günaydın kızlar.. bu gün çok ama çok üzgünüm. eşimin mülakatından tercih edecek kadar puan alamamışız. burda 4 meslektaş arkadaştık bizden başka herkesin tercih hakkı var bizim yok

herkes gidiyo ama biz kalıyoruz anlayacağınız.. bir araya geldiğimizde hep hayal kuruyorduk yeni yerler falan diye ama bizden başka herkesinki oldu bizimki olmadı. rabbim bizede nasib etcek bi gün biliyorum ama şu anda moral bakımından çöküntüdeyim

tek kendim olsa bişey değil.. bilenler vardır ben şanlıurfanın köyünde oturuyorum.. yollar öyle kötü ki.. kışın köye ne giriliyo ne çıkılıyo yani araba çamura saplanıyor resmen.. evimizde yeni yapıldı sobayla kolay kolay ısınmıyo

kışın Allah korusun bebeğim bi ateşlense nasıl hastahaneye götüreceğiz biz

Allah ım sabır ver yaa

ewimiz ısınmıyo zaten eşimle biz bile donduk bu kış.. küçücük bebek ne yapsın.. Allah ın o zamana ne nasip edeceği belli olmaz ama inanın çok üzülüyorum

ne olur dua edin bi daha çıksın böyle bi fırsatta en azından bebeğim doğana kadar gidelim burdan

annemi arıyorum anlatırken yaşlar süzülüveriyor gözlerimden annemde dayanamıyor oda başlıyor ağlamaya.. dediğim gibi kendim olsa katlanırım ama bebeğimede üzülüyorum. rabbim belkide daha iyisini vereceği için nasip etmedi ama ben tamamen çöktüm şu an

hayal kurduğumuz herkes gidip biz kalınca tuhaf oluyor insan. eşimde üzülüyor ama birbirimize belli etmemek için oyun oynuyoruz resmen

Allah hiç kimseye vermesin böyle sıkıntı... hepimizin gönlünden geçenler olsun inş...