2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sukssuk sağol canım ama eşimde aynı oldu ishalde olduk :26:bebeğime bir şey olmamıştır inşallah daha çok hareket etti :5:

ay resmen yavrucaklara işkence yapılacak yahu göze limon damlatma felan

Bu dunyaya ben niye geldim sarkisi esliginde aglar bebekler artik. Bende kimse opmesin istiyorum hele erkeklerin sakali biyigi batar ben baskalarinin bebeklerini hic opmem annelerinin yerine kendimi koyarim rahatsiz olur diye opmem herkes dusunceli olsa keske. Tamam goz temasi kur gulumse sevgi sozcukleri soyle illaki opmekmi lazim hayret bisey. Boyle zamanlarda yurt disinda yasayanlara ozeniyorum kaynana falan gelemez karisamaz oralara

kızlar primanın ilk hediyem formunu doldurdunuz mu? Bugun benim hediyem geldi.içinde bebişin ilk günki bezleri, iki tane tupper mama saklama kabı (pek bi kücük ama işe yarıyodur heralde:1: ) en güzeli de bir tane anne oluyorum dvdsi var.içinde hamilelik yogası, beslenme bilgileri, cinsellikle ilgili bilgiler vs var. Bebişimiz ilk geldiginde yapmamız gerekenler konusunda bilgilendirme brosürleri var..fena degil yani.benim hosuma gitti..

kargo ucretı 5 tl odedın mı canım yoksa ucretsız mı

yok cnm bazen 2-3 haftaya kadar düşmüyor göbeği.doğumdan 1 -2 gün sonra yıkanmalı bebiş.verniksle kaplı olduğu için ilk gün yıkanmamalı.sadece temiz bi bezle silinmeli.

:34::34: Anladım cnm:)) bakalım büyüklerden kaçırabilirsek yıkarız:1:

mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+

kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu

günaydın canım... ya annelik ne kadar zor .. hareket etse hareketli bişi oldu dioruz.. hareket etmese ne oldu nie oynamıo dioruz... galiba hormonlar bizimle dalga geçioo.. lütfen içini rahat tut.. iyi düşün her şey iii olsun ... hayırlı haberlerini beklioruz hem korkutma kendini en güzel günlerimiz bunlar 3 ay sonra istesekte bu duyguları yaşıyamıycaz... sen pozitif düşün ok..öptüm :1:

Benimde annem tuzlayacakmis oglusumu azicik ilk yikama suyuna tuz atilir diyor ve itiraz kabul etmiyor konu kapanmistir yavrusumu tuzlicakmis engel olamam gibi gorunuyor

ay aman aman sakın bununla ilgil bir yazı okudum kensinlikle yapılmaması gerekn şeylerden birisi aynısnı banda kayınvalidem söylemşiştiii yapmaya kalkarsaa kıyamet koparırım.
Eskidn losyonmu vamrışş kremmi varmışşş belki yapıyordurlar ama şimdi öyle birşeye gerke yok

KIZLAR DÜN ALT TARAFINDA AĞRILARI OLANLARI OKUDUM.ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN HEPİNİZE. BAKIN BENİM HAMİLELİK TAKVİMİMDE NE YAZIYOR....

Rahminiz büyüdükçe, rahminizi destekleyen kas ve bağların gerilmesinden dolayı karnınızın alt kısmında ağrılar hissedebilirsiniz.

canım canım kendi adıma teşekkür ediyorum Allah sizlere yaşatmasın.Bende dün çok araştırdım ağrılar başedemeyeceğim ağrılar değil çekerim ama bileyimki bebekten kaynaklanan birşey değil o yüzdne dr a gitmem gerekiyor.akşam ödüm koptu yaa:(

ogunler gelsınde yıne nette yazısırızz ınss.. benımkı meme bıraktı senınkı nasıl dıee:1::1:

bende 4o cıkana kadar hergun yıkanıo dıe bılıyorum:25:

bol su ıc cnmm bıde kusma sıkayetın gecmezse dr gıt derım ben:nazar:

Bugün gidicem canım nasıl gidicem onuda bilmiyorum otobüsle:5:

tamam 2,5 yaş belki çoktur ama 6 ay diye kısıtlama cnm. Emebildiği kadar emsin.hatta doktorlar 6 aydan sonra ek gıdaya başlayabilirsiniz 2 yaşına kadar da emzirebilirsiniz diyor:49:

ogunler gelsınde yıne nette yazısırızz ınss.. benımkı meme bıraktı senınkı nasıl dıee:1::1:

:))) göbeği düşene kadar yıkamayın diyorlar doğru mu peki:44::44:
bende 4o cıkana kadar hergun yıkanıo dıe bılıyorum:25:
Sukssuk sağol canım ama eşimde aynı oldu ishalde olduk :26:bebeğime bir şey olmamıştır inşallah daha çok hareket etti :5:

bol su ıc cnmm bıde kusma sıkayetın gecmezse dr gıt derım ben:nazar:

kızlar çok şükür iyiyiz şimdilik sizleri merakta bırakmamak için girebildim fazla kalamıycam dualarınız için tşkür ederim bu yaşadığım günü allah hiç bir anne adayına yaşatmasın ve kimse doktorundan vazgeçmesin drum uzakta diye evime yakın hastaneye gttim az kalsın bebeğimi öldüreceklerdi

aybüke çok sevindim canım iyi olmanıza bütün gün aklımız sendeydi Allah bir daha yaşatmasın zamanında alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

gunaydin caniiimm. masallah hareketliymis bebisin, bizim cadi da cok hareketli :nazar:

korkma canim neden korkuyorsunki?

ay canım çok sancım varrrr bıçak saplanması gibi adım atamadım merdiven inemedimm sanki adım atınca aşağıdna bişiler akıp gidecek gibi ödüm koptu. KALdım öyleee ağrısıda cabasıydı:((
bugün biraz iyiim ama durup duurp oluyor iki gündürr o yüzden gideceğim dr a

dünden beri böle okuyunca bende korkmaya başladım doktorumu aradım herkesin başına gelicek die bir kaide yok didem sakin oll dedi sende getirme aklına öle seyler daha günümüz çokk

canım bneim gerçektne herkeste olacak diye birşey yok sizler yaşamayın inş, gelmesin başınızaa okuyup hakikaten pirpiriklenmeyin,
ben olacak ihtimali üzerine gitmiyorumm hatta iki gün dinledim kendimi dinlendim falan ama geçmiyorrrr gitmem gerekiyor sonra neden gitmedim diyeee pişmanlık yapmayayım.

günaydın canım... ya annelik ne kadar zor .. hareket etse hareketli bişi oldu dioruz.. hareket etmese ne oldu nie oynamıo dioruz... galiba hormonlar bizimle dalga geçioo.. lütfen içini rahat tut.. iyi düşün her şey iii olsun ... hayırlı haberlerini beklioruz hem korkutma kendini en güzel günlerimiz bunlar 3 ay sonra istesekte bu duyguları yaşıyamıycaz... sen pozitif düşün ok..öptüm :1:

geçrektne şimdiden telaşını yaşıyoruzzo duyguyu kalbize verdi Allahh,
canım diline sağlık inş. güzel haberlervereceğim.
ben yavaştan gideyim dr a 10:30 randevummmm
gelince yazarım szilere

günaydın kızlar hakikaten bak söyle yapınca iyi geliyormuş çocuğun gözü parlar, terlermez, sarılık olmaz falan diye söyleyenlere gıcık oluyorum. bunca doktor kandırıyor o zman bizi doktora gitmeye ne gerek var. çıkar çıkmaz daya çocuğa anne sütünden farklı şeyleri nolcakki... Bnce zaten bazı hastalıkların temelinde yeni doğanlara yapılan bu uygulamalar yatıyor. örneğin mide rahatsızlığı olanlar, çocuğun karnına anne sütü değilde şekerli suyu sokarsan mide duvarını çevreleyecek kalkan olur mu sonra uğraş mide rahatsızlığıyla, aynı şekilde etkilenen bağırsak, karaciğer, böbrek nasıl olur allah bilir.:20:

canım canım kendi adıma teşekkür ediyorum allah sizlere yaşatmasın.bende dün çok araştırdım ağrılar başedemeyeceğim ağrılar değil çekerim ama bileyimki bebekten kaynaklanan birşey değil o yüzdne dr a gitmem gerekiyor.akşam ödüm koptu yaa:(
değildir cnm merak etme. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.:16::16:
ogunler gelsınde yıne nette yazısırızz ınss.. Benımkı meme bıraktı senınkı nasıl dıee:1::1:

Bende 4o cıkana kadar hergun yıkanıo dıe bılıyorum:25:

ayyyy evet:))) benimki bırakmıyor ne yapacağım deriz belki de:1::1:
Yıkama konusunu çok bilmiyorum cnm:50: Ama şimdi öğrendim ki göbeği düşene kadar beklemeye gerek yokmuş;)

ay aman aman sakın bununla ilgil bir yazı okudum kensinlikle yapılmaması gerekn şeylerden birisi aynısnı banda kayınvalidem söylemşiştiii yapmaya kalkarsaa kıyamet koparırım.
Eskidn losyonmu vamrışş kremmi varmışşş belki yapıyordurlar ama şimdi öyle birşeye gerke yok

benim kayınvalidem de yapmış çocuklarına bana söylemişti.önce herkes yapıyordu annende sanada aynısını yapmıştır dedi anneme söyledim yok öyle bişey.neyse ben izin bırakmam oğluşum turşu mu ? alla ala tuz sirke limon :1:

aybükemin telaşına düşdük dün (neyse derin bi nefes aldık) yazdıklarım arada kaynamış heralde, tekrar yazayım

kızlar benimde kasıklarım ve karnımın altı ağrıyo, dişlerim her fırçalamada kanıyo, dakka başı wcye gidiyorum, sonunda tuvalete tv kuralım ben orda oturayım dedim. kemiklerim etlerime batıyo, üf üf karnımda çok büyük değil, daha bu aydan yaşlılara döndüm

mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+

kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu

sana ve bütün anneciklere günaydınnnn:3::3::3: inşallah güzel haberlerle dönersin canım yüreğini ferah tut.
ben de dün çok kötüydüm o yüzden hiç giremedim nete. miğdemi üşütmüşüm. uzun zaman sonra istifra ettim. bütün günü 7-8 lokma zeytin ekmekle geçirdim, halsizlik de cabası. bugün çok şükür iiyim. dün herkese bi nazar değmiş herhalde. Başta aybükem olmak üzere herkese geçmiş olsun. inşlaah hepimiz sağlıklı bir şekilde bu dönemleri atlatıp yavrularımızı kucağımıza alırız:49::49:

kızlar sizde temizlik takıntısı oldu mu ?yasak olan mı tatlı geliyor ne durmadan temizlik yapmak istiyorum.sizinle konuşurken iki odamı sildim süpürdüm tozunu aldım.iki balkonumu yıkadım.yazıp yazıp gidip temizlik yapıyorum:1:çok hoşuma gidiyor evi tekrar tekrar temizlemek.işin tuhafı önce bu kadar tittiz değildim

Back
X