2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sakııınnnnn. Limondaki asit gözün retinasını inceltiyormuş. Kör bile edebilir diyor tüm doktorlar. Amanın diyim.

aman Allah korusun doktor şöle diyo falan diyincee bzi doktorlarlamı büyüttük bak hepiniz sağlıklısın diyorlar o daha da deli edio adamı

senin bu bıdğı ben yerimmm:))) minik aman hareket etsin boll bolllll :) hareket etmeyince ayrı bir panik oluyor insan.

ye teyzosu ye :) bi dogsun popisini gobusunu isircam cadimin ben de :) hareket cok etse yahu rahatsiz mi oluyo karnimda, hareket etmese noluyo neden hareket etmiyo... eeee demekki anne olmak boyle bisey :31: gecen yolda yuruyoruz markete gittik bi an aklim cikti durduk yere.. Allah'im ben cocugumla hayatta yolda yuruyemem arabalar falan gecitoya dedim ya firlarsa, ya araba kontrolu kaybeder kaldirima cikarsa falan diye.. ne hormonmus anlamadim valla gozlerim doldu kendi kendime senaryo yazdim senaryoyu yasadim ve agladim bisey yokken yolda sakin sakin yururken..

Sukssuk sağol canım ama eşimde aynı oldu ishalde olduk :26:bebeğime bir şey olmamıştır inşallah daha çok hareket etti :5:

canim bagirsak hareketlerin bebisinin d hareketli olmasini sagliyordur korkma.

ay canım çok sancım varrrr bıçak saplanması gibi adım atamadım merdiven inemedimm sanki adım atınca aşağıdna bişiler akıp gidecek gibi ödüm koptu. KALdım öyleee ağrısıda cabasıydı:((
bugün biraz iyiim ama durup duurp oluyor iki gündürr o yüzden gideceğim dr a

canim gecen gunlerde yazmistim hatta buraya bende de inanilmaz agri oldu. ya dogurucam yadusurucem diye odum koptu hastaneye gittik hemen. bi de hastande sagolsunlar aldiklari ucret az gibi birsuru test bilmemne nst vs... of ne stres yasadim...

sonucsa: rahim buyumesine bagli kasilma, agri...

mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+

kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu

Hadi canım güzel haberlerle gel insallah..Stres yapma kendine bebeğini de germe..İnsallah hersey yolundadır.

kargo ucretı 5 tl odedın mı canım yoksa ucretsız mı

5 lira ödedim cnm.Ama magazalardan da alınabiliyormus vermek istemezsen kargo parası

benim kayınvalidem de yapmış çocuklarına bana söylemişti.önce herkes yapıyordu annende sanada aynısını yapmıştır dedi anneme söyledim yok öyle bişey.neyse ben izin bırakmam oğluşum turşu mu ? alla ala tuz sirke limon :1:

ben de bebekken tuzlananlardanim... annannem sagolsun annemden gizli bi guzel tuzlamis yikamis beni.. hala derim cani kadinnnn acimadin mi minicik bana ne tuzu diye:9:

iste bazilarina ne desen nasil yasaklarsan da illa bi yolunu bulup yapiyolar cahillik.. kotu niyet asla degil onlar da oyle gorup bildiklerinden ne yapsinlar... onlari suclayamayiz ama yapabilecegimiz tek sey gayet ciddi tavir koymak ve her zaman gozumuzuacik tutmak valla yoksa benim annannem gibi iki aradabi derece tuzlayiverirler :9:

kızlar sizde temizlik takıntısı oldu mu ?yasak olan mı tatlı geliyor ne durmadan temizlik yapmak istiyorum.sizinle konuşurken iki odamı sildim süpürdüm tozunu aldım.iki balkonumu yıkadım.yazıp yazıp gidip temizlik yapıyorum:1:çok hoşuma gidiyor evi tekrar tekrar temizlemek.işin tuhafı önce bu kadar tittiz değildim

bende bu ara temizliğe çook düştüm ama birde halim olsa ne güzel olur hemencik yoruluveriyorum yarım kalıyo :6:

bende bu ara temizliğe çook düştüm ama birde halim olsa ne güzel olur hemencik yoruluveriyorum yarım kalıyo :6:

Keske azzcık da ben düşsem:1: Haftasonu ablamın düğünü var..Kesin yatılı gelen olur.Afedersiniz evi b.k götürüyor..Ben hala oturuyorum:1: sabah 8den beri yaptıgım tek iş çamaşırları makineye atmak, bulasık makinesinin tuşuna basmak:1:

günaydın arkadaşlar,

3-4 gündür burayı ihmal ettim. dün bir velimle telefonda gerildik. nasıl stres olduysam okula giderken minübüste fenalaştım. sanki kalbim boğazımda atıyormuş gibi bir çarpıntı, gözlerim karardı ve midem bulandı çok fena. indim allahtan havada serindi yürüdüm okula kadar yürüdükçe açıldım. ama şuan yine hafif boğazımda nasıl desem nefes darlığı gibi bişey hissediyorum. psikolojik sanırım herşeyi kafasına takatn, dert eden, ayrıntıcı iğrenç bi yapım var ne yaparsam kendime yapıyorum ama elimde değil. bebek etkilenicek diye ödüm kopuyo:((

Keske azzcık da ben düşsem:1: Haftasonu ablamın düğünü var..Kesin yatılı gelen olur.Afedersiniz evi b.k götürüyor..Ben hala oturuyorum:1: sabah 8den beri yaptıgım tek iş çamaşırları makineye atmak, bulasık makinesinin tuşuna basmak:1:

kız ben neredeyse bütün ewi bitirdim bi wc bide mutfak kaldı.:1::1:

mirage52, yakamozzz_, sennr, ifet7882, umutluay, mrtylz, jakobi, mathelda, paticim, sweet_baby, Lynne, dream0806, sessizfirtina91, dermet, tentation, turkuazsuay+

kızlar hepinize günaydınnnnn
dr randevum 10:30 daaa korkuyorum gitmeyeee ama bebişim çok hareketliii annem benimmm eğerr doğum kanalına girmiş olsa hareketleirni hissedemezmişim nette öyle yazıyordu

Herkese günaydıııın.
Canım benim geçmiş olsun. inşş kötü bişey yoktur sen yinede stres yapma... Allah ın izniyle bişeycik çıkmaz...

birde ben sinirlenince acayip temizlik yaparım haaa :1: nasıl olsa etrafta beni geren insan çok aklıma gelip gelip duruyo bende boş durmayım diye oraya buraya sarıyorum :51:

al benden de o kadar sabahın köründe kalktım ama daha bir işin ucundan tutmadım. bana bi evk gelse de biraz temizlik yapsam:17::17:

kizlarrrr az once b.koy acibademle konustum kontrollerime zaten oraya gidiyorum, 3 hafta sonra doguma hazirlik kurslari baslayacakmis bekliyordum 20. haftayi gecmemizi katilmak icin.

gelmek isteyen olursa kurs ucretsiz, 6 hafta suruyor ve coooook yararli bir kurs.mbilmiyorum yasak mi ama kayit icin tlf numarasini isteyen arkadaslara yollayabilirim.

20. haftadan sonra katiliniyor kurslara saatleri 18:00-20:00 arasi oluyormus. ve UCRETSİZ.

yuppiiii 3 hafta sonra basliycam ben, bu arada bir hafta onceden kayit yaptirmak gerekiyor, yani iki haftamiz var kayit icin

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı

benim de öyleydi hatta doktor toz ilaç verdi o bile fayda etmedi.. ama sağlık ocağnda hemşire saolsn her sabah kalkınca 6-7 tane kayısı ye üzerine de birbardak ılık su iç dedi ilaç gibi geldii.. belki faydası olur..

kız ben neredeyse bütün ewi bitirdim bi wc bide mutfak kaldı.:1::1:

yaa keşke bnde öyle olsam toparlasam hemen evi şimdi okuldayım çocuklar oyun oynuyor, azıcıklar zaten :34: ama heveslendirdin beni bnde gidince temizlik yapayım bari, küçük boş bir odam var çoook dağılmıştı toplayayım bari bugün orayı:1:

kizlarrrr az once b.koy acibademle konustum kontrollerime zaten oraya gidiyorum, 3 hafta sonra doguma hazirlik kurslari baslayacakmis bekliyordum 20. haftayi gecmemizi katilmak icin.

gelmek isteyen olursa kurs ucretsiz, 6 hafta suruyor ve coooook yararli bir kurs.mbilmiyorum yasak mi ama kayit icin tlf numarasini isteyen arkadaslara yollayabilirim.

20. haftadan sonra katiliniyor kurslara saatleri 18:00-20:00 arasi oluyormus. ve UCRETSİZ.

yuppiiii 3 hafta sonra basliycam ben, bu arada bir hafta onceden kayit yaptirmak gerekiyor, yani iki haftamiz var kayit icin

ne güzell ya benim böyle bir imkanım yok küçük bir ilçedeyim görev icabı. canımm yaptıklarınızı bizimlede paylaşırsan çok mutlu olurum ya hep birlikte doğuma hazırlık yaparız.

ne güzell ya benim böyle bir imkanım yok küçük bir ilçedeyim görev icabı. canımm yaptıklarınızı bizimlede paylaşırsan çok mutlu olurum ya hep birlikte doğuma hazırlık yaparız.

Back
X