• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 426768
ebeklerin boğulma riski taşımadan sebze ve meyveleri güvenle yemelerini ve tüm vitaminleri almasını sağlar.
Kapaklı tasarımı sayesinde kullanılmadığında file temiz kalır.
Çift kulplu tutacağı sayesinde bebek minik elleri ile kolayca kavrayabilir.
Filenin dibindeki emniyet pulu sayesinde içine konulan sebze ve meyvenin kayması önlenmiş olur.
Canlı renkleri bebeğin ilgisini çekerek severek kullanmasını sağlar.

kızlar sizce bunlar işe yararmı,...:17:çok hijyenik olurmu acaba??:26:

aaa cok guzel dusunulmus... meyve vs bogazina gider korkusu olmadan meyveyi icine koyuyorsun kuzucuklar da emzik gibi emiyor disliyor cok begendim:46:

Eki Görüntüle 426768
ebeklerin boğulma riski taşımadan sebze ve meyveleri güvenle yemelerini ve tüm vitaminleri almasını sağlar.
Kapaklı tasarımı sayesinde kullanılmadığında file temiz kalır.
Çift kulplu tutacağı sayesinde bebek minik elleri ile kolayca kavrayabilir.
Filenin dibindeki emniyet pulu sayesinde içine konulan sebze ve meyvenin kayması önlenmiş olur.
Canlı renkleri bebeğin ilgisini çekerek severek kullanmasını sağlar.

kızlar sizce bunlar işe yararmı,...:17:çok hijyenik olurmu acaba??:26:

Kizimda kullanmistim meyveyi icine koyuyorsun suyunu cekiyor bogulmz puturlu olma sansi yok.

Tatlım stres yapma, 3 lü test sonucu sadece bir olasılık belirtiyor. Bizimkiler negatif çıktı sanki kesin sonuç mu? Herkes de bir olasılık var, negatif çıkıp ama pozitif olanlar var canım, amniyo sonucu kesin sonuç, inan bana için rahatlayacak. Bildiğim kadarı ile 1/250 den yüksek olunca pozitif deniyor.
Ama o kadar çok duydum ki senin gibi olup da amniyosentez sonucu negatif çıkanlar. Hatta bir tanesi çok yakın bir arkadaşım, o da senin gibi çok korktu, Amniyo sonucu çıkana kadar ağladı, kendini boşuna perişan etti hatt bebeğini de ama sonuç bi geldi negatif.
Hem ultrasonda normal çıkmış, bence hiç korkma sen lütfen, kendini de bebişini de üzme, bugün kandil bak canım, bol bol dua et. Hatta biz de edelim senin için.

sana nasıl tşk edeyim bilemedim arkadaşım 3 gündür bende ağlamak istemiyorum ama en ufak bişeyden patlıyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

tesekkur ederim yazdim not defterime :)

bir de sizlerin aldiklarini hep kaydettim mesela citcitli body sayisi, battaniye sayisi..vs..vs... belirli bir sayi var mi sundan su kadar alirsan rahat edersin bundan cok al bundan az al yada alma gibi?:44:

Citcitli badilerde 0-6 ay arasi 10 tane alabilirsin.tulumda 3-6 4 tane alabilirsin.corap mendil fazla alabilirsin.dalin tek kullanimlik alt cma paketi alabilirsin 2 tane.3-6 pantolon elbise gomlek cinsiyetine gore disrda giydirmek icin alabilirsin.17-18 numara adidas puma patik alabilirsin.penye battaniye 4-5 tane alablirsin.

hepimizin kandili mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul edip hangi konuda olursa olsun darda koymasın kimseyi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

hangi butik canim?

kizlar haziran basi annem gelicek biz istanbuldayiz(avr. yakasi) kizimiza ciciler alabilecegimiz magazalarla ilgili yardimci olur musunuz? simdiden ben dediginiz yerleri not alayim gun gun plan yapayim nereye gidicez vs diye.

bilemedigimizden ne alacagimizi esimle gecen 5-6 parca bisey aldik ama tabi alinacak coook sey var:31:

butik bebe online alışveriş sitesi canım

aldıklarımın çetelesidir, arz ederim :)
2 adet 10 lu hast çıkışı
2 adet 5 li hast çıkışı
6 adet iç zıbın

0-3 aylıklar
8 patikli tulum
4 patikli zıbın takımı
10 uzun kollu çıtçıtlı body
3 kısa kollu çıtçıtlı body
10 çıtçıtlı atlet body
2 kadife tulum

3- 6 aylıklar
11 uzun kollu çıtçıtlı body
7 çıtçıtlı atlet body
11 patiksiz alt-üst eşofman tk
4 patiksiz alt.
2 uzun kollu tşört
2 gömlek
2 kadife pant- kazak tk
2 kadife astronot tulum

6-9 aylıklar
5 alt-üst eşofman tk
11 tane alt.
4 penye hırka
4 yelek
2 tane üst

ıvır zıvırlar
4 paket mendil (1 paketi büyük)
2 penye bat.
2 örgü bat.
2 tüylü bat.
14 çorap
4 şapka
4 pabuç

2 adet dr. brown biberon seti
1 biberon fırçası
2 emzik kutusu
1 tırnak makası
2 lastikli çarşaf
2 alez
2 alt açma
2 havlu tk

güle güle kullanın :)

Kızlar ben 20+5 deyim hala bebeğimin hareketlerini net hissedemiyorum sizce normalmı ilk hamileliğim bu benim cevap verirseniz belki biraz rahatlarım:)

iyi günler arkadaşlar

acayip moralim bozuk geçen ay yaptırdığım 3 lü test sonucunu 3 gün önceki dr kontrolümde dr trisomy 18 pozitif çıktığını fakat bebeğimin ultroson görüntüsünün normal olduğunu yasal olarak bu sonucu söylemesi gerektiğini diyerek amniyosentez istedi ve bende yaptırdım bu gün 3 gün yatmaktan ve kafamda ister istemez bir sürü seneryo yazmaktan fenalık geçiriyorum

bu konuda bilgi ve tecrübeleri olan arkadaşlar ltf yardımcı olun bana....

canım öncelikle çok geçmiş olsun bence hiç kafana takma çünkü bu şekilde testlerle çocukta bi problem olduğunu söleyip bebeği alalım bile diyebiliyo doktorlar 9 ayın sonunda paşa gibi doğuyo hepsi inan ben 2li 3lü hiç bi testi yaptırmadım rabbime emanetiz yani ultrasyon değerlerim hep normal testin sonucu kötü çıkarsa yapılabilecek hiçbir tedavide yok rabbim sıhhat versinde bi problemi var diede bebeğimden vazgeçmem kesin olmayan bi sonuç içinde hamileliğimi kendime zehir edemem velhasılı yaptırmadım seninde çok kafanı takmamanı tavsiye ederim amniyosentez olayı zaten başlıca yalnış dedi benim doktorum müdahale edilemicek bi sonuç için böle riskli bişe yapmak anlamsız ama sen yaptırmışsın inş onun sonucu olumlu gelirde sıkıntın geçer canım rabbim sanada bebişinede sağlık versin bir ömür boyu:21:

güzel annişler ve güzel bebişleri herkese hayırlı kandiller diliyoruz kızımla beraber :1: bebişlerimiz ve sevdiklerimizle beraber nice nice kandiller olsun inşallah :16:

Kızlar ben 20+5 deyim hala bebeğimin hareketlerini net hissedemiyorum sizce normalmı ilk hamileliğim bu benim cevap verirseniz belki biraz rahatlarım:)

Canım zaten 21 den sonra daha net hissediliyorklar ,daha küçük ve kuvvetsiz
içini rahat tut
yakında tekmeleri kuvvetli kuvvetli hissedersin annesi...............:1::1::1::1::1::1:

Sonuçta bebişini hareketleri hiç yok değil ya annesi..... vesvese yapmaaaaaaaaaaaaaa:19::19::19::19::19:

Evet canım normal.Ben de son 1 2 haftadır yeni yeni hissetmeye basladım.Hele biraz da kilon varsa benim gibi o zaman hiç endişelenme.Karın içi yağları bebişini gec hissetmene sebep olabilirmiş.

kesinlikle normal canım doktor kontollerin ii geçiyosa hareket olayına çok takılma bende kızım daha hareket etmeden araştırıyodum inan 26. haftada bile hisseden var ben 2 hafta önce daha net hissederken şimdi daha sık ama çok kuvvetli hissetmiyorum ve çok aşada bu sıra hareketleri yani bu bebişlerin hareket olayı çok farklı ve değişken sakın sıkma canını en kısa zamanda başlar tepiklemeye miniğin:46:

evet evet orası.
nasıldı. doktoru kimdi. normal mı sezeryan mı epidural mı, fiyatları nedir? anlatır mısın biraz.

Evet orası memorialın alt kuruluşu...Çok olumlu yorumlar duyuyoruz hep. Fiyatları da mantıklı..Ablan memnun kaldı mı?

cevap biraz geç oldu ama kusura bakmayın. ablam 2007 yılında doğum yaptı hizmette. doktoru benim şu an gittiğim Ülkü Çarkman'dı. o zaman doktor hnm bahcelıevler medıcana yada hızmet hastanesını onerırım demıstı ablama , her hastanenin ameliyathanesine , yeni doğan yoğum bakım ünitesine güvenmem ama bu ikisinde için rahat şekilde doğumunu yapabilirsin demişti. ablamda tam evinin karşısında olduğu için hizmeti seçti, doğum sürecinden gayet memnun kaldı ancak bebek doğduğunda hemen hastanenin çocuk doktoru muayene ediyor biliyorsunuz, oradaki doktor bebekte sarılık oldugunu ve bebegın hastaneye yatırılması gerektıgını soylemıstı, ayrıca bayagı da bır para istendi bunun için. sonra bır tanıdık baska bır cocuk doktoru onerdı ve ona goturduler, bu doktor ise, ablama bebegi 2 gun boyunca bol bol emzırmesını , ve bebeği evde gunes alan bı yere direk gunes ısıgı altına yatırmamızı soyledı, eger bunları yaptıktan sonra sarılık degerı dusmezse o zaman hastaneye yatırmak gerekır dedı, ve 2 gun sonunda sarılık degerlerı dusmustu, eger hastaneye kalsaydı bebegı yatıracaklardı, hizmet hastanesıyle ılgılı olumsuz olarak soyleyebılecegım tek sey budur, doğum şekli de olarakta , sancı yokken önce suyu gelmişti ablamın hastaneye gıttı sancı olmadıgı ıcın suni sancı verıldı ancak 2-3 saat sonunda hıc acılma olmadıgı ve bebek dogum kanalına inmedıgı ıcın , doktor bır terslık oldugunu ve sezeryan yapması gerektıgını soyledı, eğer bebek dogum kanalına ınemıyorsa mutlaka onu engelleyen bırsey vardır demıstı ve nıhayetınde de genel anestezi ile sezeryan dogum oldu ve kordon beline dolandıgı ıcın bebek aşağı inenemiş ve normal dogum engellenmıs. ama ablam sezeryandan cok memnun kaldı ve hemende ayaga kalktı, daha sonra bır cok tandıgımız bahcelıevler medıcanada dogum yaptı ve ablamda sımdıkı aklım olsa medıcanada dogururdum dıyor, hem odaları daha yenı ve temız hemde yenıdogan yogun bakımı daha gelıstırılmıs, kısmetse bende orada dogum yapacagım, normal 1500 tl sezeryan 2500 tl, 1000 tl fiyat farkıda sezeryanda 1 gece daha fazla hastanede kalınmasındanmıs.

günaydın anneler yine hafif bir sancıyla uyandım sizdede oluyormu(sag kasıgınızın biraz üst kısmında)

bende 2 gundur var canım bu ağrı, hatta bacagımada vuruyor sımdı doktorumu arayıp soracagım.

Back
X