2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ıyım cnm sımdıı 3saatdır uzanıyordum yaklasıkk nete gıremedımm ıı geldı sankı sanıırım yorulunca olduu neysekı gectı sukurler olsun :nazar: son aylarda bu gıbı sıkayetlrımız olucak gıbı cnmm allahh beterınden saklasınn

gozun aydın cnm masaallahh kocaman olmuss kızınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hacısakır aldım ben cnm cokgusel kokuo ablamda bebegıne ole almıstı bıde sıvı deterjanlar varmıs bebek ıcın onlar hem kıyafetlerının ıcınde yapısıkk kalmyomuss bıde onlara bakıcamm..bır hamıle arkadasımda camasır fılesı onerdıı.. 4 tlye satılıo bebegın kıyafetlerını ıcıne doldurup yıkıosunn kucukk eldıvenlerı corapları makınenın bıyerıne sıkısmasın dıe mantıklı geldı bana ... alıcamm carsıya gıdınce..

kayısı cıktı aartık cnm hergun yemeye bakk taze olmasada peymanın gunkurusu dıe bı kayısısı var tavsıye ederımm cok ıı gelıoo .. hamılelıgım ılk donemınde bende cok cektımm sımdı ıse hep ıshal duurrumlarındayımm :17: bunu cok meyve yemeye borcluyum sanırım bıde katı seyelrdenn uzak kalmayaa..gecmıss olsunnn canımm

bana dr ırı olucak dedıgı ıcın bende bı paket alıp kenara attımm prımanınnn yenıdogann 3-6 kg arası 66 lı paket cnm ..ablam 3 aylık olana kadar 2 paketın yettıgını soledıı bende ole yapıcamm :36::36::36:lazım olursa babamız alırr

Bir yanlislik olmali 3 ayda 2 paket bezde gunde ortalama ilk dogdugunda 7-10 bez gidiyor bir haftada paket bitiyor yani kizimda oyle olmustu.ma stok yapmayin o da kiyafet gibi elinizdekalir dtandartin bir buyugunu kullandiginiz cok olur.

Kızlar sizi rahatlatayım biraz bendede ağrı şikayeti olduğundan dolayı doktora gittim bugün sebebi rahim genişledikçe sağda ve solda bulunan bağların gerilmesiymiş yani korkulacak birşey yokmuş.Genelimizdede durum böyledir diye düşünüyorum.Gönlünüzü ferah tutun bence....

Yeni dogdugunda 2 saatte bir emzirmek gibi 2 saatte bir bezide degistirilir.suksuk ablan 24 saatte 2 bez kullanmis olur ki mumkun degil...

Ya yoga olayına bende taktım internetten inndiriyim dedim ama cepten girdiğim için bulamadım varmı bilen internet sitesi. Hem stresimizi alır hem sağlıklı. Hadi yarın herkesler iyi olsun ozaman. Yarına ağrı sızı yok ona göre öpüldünüüüzz

:((( nazar değdi galibaaa:(((
inş. sorun olmazzz kızlarrrr ayağa kalkmaya korkuyorum vallaaa:((((
az önce çamaşır makinadan alırkenn eğilip kalktıktan sonraaaa çok fena oldum adım atamadım kendimi koltuğa zor attım inş. geçiyordur :(

Kızlar hepinize geçmiş olsun.Umarım sikayetleriniz gecicidr ve en kısa zamanda kendinize gelirsiniz.Dün ben de cok kötüydüm. Hem istifra, hem bas dönmesi bir yandan da gaz sancısı:53: Çok şükür bugun iyiydim.Son aylarda artık normal bunlar. Kendinize dikkat edin, ihmal etmeyin önemli bişi olabilir.Doktorunuzla iletişim içinde olun muhakkak.Atlamaya gelmez böyle seyler.ALlah korusun..

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler.nasılsınız??: biz oğluşumla kahvaltımızı yaptık müzik dinliyoruz:32:

Günaydın kızlar:54::54:
Galiba zehirlendim ben dün ya yemekten bir iki saat sonra afedersin bir istifra halsizlik hep yattım:14:Bugünde kontrolüm var nasıl gideceğim bilmem midem çok fena otobüs fena yapıyor:25:

ne olabilir ki ?? yediğin bişey dokunmuştur demir ilacı bende bir iki defa bulantı yapmıştı.beazende çoook karıştırıyorum herşeyi ard arda yiyorum sonrada mideme dokunuyor.korkma bence

günaydııııınnnnnnnnnn:16::16::16::16:

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler.nasılsınız??: biz oğluşumla kahvaltımızı yaptık müzik dinliyoruz:32:

Günaydın kızlar:54::54:
Galiba zehirlendim ben dün ya yemekten bir iki saat sonra afedersin bir istifra halsizlik hep yattım:14:Bugünde kontrolüm var nasıl gideceğim bilmem midem çok fena otobüs fena yapıyor:25:

gunaydınn kızlarr..skopca gecmıs olsun canımm .. bence mıdenı usutmuusundurr bır arkadasımda 7 aydan sonra bulantı sıkayetıyle dr gıttı.. bebek yukarı cıkmıs demıs drr.. doguma kadar gecmez dıomus.. arkadasım cok kotu durumdaa.. :nazar::nazar::nazar::nazar:dermett amanda aman bende kızımaa dınletıyımm barııı :)) çossunn meleklerımızzz:1:

Son düzenleme:
kızlar, bebegımızın oda takımı tamamlandı.
bır de park yatak almak ıstıyoruz, onu gunduz ve gece yanımızda tutabılmek ıcın alacagız.
park yatakların ıcerısıne nasıl bır yatak konuluyor acaba ? bılgısı olan var mı ?
ince visko yataklar var, onlardan mı almak gerekıyor acaba ?
ewt cnm ınce yataklardan alınıyor beebek magazalarında bulabılırsın kolayca..
Yeni dogdugunda 2 saatte bir emzirmek gibi 2 saatte bir bezide degistirilir.suksuk ablan 24 saatte 2 bez kullanmis olur ki mumkun degil...

2 yasına gırmek uzere demekkı tam hatırlamıyor.. madem mumkun deıll.. acaba bızımkı boklu deılmıydı:1::1::1::1::1::1::1::1:hehee..ben 1 paket aldım saka bı yana.. bıtane daha alıcamm.. sonraa stok yapmıyımm bbabamız gıder alırr :16::16::16:

kızlar bezleri cok fazla depolamayın, çünkü en iyisini deneme yanılma yöntemiyle bulacakmısız..Keske elimizden hepsinden 2-3 tane numune olsa da ona göre karar versek...

kızlar bende şu bikaç gündür bebeğin bakımıyla ilgili korkular başladı.eşimle paylaşmak istemiyorum:27:ona desem dır dır edecek.çünkü ben yenidoğan hemşiresiyim 4 yıldır yenidoğanda çalışıyorum.aslında allah nasip ederse çok güzel bakarım beişime ama yinede bi tedirginlik var.aslında uykusuz kalırmıyım uyurmu uyamaz mı die tedirginim.sonuçta çalışacam.

kızlar bende şu bikaç gündür bebeğin bakımıyla ilgili korkular başladı.eşimle paylaşmak istemiyorum:27:ona desem dır dır edecek.çünkü ben yenidoğan hemşiresiyim 4 yıldır yenidoğanda çalışıyorum.aslında allah nasip ederse çok güzel bakarım beişime ama yinede bi tedirginlik var.aslında uykusuz kalırmıyım uyurmu uyamaz mı die tedirginim.sonuçta çalışacam.

Canım sen endişeleniyorsan biz ne yapalım:1: Hayatımda ilk defa bir bebeğim oluyor ve ben de nasıl dünyaya getireceğimden tut nasıl gereken alakayı göstereceğime kadar tedirginlikler yaşıyorum..Allahtan etrafımda bana yardım edebilecek büyüklerim var, annem var en önemlisi.Kimler kimler anne oluyor..Biz neden beceremeyelim ki:1:

bnm desteğe ihtiyacım var. ben eşimi tanıyorum her seferinde bana hemşire olan sensin diyecek sinirimi bozacak.diğer aile bireyleri işime burnunu sokacak.geleneksel yaklaşımlarıyla:19:

bnm desteğe ihtiyacım var. ben eşimi tanıyorum her seferinde bana hemşire olan sensin diyecek sinirimi bozacak.diğer aile bireyleri işime burnunu sokacak.geleneksel yaklaşımlarıyla:19:

aile bireylerinin geleneksel yaklaşımlarına bir çare bulan varsa banada söylesin lütfen çünkü çok bunlamaya başladım şimdiden :47:

Back
X