• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşlar bu arada içinizde Ankaralı varsa, Yeşim Tekstilde çok güzel gecelik ve sabahlıklar var. Marks&Spencer ihraç fazlasıymış, ben bayıldım walla. Annemi bekliyorum o gelince alırız. Aynı zamanda pijamalar da süperdi, hem de pijamanın altı ile aynı desende sabahlık da yapmışlar, yani istersen 3 lü takım yapılabiliyor.
Hem kaliteli hem de tasarımlar çok güzel ve şık.

Arkadaşlar bu arada içinizde Ankaralı varsa, Yeşim Tekstilde çok güzel gecelik ve sabahlıklar var. Marks&Spencer ihraç fazlasıymış, ben bayıldım walla. Annemi bekliyorum o gelince alırız. Aynı zamanda pijamalar da süperdi, hem de pijamanın altı ile aynı desende sabahlık da yapmışlar, yani istersen 3 lü takım yapılabiliyor.

ora nerde :26: :50:

oy oy oy maşallah güle güle kullansın annesi.Eksik birşey kalmamış maşallahh Allah içlerini doldursunn inş.
Sen başka bebiş istmeiyormusun bakim.

:1::1: istemezmiyim kıız hatta babaya kalsa arada 1 sene olsun çok uzatmadan 2.si gelsin. ama allah korusun bidaa olmaz falan ondan dedim.:52::52:

Adres ne canım bilindik bir yerdeyse bakalım bi?

oy oy oy maşallah güle güle kullansın annesi.Eksik birşey kalmamış maşallahh Allah içlerini doldursunn inş.
Sen başka bebiş istmeiyormusun bakim.

:1::1: istemezmiyim kıız hatta babaya kalsa arada 1 sene olsun çok uzatmadan 2.si gelsin. ama allah korusun bidaa olmaz falan ondan dedim.:52::52:

inş alırsınız canım Allah yardımcınız olsun biz evlendikten 2 ay sonra falan aldık bi tane. çok lüks falan değil ucuza aldık bi tane işte bizim burdada posta vardı ama onla gidip gelmekte çok zor oluyodu insan bi yere gitmek bile istemiyodu yani... şükür aldık bizde artık köyün yolları falan kötü olduğu için bu yola gelcek orta halli aldık işte bi tane :) rabbim sizede nasip etsin inş. bebek kısmetiyle gelir derler belki uğurlu gelir alırsınız bi tane :) :)

inşallah canım bizde bu yollara dayanabilecek bir araba almak istiyoruuss :)) malum yollar felaket :)

ankarada nerde var yeşim canım?

bende kızçeme tulum aldım ordan çok güzel :23:

ewt gusel seyler var begendımm ama buaylık kotam dolmus esım ole dedı hazırana az kaldı nede olsa azcık sabredıyımm:1::1::1:

hayırlı olsun canım güle güle kullan bende butik bebeden newresim takımı aldım kendime hamilelik pantolan elbise falan aldım hatta bebişimizin odasının halısını avizesini bile ordan aldım:)
avızelerı bende cok begendım cnm hangısınden aldınn senn ..su emzıkkler asılı ondanmı cok gusellerr
selam kızlaar.. bişey sorcam eşide kendisiyle birlikte şişmanlayan varmı aranızda?? biz göbek yarıştırıyoruzda :17: :17: :17:

benım esımm 78 kgdu aynı halaa ..:1::1:

Son düzenleme:
bu arada kızlar hepinizin ve bebişleriniz kandiliniz mübarek olsun :) bu gece hep dua edelim birbirimize inşallah hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim...

iyi oglenler kizlar ve bebisler:emir_bebek::nazar::49:

nasilsiniz? masallah kalabaligiz bugun :nazar:

inşallah canım bizde bu yollara dayanabilecek bir araba almak istiyoruuss :)) malum yollar felaket :)
bilmezmiyiiimmm :) bizde idareten aldık işte. inş tain falan olursa şöyle yolları ve kendisi güzel bi yere o zaman daha güzel bişey almayı düşünüyoruz :) rabbim bebek olana kadar falan nasib etsin sizede. malum doğru düzgün hastahane yok köyde.. Allah korusun acilen lazım olabilir. en yakın zamanda Allah nasib etsin inş sizinde :) :)

Back
X