• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar hayırlısıyla doğumlarımız olsun yana yakıla popo göbü ertime diyetleri arıycaz :) Şahsen benim en zayıf halimde bile popom kocamandı :14: Üstüm zayıf omzularım düşük popom sağolsun maşallaah :nazar: :) Elbise alırken omuzlardan düşüyo popodan olmuyo en son üst 38di altta 42 :) kızım inşaallah vücut olarak babasına benzer :)
Bu arada benim ilk 4 ay göğüslerim şişmişti şuan indiler eski hallerindeler heralde son aylarda depar atacaklar :)

butik bebe diye bir site war günlük kampanyalar oluyor yani bebeklerin markofonisi limangosu gibi bişe:) bazen inanılmaz ucuz şeyler oluyor ben çok aldım butik bebeden

günaydın kızlar
bende oğlumla müzik keyfi yapıyorum. 3 gündür kocaeli üniv. in bahar şenlikleri vardı sanatçılar sanki evin içinde sölüyolardı.sanırım bizim oğlan rock a bayılıyo gripinle duman gelmişti delirdi çocuk içerde.:53::53::53::24::24::24:şevval sam geldiğinde de sakin sakin kıvrandı.:32::32: ayrıca ismine emir ege diye düşünüyoruz nasıl sizce kızlar. ulaş ismi içimde kaldı:(( bizde ortak beğendiğimiz isim olsun dedik.ayrıca deli gibi kilo alıyorum nasıl aldığımı da bilmiyorum çünkü çok iştahlı da diilim ama sanırım oğlum tosun olcak 23+6 da 709 grm dı:52::52::52:
bıdık yerim ben onu:))))) canım benim.

cadicuk, MavisMavis, Urbetemhem, THIRTYOS, herseyduzelirmi, didem_0101, sedefler, sennr, braue

hepinizee günaydın fıstıklarrrbebişlerinizede günaydın kocaman öpüyorum onları,
Kandiliniz mübarek olsun bu güzel gündee tüm dualarıınız kabul olsun inş. Bizleride dualarınıza alın inş.:))
geçmişi hızlı hızlı bitirdim hehee

:52: eeeee sen daha nie bizim göbişlere bakıyon canım sen *2 sin maşallah en çok istediğim hamilelik ikiz bi kız bi erkek tabi ilk hamileliğimde :27: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalah. sizin göbişlere bakıp bakıp imreniyorum:52:

cadicuk, MavisMavis, Urbetemhem, THIRTYOS, herseyduzelirmi, didem_0101, sedefler, sennr, braue

Kandiliniz mübarek olsun bu güzel gündee tüm dualarıınız kabul olsun inş. Bizleride dualarınıza alın inş.:))

sana da günaydın canım ben dün gece doğru düzgün uyuyamadığımdan sabah 5 ten beri ayaktayım. senin de kandilin mübarek olsun Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. bende çok öpüyorum

günaydın canım senin kandilinde mübarek olsun sende bize dua et inş..

günaydın canım Saol canım seninde mübarek olsun..İnşaallal Allah hepimizin gönlüne göre versin ewet bugün tüm annelere dualar edelim bebeklerimize hayırlı bir ömür nasip eder inş ALLAHIM

amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşalah. sizin göbişlere bakıp bakıp imreniyorum:52:
bende senin göbişine imrendim yaaa bu işler böle:1:
Çok hoş şeyler vamrış sağol canım ya...:49:

bende bi kaç bişe aldım ordan en son kendime pantolon almıştım hamiş kıyafetleride oluyo bazen ben zaten herşeyimi netten aldım kızımın derecesini aldım en son :1:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun butik bebe ye baktım bende güzel şeyler var ben size bişe soracam bebek kıyafetlerinden kaçar tane aldıınız benim ilk bebeğim acemiyim açıkçası.

Merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun butik bebe ye baktım bende güzel şeyler var ben size bişe soracam bebek kıyafetlerinden kaçar tane aldıınız benim ilk bebeğim acemiyim açıkçası.

canım bir kaç sayfa öncesinde herkes yazmıştı neler aldığını bir bak istersen

HAYIRLI KANDİLLER REGAİB KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNS MUTLU SABAHLAR...:nazar::emir_bebek:

Eveeet, çok şükür geçmişi bitirebildim ve sonunda sohbete geldim :)
Annişler hepinizin Regaip Kandili mübarek olsun, Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah.

Back
X