biri giriçek ankara ztb da öle

Bende özele gidiyorum .herkez iyi diyo ama. Allah korusun birşey olur devlette doğum yaparsam istediğin doktor girmiyo zaten o an hangisi nöbetteyse o giriyormuş doğuma. Muayene için doktor belirleniyo ama doğum için olmuyo devlette o yüzden son anda bile oraya gitsem rasgele biri giriçek ankara ztb da öle

Öyle olması iyi değiş işte zaten önemli olan doğum:26:off nasıl kafam karıştı

Allahın verdiği hediyeyi Allahın izniyle dünyaya getiricez emin ol Allah bütün annelere yardım eder. Bu kadar takma bence 4ay sonra ne olucak belli değil belki doktorun olmucak mecbur devlete gidicen şimdiden hesap kitap işleri yapmak mantıksız. Herşeyde bi hayır var .yinede sen bilirsin.

arkadaşıma bir çiçek yaptırdım üstünde bebek var ve uğur böcekleri var çok güzel ya aaaa:33:

inşallah oda beğenir :16::16: saolun kızlarrrrrrrr:2: ayrıca iyiki pastadan vazgeçmişşim yaz geldi çabuk bozuluyorlar zehiirlenen arkadaşın kocasına da çok geçmiş olsun :30:

Allahın verdiği hediyeyi Allahın izniyle dünyaya getiricez emin ol Allah bütün annelere yardım eder. Bu kadar takma bence 4ay sonra ne olucak belli değil belki doktorun olmucak mecbur devlete gidicen şimdiden hesap kitap işleri yapmak mantıksız. Herşeyde bi hayır var .yinede sen bilirsin.

Haklısın canım ama insanın kafası karışıyor :31:

Öyle olması iyi değiş işte zaten önemli olan doğum:26:off nasıl kafam karıştı

Canım dr çok mecbur kalırsan değişilir tabiki
ben mesela burda kontrol oluyorum tahlillerimi devlette,kontrollerimi özelde yaptırıyorum ama
doğumum Adana da olacak inşallah,32-33. haftalarda dr değişmiş olacağım en iyi ihtimalle o da yani
kızımı doğurtan dr. gitmeyi düşünüyorum beni kabul ederse tabii

yok canım almadım kaynım alacakmış
ben beğeneyim
sorun beğenmekte

ya dediğim tarvel sistemlerden alacağım 1 yaşına kadar anakucağı takıyosun sonra oturma ünitesini
bebek uyunca arabadan direk eline alıp uyandırmadan kullndığın arabaya koyabiliyorsun
ama travelelr çokk palaı 1000 tl ye çıkan var
dediğim sitemelrde 500 - 600 lüklerde var
ya da baby to go proton alacağım piyasının en hafifi arabası çift yön bagaja çok rahat sığıyor 4 e katlanyor o konuda da tek
360 tl

hımssss hadi bakalım gönlüne göre kullanışlı bir araba bulursun inş.:)

Kızlar dün kontrolümüz vardı oğluşumu gördüm çok şükür bi problem görülmedi ama suyun az dedi benimde içtiğim suyu kimse içmez bol su tüket dedi anlamadım bu işten bu durumu yaşayan varsa su azlığı nasıl acaba?

Canım dr çok mecbur kalırsan değişilir tabiki
ben mesela burda kontrol oluyorum tahlillerimi devlette,kontrollerimi özelde yaptırıyorum ama
doğumum Adana da olacak inşallah,32-33. haftalarda dr değişmiş olacağım en iyi ihtimalle o da yani
kızımı doğurtan dr. gitmeyi düşünüyorum beni kabul ederse tabii

Anladım canım :31::31:hayırlısı neyse o olsun hakkımızda:31:benim kontrolüm 29 unda geçmiyor günler:1:Benim yaramazım göstermedi kendini tam gösterir inşallah şimdi:1:

BENDE geçen cumartesi bebek arabasını haşim işcan geçidinden aldım ama internetten gelip baktığımda fiyatı aynıydı boşu boşuna gitmiş oldum mutlaka bakın öle gidin

Back
X