• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam güzel gebeler:49:

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kzım hala toparlanamadı:43::43:
annelik çooook zor dün 1 saat başında ağladım bu çocuk niye iyileşmiyor diye:50:
allahııım bebekleri yavruları hasta annelere sabır,sağlık versin yarabbim hayatta en zor şey insan kendi hasta olsun ama yavrum iyi olsun diye düşünüyor:43: tansiyonum yerlerde zaten eşim yapma böyle çocuk o atlatacak diyor ama ben gerçekten mahvoldum
bu arada kayınvalidem elinde çayı oturuyor hep oturuyor banyo yapıyor,çay içiyor sonra gene oturuyor:47::45:
benim halimi görseniz perişanlardayım :14:bugün gidip cumaya kadar rapor aldım artık hem zaten grev varmış bugün kimseler okula gitmemiş,ben de dinlenicem haftasonu da dahil...

kıyamam canım yaaaa Allah şifa versin :(( bizlerde anne sayılırız artık ve bebişlerimizin ilk varlığını öğrendiğimiz andan beri hep onlarda aklımız onlara birşey olmasın diye hepimizi çok dikkat ediyoruz eminim dünyaya gelince bu katlamalı devam edecek.
Tekrar geçmiş olsun canım.
Bu arada o kayınvalidenide döverimmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok kızdım:47::47:

arkadaşıma bir çiçek yaptırdım üstünde bebek var ve uğur böcekleri var çok güzel ya aaaa:33:

inşallah oda beğenir :16::16: saolun kızlarrrrrrrr:2: ayrıca iyiki pastadan vazgeçmişşim yaz geldi çabuk bozuluyorlar zehiirlenen arkadaşın kocasına da çok geçmiş olsun :30:

Teşekkür ederim tatlım bencede iyikide vazgeçmişsin tam yaz günü miş gibi kokar oh oh

Kızlar dün kontrolümüz vardı oğluşumu gördüm çok şükür bi problem görülmedi ama suyun az dedi benimde içtiğim suyu kimse içmez bol su tüket dedi anlamadım bu işten bu durumu yaşayan varsa su azlığı nasıl acaba?

banada aynı şeyi söyledi canım..ben de deli gibi su içiyorum ama direk olarak suyla bağlantısı olan bişey değilmiş bu..kendini hiç yorma ve soluna dönerek yat dedi dr.m..evde oturarak değil uzanarak dinlenmeyi denemelisin..sıvı azlığı yüzünden haftaya bidaha gidicem bakalım ne dicekler..

selam herkeze geçmişi okuymadım umarım herşey yolundadır biz iiiz teyzeleri cuma dr kontrolum var bebek arabasından muhabbet açılmış geçen hafta aldık fiyatıda uygun arkşların tavsiyesi üzerine aldık 2 senedir kullanıp memnun olmuşlar deneme sürüşünü aybükede yapt
ık çok rahat tekerlek kleri dönmesi falan süper

Crystal Baby Nova Travel Sistem Bebek Arabası Gri - Bebek & Çocuk

annesi bebişin güle güle kullansın canım güzel gözüküyor ama biraz ağırlığı fazlaaaaaaaaa
birde tek elle kapanıyormu.
Onun dışında fiyatı iyi geldi.

Kızlar dün kontrolümüz vardı oğluşumu gördüm çok şükür bi problem görülmedi ama suyun az dedi benimde içtiğim suyu kimse içmez bol su tüket dedi anlamadım bu işten bu durumu yaşayan varsa su azlığı nasıl acaba?

Benimde suyum azdi geçen ay doktor bol su iç dedi bakalım bugün tekrar randevum var ne diçek .

banada aynı şeyi söyledi canım..ben de deli gibi su içiyorum ama direk olarak suyla bağlantısı olan bişey değilmiş bu..kendini hiç yorma ve soluna dönerek yat dedi dr.m..evde oturarak değil uzanarak dinlenmeyi denemelisin..sıvı azlığı yüzünden haftaya bidaha gidicem bakalım ne dicekler..

canım bana bol su tüket deyince bende direk buna bağladım sol yanına yat dedi banada inş bi aksilik olmaz

benimde suyum azdi geçen ay doktor bol su iç dedi bakalım bugün tekrar randevum var ne diçek .
inş bu ay normal çıkar sanırım bu değişken bişi hakkımızda hayırlısı olsun

ay canım su azlığı önemli birşeyyy ihmal etme sakınn:(( birde dinlen bol boll
Allah koruusn erken doğuma neden oluyor bildiğim.
Aklına kötü şeyler getirme ama sen dr unun dediğini yaap mutlaka.
Geçmiş olsun canım

Benimde suyum azdi geçen ay doktor bol su iç dedi bakalım bugün tekrar randevum var ne diçek .

evet dikkat et,sadece su değil su tutan şeyler de ye salatalık mesela
bitki çayları falan
aslında yediklerimiz de önemli tabiki ama dinlenmedikten sonra bebeğe besin akışı zorlaşır dedi benim dr.
iyi kilolu,sağlıklı bir bebiş için iyi beslenip sonra mutlaka dinlenmek(uzun oturuş) gerekiyor dedi
yoksa yediğimizi yakıyormuşuz veya sadece bize faydası oluyomuş ben de bilmiyodum şaşırdım.

bende ağır hantal bişi sandım ama deil kapanması çok basit ve rahat

güle güle kullansın annesi bebişin zor bir alışveriş faslı araba faslı:DD
birçokkişi aldığından menun kalmayıp başka arabalar alıyorr öyle olsun istemiyorum nokta atışı yapayım güzel işimi görecek biraraba alayım istiyourm bende

sslm annişler şöle bi geömişi okudum da grip olan arkadaşlar varmış geçmiş olsun benden size tavsiye bol bol maydanoz yiyin hemşirem portakalda bile hormon olabilir ama maydanoz da yoktru çünkü zaten çok hızlı büyüyen bi sebze demişti üstelik zamanıda değil portakalın. bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş ayrıca maydanoz e hadi şimdiden geçmiş olsun şifa olsun:6::7:

Gerçektenmi çok şaşırdım doktorum üstüne basa basa tembih etti maydanoz yeme die söktürücü etkisi olduğundan düşük yada erken doğum riskini arttırıyor risk almayalım dedi..

güle güle kullansın annesi bebişin zor bir alışveriş faslı araba faslı:DD
birçokkişi aldığından menun kalmayıp başka arabalar alıyorr öyle olsun istemiyorum nokta atışı yapayım güzel işimi görecek biraraba alayım istiyourm bende

canım senin için ne önemliyse o tip bişey tercih et 2000TL ye de arabalar var
ama değmez yaa,bizimki kraft travel system ama çok ağır yani,ben taşırken çok zorlanıyorum ama hep eşim taşıdı
bu arada kocaman tekerlekleri var ve çok sağlam bişey oturma kısmı da geniş olduğu için kızım şimdi 4 yaşında ve hala içinde uyuyabiliyor düşün yani,hiç daha küçük bir araba olsaydı demedik:34:
sadece AVMlerde değil dağ bayır gezerken de idare etti bizi

kızlar ayrıntılı renkli mi oluyor, kaç dakika sürüyor?? birde birşey sorucam doktorum bana çok kısa alttanda bakıcam ayrıntılıda dedi sizede bakıldı mı??? ben uyuz oluyorum alttan muayeneye:((((

banada dedi alttan bakıcam die sanırım çatal genişliğine mi ne bakıcakmıs ben normal doğum istiyorum genişlik ölçümü yapıcam gibi bişe dedi.. duyduğuma göre 30 dk sürüyormus ama bilmiorum nts ne bende onu merak ediyorum

canım senin için ne önemliyse o tip bişey tercih et 2000TL ye de arabalar var
ama değmez yaa,bizimki kraft travel system ama çok ağır yani,ben taşırken çok zorlanıyorum ama hep eşim taşıdı
bu arada kocaman tekerlekleri var ve çok sağlam bişey oturma kısmı da geniş olduğu için kızım şimdi 4 yaşında ve hala içinde uyuyabiliyor düşün yani,hiç daha küçük bir araba olsaydı demedik:34:
sadece AVMlerde değil dağ bayır gezerken de idare etti bizi

:)) 2000 tl verip motorsiklet alırım kız kendime:D hehe şaka biryana okadar yüksek rakam düşünmeidm hiç alabilrimiyim biraz kasıp alabilirm ama günah ben makul orta yollu alışveirşten yanayım.
benim kalbimden geçen rakam en fazla 500-600 arası daha fazlasını düşünmüyorum.
inş. güzel birşey buluruz sizin tecrübeleirnizde önemli paylaşıyorsunuz bizimle saol canım.

Canım dr çok mecbur kalırsan değişilir tabiki
ben mesela burda kontrol oluyorum tahlillerimi devlette,kontrollerimi özelde yaptırıyorum ama
doğumum Adana da olacak inşallah,32-33. haftalarda dr değişmiş olacağım en iyi ihtimalle o da yani
kızımı doğurtan dr. gitmeyi düşünüyorum beni kabul ederse tabii

ayy bende Adana da doğum yapıcam zaten orda yaşıyorum doktor kim hangi hastane merak ettim

ayy bende Adana da doğum yapıcam zaten orda yaşıyorum doktor kim hangi hastane merak ettim

ay ay hemşerim kanyıyorr :))
ama adanada yaşamıyorum maalesef:(

ya kızlar geçen teyzemin görümcesi adanada bir doğum yaptı prenses doğumla teyze anlata anlata bitiremedi ısrar ediyorki buraya gel bir ay öne burada yaptıralım doğumunu diye benim öyle bir düşüncem yok adanaya gidemem doğum öncesi.
Ama isterseniz hangi hastane olduğunu öğrenirsem yazayım.
Hiç ağrı çekmiyormuşssun kendin ayarlıyormuşssun ağrının seviyesini.

ay ay hemşerim kanyıyorr :))
ama adanada yaşamıyorum maalesef:(

ya kızlar geçen teyzemin görümcesi adanada bir doğum yaptı prenses doğumla teyze anlata anlata bitiremedi ısrar ediyorki buraya gel bir ay öne burada yaptıralım doğumunu diye benim öyle bir düşüncem yok adanaya gidemem doğum öncesi.
Ama isterseniz hangi hastane olduğunu öğrenirsem yazayım.
Hiç ağrı çekmiyormuşssun kendin ayarlıyormuşssun ağrının seviyesini.

ben hastanemden ve doktorumdan memnunum ama öğrenirsen sevinirim olaki değiştirecek olursam alternatifim olur ben BSK Metroparka gidiyorum

Back
X