ıyım cnm sımdıı 3saatdır uzanıyordum yaklasıkk nete gıremedımm ıı geldı sankı sanıırım yorulunca olduu neysekı gectı sukurler olsunAyyy noluyor ayol nazarmı değdi topiğimize mihrace suksuk aybşem iyisiniz demi. Valla yüreğim tüm sayfaları okumaya yetmedi. Umarım herkez iyidir. Dikkat edin kendinize hanımlarrr. Ben ders başına gidiyorum görüşürüzzz

gozun aydın cnm masaallahh kocaman olmuss kızınnkızlar ayrıntılıdan geldim şimdi. 35 dk sürdü prensesimi doya doya izledik babasıyla . 22+5 günlük 510 gr 27 cm çıktı bebisim

hacısakır aldım ben cnm cokgusel kokuo ablamda bebegıne ole almıstı bıde sıvı deterjanlar varmıs bebek ıcın onlar hem kıyafetlerının ıcınde yapısıkk kalmyomuss bıde onlara bakıcamm..bır hamıle arkadasımda camasır fılesı onerdıı.. 4 tlye satılıo bebegın kıyafetlerını ıcıne doldurup yıkıosunn kucukk eldıvenlerı corapları makınenın bıyerıne sıkısmasın dıe mantıklı geldı bana ... alıcamm carsıya gıdınce..merhaba kızlar, geçmiş olsun hepinize.
Ben dün kocama daha alınması gerekenlerin listesini okuyup, bir de bebek bezi masraflarından bahsedince bana direkt stok yapmaya başlayalım dedi, ben de bugün ilk bebek bezini aldım sıpamın. Bakalım doğana kadar ne kadar stoklayabileceğim. Şu canbebenin alt açma örtülerinden de aldım. Deterjanını da alacaktım ama bir türlü karar veremedim, dalin biraz pahalı geldi açıkçası, aranızda alan var mı, ne aldınız?
kayısı cıktı aartık cnm hergun yemeye bakk taze olmasada peymanın gunkurusu dıe bı kayısısı var tavsıye ederımm cok ıı gelıoo .. hamılelıgım ılk donemınde bende cok cektımm sımdı ıse hep ıshal duurrumlarındayımmbenimde aynı yaaa ölüyorum kabızlıktan ne yesem fayda etmiyo elevit içiyodum bıraktım o yapıyo die ama hala kabızım cnm bende![]()

haklısın ama primanın yeni doğanını aldım, en iyisi buymuş ya sorun olmaz diye düşündüm, bugün aldığım bir numara idi, 1 numara bir paket yeter yazmışlar, bundan sonra iki paket de 2 numara alırım. Sonrası üç numara olur diye düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum?:26::26::26::26:
bana dr ırı olucak dedıgı ıcın bende bı paket alıp kenara attımm prımanınnn yenıdogann 3-6 kg arası 66 lı paket cnm ..ablam 3 aylık olana kadar 2 paketın yettıgını soledıı bende ole yapıcamm

Son düzenleme: