2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tatlım diğer topice bakıyordum civilim de %40 indirime girmiş park yatak 120tlymiş bak istersen ben ankarada oturuyorum ulusdan alicam 100tl peşin anlaştık ama eşim birazdaha bekleme taraftarı

evet canım, baktım ben oraya ama, izmirde yok banada kuzenım solemıstı, bende onlıne satısı sevmıyorum, illa gormem lazım, izmire en yakında balıkesırde var, oda yakın deıl zaten. izmirdede pamidor var, ordada uygundu fiyatları, gecen ındırımdeydi, eşim almayalım dedı, senınkı gıbı yani:)) kraft ın cok güzeller, bakalım hangısını alabılırsek.. bıraz daha zaman gecsınde

:52::52:panik oldum şimdi.ben geçmi kaldım alış veriş yapmak için herkes erken diyor.annemin yaptığı bir çuval örgü var:1:oğluşuma yeterde artar.anneside ona bitanecik zıbın aldı.teyzeside bi ayakkabı başkada cicisi yok oğlumunEki Görüntüle 432327 zıbınımızda bu.

bundan bende almak istiyorum :16: nerde bulabılırım

oy oyy sen ii sabretmişsisn cnaım çoğumuz bitirdi kalmadı birşey:))))
benim listem çok uzun yaaaa yazsam destan olur hehe ama özelden mesaj olarak mailini atarsan listem var gönderirim:))

aynen katılıyorum sana canımcımm

evet evett çoğu bitti azı kaldıı çok heycanlı:DDDD

oy maşllahh sanırım aynı zamanlarda bizlerde hazırlarız çantamızız ben direk arabaya koyacağım işe gelip giderken yolda snacım tutarsa direk hastaney gidrim:D yada işte sancılanırsma falan hahah:))

ay sana kalk dicek enson kişiyim:D yaws ben senden tembelimdirr hehe boşver dinlen yarıny aparsın:D

inş.sonuçlarında güzel çıkar tam olur canım.Bebişinede maşallahhh kuzucuk büyümüş:)
1 ay sonra sen gör o kuzucuğu annesi çok büyümüş olacka.
benim şeker yüklemem temiz çıkmıştı çok şükür.

annesi güle güle kullansın beibşinnn cicilerini.

ay çok güldüm dur bende öle yapim böle giderse işde doğuracam daire başkanı da en çok beni çalıştırdığı için ebem olur heralde:):) bu arada sende anladığım kadarıyla hala araba kullanıyosun ben otobüste fena oluyorum arabamla gidip geliorum doktorum kızıyor tehlikeli artık kullanma diee

bende oda almayı düşünmüyorum.küçücük bebeği yalnız uyutamam.belli bi yaşa gelince odasını ayırırım.bebek odası alanlar bebeği yalnız mı uyutuyo??

merhaba canım, bende park yatak alıcam , oda alanlar hııç memnun deıl, ya bebegın, yada eşin ayrı yatmak zorunda, bebegı bırakamıcagımıza gore, adam yanlız yatcak, oyuzden oda almak ilk 2 ,3 sene mantıklı deıl bence...

bende oda almayı düşünmüyorum.küçücük bebeği yalnız uyutamam.belli bi yaşa gelince odasını ayırırım.bebek odası alanlar bebeği yalnız mı uyutuyo??

merhaba canım, bende park yatak alıcam , oda alanlar hııç memnun deıl, ya bebegın, yada eşin ayrı yatmak zorunda, bebegı bırakamıcagımıza gore, adam yanlız yatcak, oyuzden oda almak ilk 2 ,3 sene mantıklı deıl bence...

oy maşllahh sanırım aynı zamanlarda bizlerde hazırlarız çantamızız ben direk arabaya koyacağım işe gelip giderken yolda snacım tutarsa direk hastaney gidrim:D yada işte sancılanırsma falan hahah:))

ay çok güldüm dur bende öle yapim böle giderse işde doğuracam daire başkanı da en çok beni çalıştırdığı için ebem olur heralde:):) bu arada sende anladığım kadarıyla hala araba kullanıyosun ben otobüste fena oluyorum arabamla gidip geliorum doktorum kızıyor tehlikeli artık kullanma diee

aslında haklısın git gide şişiyoruz ve sıcaklar başlıyor.yaz sıcağında 45 derecede nasıl gezerim.iyisimi ben ufaktan başlayım.bi zıbınımız var birde milupanın gönderdiği bebek bezi ve ıslak mendil var.oğluş doğsa kucağıma alıp sarmalarım kuzumm benim.:49:

o kuzuların tek ihtiyacı olan bizizz biz onları her halükarda korur kollarız amaa işte biraz takviye alsakfena olmaz:D

:52::52:panik oldum şimdi.ben geçmi kaldım alış veriş yapmak için herkes erken diyor.annemin yaptığı bir çuval örgü var:1:oğluşuma yeterde artar.anneside ona bitanecik zıbın aldı.teyzeside bi ayakkabı başkada cicisi yok oğlumunEki Görüntüle 432327 zıbınımızda bu.

aaa bende aynısının yeşilini aldım kzımaaa güle güüle kullansınn

valla canım bende daha 4 parça şeyden başka birşey almadım. memlekete gideceğim temmuz gibi. oradan alacağım herşeyini. annemde orada çıkıp alırız bir kaç günlük iş onlar telaşlanma dedi. Bende başlamadım alışverişlere, yaparız elbet ya nolcak :49:
Bu anneler hep aynı demekki, benimki de beni böyle gevşetmedi mi zaten :9: Şimdi olduk koca göbek , nasıl çıkıcaksak sıcaklarda :49: Artık akşam üzeri çıkarız napalım, bu günlere sağlıkla geldik ya çok şükür gerisi hallolur :34:
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
her gittiğinde snei şaşırtacak annesii:)))
benim minik geçen hadta salı 840 gr dı, bu hafta salı 927 gr :) hergün değişiyorlar artık yakışıklım benim.
Maşşalah tosunlarımıza :nazar: Ay yakışıklıdırlar di mi , Allahım acaba nasıldır diye düşünmekten alamıyorum kendimi :16: Önce sağlıklı ve hayırlı olsunlar da..
ayy maşallah canım,allah saglıkla ogullarımızı bıze bagıslasın.. hazıranın 5 ımı? bennmde 4ü:)) yazarım sana, seker yuklemsıde ozamn yapılcak 2.tetanoz asımda..
bizde oda almıcaz, ben park yatak almayı düşünüyorum, zaten oda alan arkadslarım hıç memnun deıl, 3, yasına gelınce alırız nasıpse
5 inde şeker yüklememde yapılacak nasipse ,bi de bi ay sonrası için 4 boyutluya randevu alıcam tekrar, bebeğimi ikinci kez görücem nasipse :49:

ne zaman fark edip de "bir yazsana hep oku oku kaç nereye kadar" diyeceksiniz diye bekliyorum :) sabah gelince açıyorum bugün kesin yazıcam diyorum ama iş güç arasında geçmişi okumaktan fırsat bulup da yazamıyorum.. öncelikle herkesi sahip olduğu muhteşem ve mucizevi süreçten ötürü tebrik ediyorum ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum. bu arada 32 yaşındayım, ilk gebeliğim ve 26. haftanın içindeyiz. Allah nasip ederse bir kızımız olacak, adını da topiğin adına uygun olarak "Eylül" koyucaz galiba, eşimin deyimiyle Eylül anası olucam:) herkese sevgiler... umarım yazmak için daha fazla fırsatım olur..

Allah tamamına erdirsin canım .İnsan bazen yazamıyor ççok istese de ..ALLAH korusun herhangi bi olumsuzlukta okudukça dua ediyor , üzülüyoruz ; ya da güzel haberlere sevniip MAŞALLAH diyoruz elbette .Önemli olan da bu :34:

merhaba canım, aramızda 1 gun var:)))), benımde oyle olcak herhlde ısyerınden, dogumhaneye gtcem bu gidişle, benm ozel sektor, izinden yana peek sanslı deılım malesef:((

5 inde şeker yüklememde yapılacak nasipse ,bi de bi ay sonrası için 4 boyutluya randevu alıcam tekrar, bebeğimi ikinci kez görücem nasipse :49:

aynıyız ozamn canım, ben bir kez dopplerde gordüm, eli agzındayken cekemedı doktor resmını gıcık oldum, ozaman daha cok bellı oluyodu, yüzü burnu, bi resım verdı ama, benden baska kımse anlamıyoo sinir oldum

dibini görmeyince bırakamıyorum .bugünden itibaren eve çekirdek almaz eşim herhalde öğrenince

valla süpersın canım, nasıl yedın hepsini;)... benımde iştahım yok ya, hiç hamıle gıbı deılım, anca meyve ve salatayı acayıp cok yıyorum, 22.hfatada daha 3,300gr almıstım:).. bakalım ptesı kontrolde kaç kılo almışım.

merhaba canım, aramızda 1 gun var:)))), benımde oyle olcak herhlde ısyerınden, dogumhaneye gtcem bu gidişle, benm ozel sektor, izinden yana peek sanslı deılım malesef:((

ben dewletteyim güya ayıptır sölemesi sözleşmeliyim herzaman 2. sınıf watandas olmaya mahkumuz herkesin süt izni 3 saat bizimki 1.5 saat mesela:):) artık gülüorum alıştık yıllardır ewet özelde de çalışdım bilirim ama inan buranında pek farkı yok doktora cumartesi günleri gidiyorum arada hafta içine denk gelirse amirlerim ne kadar çok doktora gidiosun sen die laf sokuyorlarr amann anlayacağın heryer zor.. Allah eksikliğini göstermesin de çalışma hayatı öle kolay geçmio malesef

ben dewletteyim güya ayıptır sölemesi sözleşmeliyim herzaman 2. sınıf watandas olmaya mahkumuz herkesin süt izni 3 saat bizimki 1.5 saat mesela:):) artık gülüorum alıştık yıllardır ewet özelde de çalışdım bilirim ama inan buranında pek farkı yok doktora cumartesi günleri gidiyorum arada hafta içine denk gelirse amirlerim ne kadar çok doktora gidiosun sen die laf sokuyorlarr amann anlayacağın heryer zor.. Allah eksikliğini göstermesin de çalışma hayatı öle kolay geçmio malesef

anladım canım, calısanların işi zor yani, allah yardımcımız olsun, bizim işverende bana dogumda toplam 2 hafta izin vercekmiş, gülerek oyle soyledı ama, emınımkı daha fazla vermez,( bızım ofıs küçük, benm yaptıgım işi baska kımse yapmıyo, her iş tek kişilik yanı)... duydugumdan berı nasıl gıcık oldum, ama yapcak bısey yok simdilik, calısmam gerekıyo

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
her gittiğinde snei şaşırtacak annesii:)))
benim minik geçen hadta salı 840 gr dı, bu hafta salı 927 gr :) hergün değişiyorlar artık yakışıklım benim.

ayyyyyy maşallah oğluna canım,,benim kuzumda bakalım nekadr oldu, ptesı kontrolum var hayırlısıyla canım.. 22.hftada 500gr dı:))

kızlar beni komşu çagırdı çay içmeye ben gidiyorum görüşürüz:nazar::nazar:
goruusurzz cnm ıkılafın belını kırıverınn artık bızde komsumla kurabıye yaptık yedıkk :))
Kendimizi etkliyene şeylerden kaçmamız lazım bence... Tutupta şimdi sezeryandan doğumdan korkarken onlarla ilgili şeyleri harıl harıl okuyup dinlemek daha çok etkiler bizi diye düşünüyorum.. Şahsen ben soğukanlıyım normalde istiyorum sezeryan hiç istemiyorum gerçekten bi sıkıntı olursa mecburuz zaten.. Bebişimz kucağımıza sağlıkla gelsin de...
bencede cnm bende normal ıstıyorumm ama dr sımdıden ırı olucak demeye basladıı ..:((
Konuyu değişeyim durun :) Kızlar haftaya abimler gelecek bana misafirliğe 10 günlüğüne yaz temizliğini şimdi mi yapayım sizce halıları felan yıkatmaya şimdi mi versem yoksa temmuz ortası gibi mi versem şimdi bunu düşünüyorum bende :)
sımdılık ıdare edıosa doguma yakın verırsın cnm bende ole yapıcam cunkı
Ay ne güzel bende beni biri çağırsa diye istiyorumm kimse çağırmıyoo :14::14: :32::32:
sende bana gel cnm kurabıyeler hazırr :))
kızlar biberon emzik olarak ne aldınız ?
bende onu arastırıyodum bugun cnmm chıcconun buldum bıtanee anne memesı gıbıymıs bebek ayırt edemıyomus ılk dogdugunda sutum olmazsa onu alıpp mamayı vermeyı dusunuyorum 3o tl nette buldumm aarastırıyorummm ama cam olması sartmıs..emzıkk karar vermedımm henuz:17:
kızlarrrkarnım bir gergin bir gergin anlatamam:((((((
afedersiniz ama cumartesinden beri bende büyük wc olayı yokk:( ağlayacma az sonraaaa benim için herşey zorlaşmaya başladı artık:( ilk 6 ay çok rahattımm
artık bitti rahatlığım:((((((
akşam dr verdiği kabızlık ilacından aldım ama çok minik bir fayda görüdm oy oy Allahım:(
gecmıs olsun cnm wala ben sureklı ıshal gıbıyım ılaclardan sanırsam kayısı ye cnm bolbol bıde ıncır ıı gelırr.
bende oldum galiba, her seferinde kan geliyo :43:
bende oldum olası kabızlık var zaten.kanamalı dönemlerimde oluyo.demir ilacı içince ishal yapıyo bende rahatım o yüzden
herseyduzelirmi ahh cnm yaa gecmıs olsunnnn cogunuzda olmussdermetbende dıyorum neden ıshall gıbıyım hep dıee.. bol su ıcıyorum oyuzden..
bebişine ciciler alan varmı ??? neler aldınız alışveriş için erken mi !!! bana yardımcı olun kızımla ben cok sabırsızım
benım bıttı bıle cnm :1::1::1:ben cınsıyetı ogrenır ogrennmezz alanlardanımm zaten bızım zıllı kızımızz 19 haftada zorla gosterdı:1::1::1:bence erken deıl cnm yavastan baslaa hastane cıkısı tulum zıbınn baslıca seylerı al enazından eksıkler sonrada alınır
oo canım çocuğumuz bitirdik bile alışverişleriiiii al al erken değil hattabenim doktorum 32. haftadan sonra doğuma hazır bekle dedi ne olur ne olmaz ben 3 hafta sonra doğum çantamı bile hazırlıycam
bende 3o haftamm dolunca yapmayı dusunuyorum bu konuda bende pımpırıklıyım bıraz bellımı olur kızlar belkı sıcaklarda dayanamayıp gelır kuzularımızz.:nazar::nazar::nazar:
of kizlarrr... evi supurmem lazim, silmem lazim... bi de utu var...:31:

ay hadi bana gaz verin de kalkip hallediveriyim.. silme supurme yrm saatte biter utu de yrm saat surse 1 saatlik isim var ama 11den beri simdiye kalksam bitmisti diyip diyip oturuyorum. ya ben cok uyuz bi insan oldum ciktim...
ben o ıslerımın hepsını dun yaptım cnmm ama ütü yapmayıı oldum olası sevmem aksıne esım memurr hep utulü gıyıyoo :14::14:belım cok agrı yapıo bende zorlada olsa yapıyorum baska caresı yok .. haydıı kalkk temızlıgee :))
selam güzell anneler, az önce doktordan geldim şeker yüklemem yapıldı. öğle yemeğini yiyip gitmiştim doktora tok olduğumu söyledin ne aç ne tok olacaksınız dedi 1 saat sonra içersiniz dedi bnde 1saat sonra şekeri içtim. 1 saatte beklettiler sonra kan verdim. ayrıca tadı hiç kötü diildi. 2 bardakta olsa içerdim yani:34: sizin şeker yüklemeleriniz nasıldı?? buarada ben 23+ 4üm. kızımda 595 gr olmuş :52:
ooyy masallahh canımm kocaman olmuss prenses..benımde haftaya cumaa bakalımm nasıl gecıcekk bana ac gelmemı soledılr erken gıdıcem oyuzden
Selam kızlar , ben aslında ne zamandır yazmak istedim ama siteye giriş yapmama rağmen giremiyordum ve sizi uzaktan takp ediyordum. Sorun devam ediyor aslında ama ben nasıl olduysa bu kez girebildim ve hemen yazıyım dedim. Her neyse uzatmıyım, gelelim , bugün 26. haftamıza girdik biz :emir_bebek: Oğlum 4 gün önce 31 cm olmuştu :nazar: Az önce sağlık ocağındaydık eşimle. Tetanoz aşımın 2.dozunu oldum, ilaçlarım bitmişti onları yazdırdım. Neler yazıyım: maltofer fol demir ilacı, elevit tabiki :34: ve kaslarıma giren kramplar için magnorm :26: Bu kas ağrıları çok oluyor ya kızlar, gece ayağımı tam uzatıyorum uykudan uyandırıyor sanki baldır kaslarım gerginlikten koptu gibi hissediyorum ya... Bir de bel ağrılarım çok bu aralar , koltukta oturmak işkence oldu, okulda derslerde masabaşında otururken ağrıdan ölüyorum valalhi :32: Bakıyrum hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz.. Ben topikte göremedim ama ben de bir de karın gerginliği var had safhada... Karnım kasılıyor gibi ya da nasıl tarif etsem gerilmiş yay gibi, zaten büyüdü epey ama bu rahatsızlık hissi yolda yürümeme bile engel o derece yani.. Doktora söyledim bugün aile hekimime, o da karnın büyüyor ondan dedi ve bana gnc markalı bir yağ tavsiye etti rahatlatırmış :49: İlk fırsatta alıcam bakalım inşallah çok pahalı değildir, bu ara ona buna derken paraları saçmaktan bir hal olduk zaten :9:
Bu arada teyzeleri , oğluşuma biz kayda değer olarak 11-12 tane kıyafet aldık, çıtçıtlı bodyler, dış zıbın takımları, önlükler... Başka da şirinimin ne tası var , ne tarağı :9: Sizi okuyorum maşallah bezinden , odasına alan var, herkes GÜLE GÜLE SAĞLIKLA kullansın her bi şeyini inşALLAH:nazar: Biz bebişimize oda yapamıycaz, onun için güzel bir ev kurduk çünkü masraftayız biraz ev aldık. İnşALLAH evinde güle güle , sağlıkla otursun odayı şartlar elverince yaparız ALLAH nasip ederse :49:
Ben de artık lazım olanları araştırma safhasındayım, liste oluşturup okullar kapanınca almak istiyorum, daha da ağırlaşmadan ve o sıcaklara kalmadan halletmeliyim. Sizler akıllılık ettiniz bence , ben şimdi bile dışarı çıksam hemen yoruluyorum, wc ye çıkmaktan gezemiyorum filan .
Ne çok yazmışım bee, ee idare edin artık ne zamandır uzaktan bakmak zorunda kaldım, sonunda döktüm içimi :21:
hg canımm ..hamıle oldugumuzdan berı paraları sacıyoruzz malesf aama kuzularımızaa deger.. bende o akıllı davranan kısımdanımm cnmm park yatagımız coktan alındı kıyafetler desen oylee...2 haftaonce deterjanlarıylaa bezını bılemm aldık .. sımdı bu aykı kotam doldu esım ole dıo onumuzdekı ay ıcınde smdı oturdum lıste yapıyorumm ufak tefek seyler ama baya para tutuyoo.:17:
Kızlar bu arada hazır girebilmişken yazıyım, alt açma olarak ben "glory yatak koruyucu örtü" diye geçen bir şey duydum, 30 lusu 10 tl miş.Kullan at şeklinde , batsa bile yıka kurut derdi yok... Hani şu süslü püslü olanları gezmede dışarda filan kullanıcam, onları her gün evde kullanmaya yazık bence ... Aklınızda olsun:34:
bende almadım henuz cnmm kullan at seklınde almayı dusunuyorum ablamda bebegıne ole yapmıstı süslulerden tavsıye etmııyorum bende.. suslu dıee fıyatlarını ucurmuslarr..:1:
Eki Görüntüle 432325 buda prensesime aldığım tulumu şapkası ve eldiveniyle
cok gusel cnm ııgunlerde ınss gıysınn
bende bundan aldım cnm cok gusell :))herkesınn dedıgıne bakarsakk bızımkı dogucaktı donu olmycaktı sonucta o akıl verenler sıcaklarda senın nekadar rahatsız oldugunu anlamıycak cnmmmm ben sımdıden ayakta duramıyorumm dusunn daha 3 ayımız var
1kg çekirdeği bitirdim ne oliy bana

ohh yarasınn mınıgee afıyet olsun cnm da nette okumustum cekırdekk bebegee ııgelmıomuss cok yemee canın ısterse bıraazyee bırakk :)) 1 kg bu ne cnmm cok :1::1::1:

hoş geldin cnaımm valla hergün yeni birşeyler türetiyoruzz nekadarr çok yazak şeyimiz çıkıyorr keşke hepsi olumlu şeyler olsa:(
sen nasılsın bakim

ıı cok sukur bende ama bende bu aralr acayıp basagrısı var ısyermde bu aralar baya streslı gecıo ev deseme o ayrı bı stres ayy bole tatıle gdıp dogurana kdr gelmk ıstemyrm hıc kımsenn yanına

Back
X