Selam güzel anneler.. Bugün biraz dertlenmiş sayfa, içinizi dökmüşsünüz ohhh iyi olmuş... Döktünüz eteğinizdeki taşları birazcık rahatladınız. Benim kayınvalidem yok, vefat etti. Ama sağlığında elimi suya değdirmezdi (Allah Rahmet eylesin). Şimdi olsa yine yapardı.. Konu komşu derdim de yok. Çalıştığım için biliyorlar bir de huysuz olduğumu öyle çocuk falan emanet edemezler :))))))))))))))) tavsiye ederim biraz huysuzlanın siz de işe yarıyor. Misafir iyi güzel ama bir yere kadar canım, kibarca (yada açıkca-nasıl hitap ediyorsanız artık) kalk yardım et deyin nolur yormayın kendinizi. Bu ister dıdısının dıdısı olsun ister anneniz, ister kayınvalideniz. Elinizdeki işi bırakın uzanın hemen ağrıya tutulmuş gibi, birkaç derin nefes alıp verin taş olsa yardım eder artık! :)) >> SUKSUK hele sana kıyamadım hiç!... Sen o komşunu bana gönder (İzmir'E) öyle kapı çalmak ne demek olur bir soralım..<<
Bu günlerde bir yorgunluk bende de hele bu sabah işe gitmek için kalkamadım yataktan. Bütün gün yatmak istedim ama işler beni bekliyor, duramam yerimde. Hem öyle saat erken de değildi. Sanat merkezinde yönetici olduğum için saat 10-11 arası merkeze geliyorum, akşam da 6-7 gibi çıkıyorum. Forumdaki en rahat anne ben olmalıyım sanırım... (şimdi de meyva molası verdim kendime, sizin yorumları okuyorum). Evde de işleri annem ve ablam yapıyorlar sağolsunlar. İşten dönüyorum yemek hazır, çamaşırlarım yıkanmış ütülenmiş Allah hepsinden razı olsun diyorum hep. Eşim hiç onu getir, bunu isterim demez. Kalkar kendi alır. Ben ayaklarımı uzatır yatarım.. Ama ona rağmen yoruluyorum yaaa :)): Yani halsizlik oluyor, uzanıyorum. Dün de tetanoz aşımızı olduk, onun da halsizliği var sanırım. Neyse ki yarın izin günüm. Pikniğe gidecektim ama hava kötüleşti burada. Tüm gün yatacağım diye hayalini kuruyorum şimdiden :))))