Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt gusel seyler var begendımm ama buaylık kotam dolmus esım ole dedı hazırana az kaldı nede olsa azcık sabredıyımm
avızelerı bende cok begendım cnm hangısınden aldınn senn ..su emzıkkler asılı ondanmı cok gusellerr
benım esımm 78 kgdu aynı halaa ..![]()
hakkaten butik bebe de çok güzel şeyler varmış![]()
Evet ben bugün 4 tane tulum aldım çok şirinlerrr![]()
Evet ben bugün 4 tane tulum aldım çok şirinlerrr![]()
selam kızlaar.. bişey sorcam eşide kendisiyle birlikte şişmanlayan varmı aranızda?? biz göbek yarıştırıyoruzda![]()
![]()
![]()
hangi butik canim?
kizlar haziran basi annem gelicek biz istanbuldayiz(avr. yakasi) kizimiza ciciler alabilecegimiz magazalarla ilgili yardimci olur musunuz? simdiden ben dediginiz yerleri not alayim gun gun plan yapayim nereye gidicez vs diye.
bilemedigimizden ne alacagimizi esimle gecen 5-6 parca bisey aldik ama tabi alinacak coook sey var![]()
masalahh :)) esınle ıkınızz doguma gırersınız artıkınbenim eşim 68 den 72 oldu.. hele bennnn hiiç sormayın eşimi geçtim 73 oldum![]()
![]()
![]()
iyi günler arkadaşlar
acayip moralim bozuk geçen ay yaptırdığım 3 lü test sonucunu 3 gün önceki dr kontrolümde dr trisomy 18 pozitif çıktığını fakat bebeğimin ultroson görüntüsünün normal olduğunu yasal olarak bu sonucu söylemesi gerektiğini diyerek amniyosentez istedi ve bende yaptırdım bu gün 3 gün yatmaktan ve kafamda ister istemez bir sürü seneryo yazmaktan fenalık geçiriyorum
bu konuda bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardımcı olun bana....
iyi günler arkadaşlar
acayip moralim bozuk geçen ay yaptırdığım 3 lü test sonucunu 3 gün önceki dr kontrolümde dr trisomy 18 pozitif çıktığını fakat bebeğimin ultroson görüntüsünün normal olduğunu yasal olarak bu sonucu söylemesi gerektiğini diyerek amniyosentez istedi ve bende yaptırdım bu gün 3 gün yatmaktan ve kafamda ister istemez bir sürü seneryo yazmaktan fenalık geçiriyorum
bu konuda bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardımcı olun bana....
Forum istanbulu tavsiye ederim mothercare,gap,zippy,ebebek,joker,h&m,c&a,lcw,bucuruk,idexy,zancdcoo,kappula hepsi var hepsi bir arada ben genelde ordan aliyorum.
:) aynen canım bende takılıyorum seninki kaç aylık diyebizde öyleyiz cnm hiç merak etme. eşime takılıyorum bende erkek sende de kız olsun diye o da 4 kilo birden aldı![]()
Eki Görüntüle 426768 kızlar sizce bunlar işe yararmı,...çok hijyenik olurmu acaba??:26:
doğuma zaten ikimiz gitcezde yanlız ben doğurcam orası ayrımasalahh :)) esınle ıkınızz doguma gırersınız artıkın![]()