2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bız bebek odasını istanbul-modoko dan mutlu bebe-genc mobılya dıye bı yer var oradan aldık.
2.850 tl ye aldık.
nakıt fıyatı bu.
sıparısı 3 ay once vermıstık. halısı 120 tl, beyaz keten tülü de 50 tl tuttu
dolaba astıgım kuşları da englısh home dan 12 tl ye aldım :)
beyaz resım cercevesı de ıkea dan
dogdugunda o cerceveye 3 ümüzün resmını koyacagım :)

odayı kurmaya geldıklerınde cok duygulandım, ağlamaya basladım
tum hazırlıklar bıttıkten sonra da esımle cok duygulandık, su anda odaya durmadan gırıp gırıp bakmaya basladık :)
seyretmeye doyamıyoruz

bız bebek odasını istanbul-modoko dan mutlu bebe-genc mobılya dıye bı yer var oradan aldık.
2.850 tl ye aldık.
nakıt fıyatı bu.

tum hazırlıklar bıttıkten sonra da esımle cok duygulandık, su anda odaya durmadan gırıp gırıp bakmaya basladık :)
seyretmeye doyamıyoruz

çok güzel canım güle güle kullan bende aynen yaklaşık bir hafta o odada yattım resmen çok güzel olmus güle güle kullan bide biz her gelene hosgeldiniz hadi bbek odamızı gösterelim diyoruz:):)

sen de eklesene o halde bebısının odasının resımlerını, guzel bı paylasım olacagına emınım. henuz fıkır sahıbı olamamıs arkadaslara fıkır vermıs oluyoruz boylece.

sen de eklesene o halde bebısının odasının resımlerını, guzel bı paylasım olacagına emınım. henuz fıkır sahıbı olamamıs arkadaslara fıkır vermıs oluyoruz boylece.

tamam canım ewe gidince resimlerini çekeyim eklerim ama bizim henüz yatağımız yok yatağımı park yatak alacağım çünkü

2.850 tl ye aldık.
nakıt fıyatı bu.

seyretmeye doyamıyoruz

canım odanız çok güzel olmuş.allah o odada bebeğinle güzel günler geçirmeni ve onu sağ salim büyütmeni nasip etsin.allah kimsenin evini kucağını bebeksiz koymasın.şuan çok duygulandım ağlıyorum.allahıma çok şükürler olsun hamileliği yaşıyoruz inşallah bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımızada almayı allah nasip eder.
bu arada şunuda söylemeden geçemeyeceğim.biz şimdi nasıl bebeklerimiz için nerdeyse canımızı verecek durumdaysak herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsak unutmamalıyız ki anne ve babalarımızda bizim için aynı duyguları yaşadılar.onları kırmayalım ,hayattayken değerlerini bilelim kızlar.allah büyüklerimizide başımızdan eksik etmesin.

bu arada 2.850 tl fıyat ıcerısınde resımlerde gordugunuz uyku setı ve bebek yatagı da dahıl
halısını da beşyıdız halı dan aldık. nette besyıldız bebek halısı yazarsanız seceneklerı gorebılırsınız
stıckerları da duvarsticker.com dan aldık

canım çok geçmiş olsun.....
dualarımız seninle.....
moralini yüksek tutmaya çalış......
Allah sağlıklı ve vakitlice oğluşınu kucağına verir inşallah.....

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm :(
i

aybükecim çok çok geçmiş olsun canım dualarım senin ve bebeğinle en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz.........

Back
X