• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bana 1 paket en fazla 2 paket al dediler 3-4 paket almaya gerek yok canım nasıl olsa heryerde market var biterse alınır diye düşünüyorum..

2-5 kg mı yoka 3-6 mı daha kullanışlı olur bide o var..ama 1paket 2-5 yeterli sanırım ..sonra 3-6 dan devam ederiz dimi
yeni doğan 1 paket aldım çünkü arkadaşımın bebeiğine prima alerji yapmış onu kullanamamış sonra molfikse devam etmiş. başta deneyim ona göre alacağım bitince kocişin alır marketten merak etme:1:

yaw ben çok pimpirikliyim herşeyi fazla fazla ve hazır olsun istiyorum:18::18:sanki 3 günde bitecekmiş gibi geliyo aldıklarım:17:

2-5 kg mı yoka 3-6 mı daha kullanışlı olur bide o var..ama 1paket 2-5 yeterli sanırım ..sonra 3-6 dan devam ederiz dimi

yaw ben çok pimpirikliyim herşeyi fazla fazla ve hazır olsun istiyorum:18::18:sanki 3 günde bitecekmiş gibi geliyo aldıklarım:17:

benim doktor bebek zayıf olacak demişti oyüzden ben 2-5 kg 1 paket alacağım sonrasına bakarız artıkkk.... :emir_bebek:

yeni doğan bebek bezinden çok stok yapmanın bi anlamı yoktur bence..çok çabuk büyüyolar..3 paket yeterli diyo arkadaşım ama 4 mü alsak acaba:26::26::26::nazar::nazar::nazar:

canım yaa size öyle hayranım ki , yenidoğan bezi 3 paket mi 4 paket mi olsun diye bile düşünüyorsunuz :1: ben mi çok rahatım acaba ? bezde ne var ki doğuma yakın 1 paket alırım, bitince babası gider alır marketten :emir_bebek: benim şu anki tek gayem sağsalim doğurabilmek oğlumu, yani 3 paket mi alsam yoksa yetmezmi 4 paket mi alayım diye düşünmüyorum hiç :1::1:

$89059-5b.webp$89059-5.webp

kızlaaaarrrr o çok istediğim,bayıldığım bebek bakım çantası gelmiş unnadoya 107 TL ya istiyorum istiyorum :19: ne kadar kullanışlı görünüyo dimi yaa off kocişim şimdi çok pahalı dicek ama ben almak istiyorum..

Son düzenleme:
canım yaa size öyle hayranım ki , yenidoğan bezi 3 paket mi 4 paket mi olsun diye bile düşünüyorsunuz :1: ben mi çok rahatım acaba ? bezde ne var ki doğuma yakın 1 paket alırım, bitince babası gider alır marketten :emir_bebek: benim şu anki tek gayem sağsalim doğurabilmek oğlumu, yani 3 paket mi alsam yoksa yetmezmi 4 paket mi alayım diye düşünmüyorum hiç :1::1:

bende henüz bez alışverişi hiç düşünmedim nette indirime girince baktım bi ama indirim die daha pahalıya satıyolar :20: yani bez bittikçe alırım die düşünüyom bende

amin canım inş

1 aydır mı kanaman var canım ? hematom nedir ben hiç duymadım ? vajinal kanaman var mı ? yoksa sadece ultrasonda mı görünüyor ? ben 1 ay yaşadım bunu ama geçti çok şükür, bol bol dua et bu mübarek günlerde, Allah'a emanet bebişler...

canım kanama 2 aydır var plasentanın arka duvarında ayrıca plasentada kistler mevcut ama vajinal kanamam ağrım hiç bi sıkıntım yok doppler ultrasyon yaptırdım bebeğe kan akımının güzel gittiğini söyledi ama hematomdan yani kan toplanmasından şüphendi radyoloji uzmanı 2 hafta sonra kendi doktorum bakacak :S

canım benim vajinal kanamam vardı ki daha tehlikeli bir durum, Allah korusun. Ama bebeğe giden kan akışı iyiyse bebeğin etkilenmez sanıyorum bu durumdan. benimde kan göllenmesi oluyordu bazen vajinal olarak boşalıyordu bazende rahim duvarı biriken kanı geri emiyordu, ama sonuç olarak atlattık ve şimdi sağlığımız yerinde :nazar::nazar: sende içini ferah tut ...

haftaya kontrolüm var soracam doktoruma sizi de bilgilendiririm burdan herkes de olan bir durum galiba

canm alışverişteysem çok ayakta durup yoruldusam geriliyo karnım çatlıcak gibi ama bu sabah tuvalete uyandımda karnımda bi ağrı vardı bi tutumki karnımın sağ tarafı taş gibi çok sert ama sol taraf öle diildi işte o kesin kızımdı :46:

suksuk canım daha önce de yazdım ma belki görmezsin diye yine söyleyeyim beni de listeye ekler misin allah kısmet ederse oğluşum olacak eski üye olduğum için zaten listede kayıtlıyım

eveeett bir soru daha geliyor kızlar .... peki oturduğunuz yerden kalkarken alt tarafınızda ağrı oluyor mu rahim genişlemesine bağlı.. benim oluyor hafif topallıyorum özellikle geceleri lavabo olayında sonra geçiyor bu durum herkes de var mı ?

canm alışverişteysem çok ayakta durup yoruldusam geriliyo karnım çatlıcak gibi ama bu sabah tuvalete uyandımda karnımda bi ağrı vardı bi tutumki karnımın sağ tarafı taş gibi çok sert ama sol taraf öle diildi işte o kesin kızımdı :46:

yerim senin kızını ben :)) hergün ben de kızıma beste yapıyorum özellikle duşta ... cevher var bende :)):52:

eveeett bir soru daha geliyor kızlar .... Peki oturduğunuz yerden kalkarken alt tarafınızda ağrı oluyor mu rahim genişlemesine bağlı.. Benim oluyor hafif topallıyorum özellikle geceleri lavabo olayında sonra geçiyor bu durum herkes de var mı ?

sadece gün içinde çok oturup kalktıktan sonra oluyor fakat uzun sürmüyor çok lavaboya gidiyorum bu aralar azalması gerekirken çoğalıyor

Kızlar herkese merhaba, şeker yükleme testimi yaptırdım bu sabah, 50 gr. yaptırdım o arada 1 saat hastanede bekledik, beklerken doktorun daha önce bahsettiği doğum koçu ile görüştük. Doğum fiyatlarını aldık, doğum çeşitlerini öğrendik ilk etapta, çok ilgilendiler. 30. haftadan sonra nefes egzersizlerine başlayacağımızı söyledi sevindim:) Tam hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorduk ansızın yapılan zamlardan dolayı ama doktor hissetti sanki son bir çalımla bizi yine sahaya soktu:1::1::1: Doğum koçunun söylediklerine göre normal epidural mantıklı gelmeye başladı. O kadar konuya hakim ve sakin anlatıyordu ki o an her şekilde doğururum sorun değil diyebilirdim:):)

Aklıma gelen diğer bilgiler bu hafta ile birlikte alt bacakalrda krampların daha sık ve daha uzun olacağını, bunun için magnezyum almam gerektiğini ve demir hapımı aksatmamamı söyledi. Onun haricinde benim de bir şikayetim olmadığı için çok detaylara giremedik:nazar:

Son düzenleme:
canım kanama 2 aydır var plasentanın arka duvarında ayrıca plasentada kistler mevcut ama vajinal kanamam ağrım hiç bi sıkıntım yok doppler ultrasyon yaptırdım bebeğe kan akımının güzel gittiğini söyledi ama hematomdan yani kan toplanmasından şüphendi radyoloji uzmanı 2 hafta sonra kendi doktorum bakacak :S

canım benim vajinal kanamam vardı ki daha tehlikeli bir durum, Allah korusun. Ama bebeğe giden kan akışı iyiyse bebeğin etkilenmez sanıyorum bu durumdan. benimde kan göllenmesi oluyordu bazen vajinal olarak boşalıyordu bazende rahim duvarı biriken kanı geri emiyordu, ama sonuç olarak atlattık ve şimdi sağlığımız yerinde :nazar::nazar: sende içini ferah tut ...

Bunu duymak rahattlattı beni inş bişe olmaz canım dularınızı eksik etmeyin

eveeett bir soru daha geliyor kızlar .... peki oturduğunuz yerden kalkarken alt tarafınızda ağrı oluyor mu rahim genişlemesine bağlı.. benim oluyor hafif topallıyorum özellikle geceleri lavabo olayında sonra geçiyor bu durum herkes de var mı ?

bende de oluyor o canım oturduğum yerden kalkarken yataktan kalkarken.

bende de oluyor o canım oturduğum yerden kalkarken yataktan kalkarken.

e normal o zaman doktoruma bu ağrılarımdan bahsettim bana öncelikle altın çağını yaşadığımı (demek ki ilerde daha çok ağrı olacak) ve insanlarda 1 cm kist oluyor ağrıdan duramıyorlar ki senin içindeki kistin boyutu 28 cm demişti gülüştük epey .... canım doktorum ...

Back
X