2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar Merhaba,

Hafta sonu bebeğimiz için alışveriş yaptık.10'lu Hastane çıkışı,5'li hastane çıkışı battaniye tulum filan aldık.Ama hastane çıkışı dışındaki kıyafetlerini 3-6 ay aldık sonra bir arkadaşım yetmeyeceğini söyledi.0-3 ay için 10'lu ve 5'li hastane çıkışları dışında başka neler almalıyım?
güle güle kullansın bebişin annesi
Alt üst takımlar ve çıtçıtlı badiler alabilirsin.

kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm :(
i

cnmm allahımm yardımcın olsunn .. yavrunada sanada hayırlı haberlerını beklıyoruzz cnmm bol bol dua ett uzulmee neolurr

1 Aylık Gebelik

2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)

3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)

4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)

5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)

6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)

7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)

8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)

9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)

10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)

yani şimdi ben 1 hafta sonra 7 aylık mı olcam
:46::46:o zaman :9::8:yuppiiiiiiiiiiiiii :37:

bende 3 hafta sonra ozaman 7 ayı bıtırmıss olucamm yupppıııı:8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Son düzenleme:
ben haftaya 6 cı aya giricem diye biliyordum buna göre 6 aya girmiş oluyorum bende de bu vardı

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bende senin gibi biliyorum cnm 27. haftadan ittibaren 7. ay yani doktorumda öle dedi

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm :(
i

canim insallah hayirlisiyla atlatirsiniz, insallah dogum degildir.. eger dogumsa da bebisin ve senin icin dua edicem insallah saglikla cikarsiniz, cok sık rastlanan birsey degil ama 21 haftalik bile dogumlar olabiliyor ve bebisler hayata tutunuyor. Allah yar ve yardimciniz olsun

oğlumuzun odası geldı ctesı gunu
bı guzel tozlarını aldık, temızledık, ama ıcını yerlestırmedık su anda. kokusu bıraz cıksın ıstedık yoksa kokusu sıner kıyafetlere.
$DSC04548.webp $DSC04535.webp $DSC04537.webp $DSC04538.webp $DSC04539.webp $DSC04541.webp $DSC04542.webp $DSC04544.webp $DSC04546.webp $DSC04536.webp $DSC04548.webp $DSC04535.webp $DSC04537.webp $DSC04538.webp $DSC04539.webp $DSC04541.webp $DSC04542.webp $DSC04544.webp $DSC04546.webp $DSC04536.webp

allah yardımcın olsun arkadaşım sakın üzme kendini inşallah hayırlı haberler alacaksın senin için dua ediyorumm

ben ayrıntılıya girmedim canım yaa doktor hiç birşey demedi.aile hekimindeki hemşire arkadaşım ona sordum çok didikleme dedi istemediyse gerek görmemiştir dedi kendinde 3 veya 4 boyutlu ultrason varsa gerek görmemiştir dedi bende arayıp sormadım dr
benimki de çok üzerinde durmadı cnm belki benim de ağırdan almamın sebebi bu oldu:49:
tabiki muayene ediliyor, ama usg pek kolay yapılamıyor yeni doğana, genel tahlilleri aşılarıyla birlikte kontrolleri de yapılıyor. Ama ayrıntılı da bazı kalp hastalıklarının anne karnında tedavisi de yapılıyor.

Yani herşeye inşallah tabi ki ama böyle bir teknoloji de var. Ama bir çok doktor da şunu söylüyor, aile geçmişiniz önemli, ailede böbrek, doğuştan kalp delikliği, yetmezliği, şeker, karaciğer bozuklukları gibi sayabileceğiniz hastalıklar yoksa risk grubunda değilsiniz demektir. gitmemek için geçerli nedenleriniz varsa da içiniz rahat olabilir ( benim fikrim). Mesela biz gittik, doktor baktı baktı, böbrek kanallarında reflü var dedi. İdrarı filtre edilmeden kanına karışıyor. Bu haftalarda olduğu için danarları henüz beklşediğimiz uzunluğa ulaşmamış olabilir. sadece kadın doğumcunun takibini öneriyorum dedi. ayrıca tek böbrekte olduğunu söyledi. normal böbreğin damar uzunluğu 3,5 sizinki 4,5 dedi. Ama 6 dan sonra bu tanıyı koyarız aslında biz dedi. Peki bize neden söylediniz dedim. Doktorunuz izlesin dedi. Erkek bebeklerde sıklıkla görülür, doğana kadar genellikle geçer. geçmezse de doğduktan sonra kendiliğinden geçmesi beklenir ona göre kontrolde tutulur dedi. Tabi ne boyutta olursa olsun canımız sıkıldı, moralimiz bozuldu. Ayrıntılı sonuçlarını doktora vermeye gittiğimde buna dikkat etmesini bende söyledim o da baktı ve ölçümlerin eşit olduğunu söyledi. Yani benim kadın doğumcumun da görebildiği ve elindeki aletle bakabildiği birşey bu aslında, eşimde o kadar para verdiniz hiç birşey söylemeden göndermeyeyeim demiştir ondan korkuttu bizi dedi:):)
Ama benim hamileliğim çok şükür ( ve buradaki birçok kişinin):nazar::nazar::nazar: sorunsuz geçiyor o yüzden belki de gerekli veya değil diye kolaylıkla konuşabiliyoruz...
sağol cnm tekrar;) baya aydınlatıcı oldu valla benim için:16:inaşşalh hepimiz sağ salim alacağız kucağımıza:16::16:
i

cnm dua et bol bol.inşallah hayırlı haberlerle dönersin:16:Rabbim yardımcın olsun:16:

Back
X