2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

walla kızlar bize gelen çoğu hasta bebeği babaanneler hasta ediyor.kırkı çıkana kadar yıkamayanlar ,pekmezler, şekerli sular,göbeğe abuk sabuk bişeyler sürenler(enfeksiyon),göze sürmeler,kaşları çizmeler meler meler meler:1::1:

walla kızlar bize gelen çoğu hasta bebeği babaanneler hasta ediyor.kırkı çıkana kadar yıkamayanlar ,pekmezler, şekerli sular,göbeğe abuk sabuk bişeyler sürenler(enfeksiyon),göze sürmeler,kaşları çizmeler meler meler meler:1::1:

bide yaz sıcağında sıkı sıkı kat kat kundak yapanlar iğğğğğğğğğğğ.zavallı bebecikler:19:

ay yazık bebegee yaaa anne sutunden mahrum kaldı yavrucuk :((( 6 ay sadece anne sutu vermeyı dusunuyorumm eger sutumm olursa.. Ama ondan sonra meme verme taraftarı deılım cevremde 2.5 yasında cocuklar meme emıoo hıc hos deıll :20::20::20::20:

tamam 2,5 yaş belki çoktur ama 6 ay diye kısıtlama cnm. Emebildiği kadar emsin.hatta doktorlar 6 aydan sonra ek gıdaya başlayabilirsiniz 2 yaşına kadar da emzirebilirsiniz diyor:49:

:))) göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar doğru mu peki:44::44:

Benimde annem tuzlayacakmis oglusumu azicik ilk yikama suyuna tuz atilir diyor ve itiraz kabul etmiyor konu kapanmistir yavrusumu tuzlicakmis engel olamam gibi gorunuyor

KIZLAR DÜN ALT TARAFINDA AĞRILARI OLANLARI OKUDUM.ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN HEPİNİZE. BAKIN BENİM HAMİLELİK TAKVİMİMDE NE YAZIYOR....

Rahminiz büyüdükçe, rahminizi destekleyen kas ve bağların gerilmesinden dolayı karnınızın alt kısmında ağrılar hissedebilirsiniz.

mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+

kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu

Benimde annem tuzlayacakmis oglusumu azicik ilk yikama suyuna tuz atilir diyor ve itiraz kabul etmiyor konu kapanmistir yavrusumu tuzlicakmis engel olamam gibi gorunuyor

hadi tuz neysee de mikrop kapmasın diye gözünün içine limon sıkacaklarmıs ağlar ağlar susar diyor nasıl yakar gözünü kıyamam ben yaaaa

tek taraflı olduğuna göre önemli değildir inşallah.
inş. canım inş.
Kızlar sizi rahatlatayım biraz bendede ağrı şikayeti olduğundan dolayı doktora gittim bugün sebebi rahim genişledikçe sağda ve solda bulunan bağların gerilmesiymiş yani korkulacak birşey yokmuş.Genelimizdede durum böyledir diye düşünüyorum.Gönlünüzü ferah tutun bence....
Geçmiş olsun cnaım inş. dr aynı şeyi bizlerede söyler rahatlarız.
inşalllaaah cnm allaah yardımmcımız olsun. Benimde kontrolüm var. Hepbiriikte iyi haberlere inşallah.

amin canm inş. hiçbirimizin sıkıntııs olamdan atlatırız şu dönemi

mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+

dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu

gunaydin caniiimm. masallah hareketliymis bebisin, bizim cadi da cok hareketli :nazar:

korkma canim neden korkuyorsunki?

dünden beri böle okuyunca bende korkmaya başladım doktorumu aradım herkesin başına gelicek die bir kaide yok didem sakin oll dedi sende getirme aklına öle seyler daha günümüz çokk

Kızlar hepinize geçmiş olsun.Umarım sikayetleriniz gecicidr ve en kısa zamanda kendinize gelirsiniz.Dün ben de cok kötüydüm. Hem istifra, hem bas dönmesi bir yandan da gaz sancısı:53: Çok şükür bugun iyiydim.Son aylarda artık normal bunlar. Kendinize dikkat edin, ihmal etmeyin önemli bişi olabilir.Doktorunuzla iletişim içinde olun muhakkak.Atlamaya gelmez böyle seyler.ALlah korusun..
geçmiş olsun cnaımmm sende dikkat et kendineeeee Birdaha yaşamazsın inş.yada yaşayacağın sıkıntılaırn en fazlaaa ama e fazla bukadar olsun başedemeyeceğin sıkıntılar olmaz inş..
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler.nasılsınız??: biz oğluşumla kahvaltımızı yaptık müzik dinliyoruz:32:
günaydınn canım afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bende şu bikaç gündür bebeğin bakımıyla ilgili korkular başladı.eşimle paylaşmak istemiyorum:27:ona desem dır dır edecek.çünkü ben yenidoğan hemşiresiyim 4 yıldır yenidoğanda çalışıyorum.aslında allah nasip ederse çok güzel bakarım beişime ama yinede bi tedirginlik var.aslında uykusuz kalırmıyım uyurmu uyamaz mı die tedirginim.sonuçta çalışacam.

hayatım korkmaaa inş. herşey çok ama çok güzel olacak sende bebeğine çok güzel annelik yapacaksın şimdiden o günleri düşünüp dtres yapma kendineee, sanırım sen başaramazsamm yada bir terslik olduğundaa birşey yapamazsan sana olan tepkilerden çekiniyorsunn ama bence hiç korkmaaaaa bir sözvardır terzi kendi söküğünü dikemezz diye inş. sne öyle olmazsın ama bazen yetersiz olduğumuz yardım istediğimiz durumlarda olacaktırr "mükkemmel olmak" kaçımızın elindeee olduğu kadarrrr elimizden geldiği kadar yapacğaızzz anneiliğimizi.

günaydın canım ... neden korkuyosun aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iii olsun her şey:1:

aile bireylerinin geleneksel yaklaşımlarına bir çare bulan varsa banada söylesin lütfen çünkü çok bunlamaya başladım şimdiden :47:

:))) o şimdiden benim başımdada varr ama hiç ama hiç pabuç bırakmayı düşünmüyorum kimsye yardım istersem yardım etsinler onun dışında mümkünse bebişimi bana bıraksınlarrrr kırar geçerim.

aile bireylerinin geleneksel yaklaşımlarına bir çare bulan varsa banada söylesin lütfen çünkü çok bunlamaya başladım şimdiden :47:

:))) o şimdiden benim başımdada varr ama hiç ama hiç pabuç bırakmayı düşünmüyorum kimsye yardım istersem yardım etsinler onun dışında mümkünse bebişimi bana bıraksınlarrrr kırar geçerim.

gunaydiiiinnn... butun gece tatli cadi kizim asagi dogru calisti artik Allah ne verdiyse tekme kafa falan heralde uyuyamadim hic :18:

senin bu bıdğı ben yerimmm:))) minik aman hareket etsin boll bolllll :) hareket etmeyince ayrı bir panik oluyor insan.

Kuzenimin bebeği oldugunda ilk bikac gün sütü cok az geldiği için bebek cok huzursuzdu..Kayınvalide sen tut bebek aç diye şekerli su ver 2 günlük bebeğe:53: sonra bi güzel sagdırtıp kuzenimin sütünü biberonla vermeye kalkmıs cocuga.Onun da ucu cok kücük bebek ugrasmasın diye delivermiş biberonun agzını..E bebek ugrasır mı bidaha memeyle..1 haftalıkken mama verilmeye baslandı.Hiç ememedi yavrum.Doktor cok kızdı ama olan olduktan sonra ne fayda:47:

şaka gibi gerçekennnnn Hay Allahım bunlar bize küpe olsun başımızaaa gelirsennnn ona göre müdehale ederiz.

Back
X