2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben çıktım kızlar koçiş geliçek yemek işine girişen. Yarında arkadaşı geliçek yemek yaparım uf burda yokum ama yine girerim arada .bebişlere iyi bakın

suksukkkkkkk

o çantanın markası ne çok beğendim ben onu fiyatı da iyi, yazsana banaaaaaaa:49:

cnm onu ben unnadodan resmını daha onceden almıstım modelını sıze gostermek ıcın aldım fıyatı daha yuksektır burda carsıda onunla esıt cantalar 3o ondan oleyazdım :1::1::1:

desenı benımde cok hosuma gıttı burda ona benzıyenler var ondan alıcam

Son düzenleme:
cnm bunlar pahalı valla. o tırnak makası setinin aynısı mesela ( markası da dahil) daha cumartesi bizim eczanede 3,5 liraydı:)))
hiçbiri bu kadar pahalı değil. mesela göğüs pedi de daha uygun normalde (lansinoh).chicconun fiyatları normalde de pahalı zaten. ama illa internetten alacaksan takip et. indirimlerde alırsın. sık sık indirime giriyor hepsi:34:

yok cnm yaa netten almıycam arastırdım sımdı fıyatları yazdım lısteeye bıde carsıda kıyas yapıcam dıger markalarlaa en uygunlarını alıcam ekonomık olmaklazım cok masrafımız olucak bundan sonra:23::8::8:

cnm onu ben unnadodan resmını daha onceden almıstım modelını sıze gostermek ıcın aldım fıyatı daha yuksektır burda carsıda onunla esıt cantalar 3o ondan oleyazdım :1::1::1:

hımm bende çok beğendim ya ne güzelmiş, inşallah denk gelir bana da bir daha...

Kızlar sizede oyle oluyor mu ya...

İki adım atıyorum, yürüyorum hemen tuvaletim geliyor halbuki aslı yok yani :52:

Bir yerlere zor atıyorum kendimi, biraz üşüttüm ondan mı acaba bilmiyorum ama yaklaşık iki haftadır böyle :37:

Kızlar sizede oyle oluyor mu ya...

İki adım atıyorum, yürüyorum hemen tuvaletim geliyor halbuki aslı yok yani :52:

Bir yerlere zor atıyorum kendimi, biraz üşüttüm ondan mı acaba bilmiyorum ama yaklaşık iki haftadır böyle :37:

benımde ole cnm ben cok su ıcıyorum karpuz falan yıyorumm ondandır zannedıyormm.. aama bebek buyudukcede baskı yapıomuss . hapsırıncaa bıle bazennn azcık kacırıyorum :1::1::1::1::1:

benımde ole cnm ben cok su ıcıyorum karpuz falan yıyorumm ondandır zannedıyormm.. aama bebek buyudukcede baskı yapıomuss . hapsırıncaa bıle bazennn azcık kacırıyorum :1::1::1::1::1:

Aynen bende yaaa, bugün oldu mesela, eve girene kadar gitti çoktan ayhh tovbee yaaaa:9:

Hoca hanımlaaarrrrrrrrrrrrrrrr:54::54::54:
yazılılarımı okudum,notlarımı girdiiim,sözlülerimi girdiiimmmm
işim kalmadııııııııııııı,:46::46::46:
şimdi aman hocam canım hocam etme hocam diyenler var,hani son dk yumurtası gelenler deyimm:52::52:
onların son durumunu değerlendiriyorum o kadar:46::46::46:
içim çooook rahat

merhaba anneler 2011eylül annesi olark şöyle kısa br göz attım yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsiniz:
tırnak makası chicconun makas olanı aldıydım çıtçıt hiç kullanmdım ve bu zamana kadar çok şükür hiç etini kesmedim
çanta larak da nivea atta çantayı tepe tepe kulanıyoruz hem içindekileri de kullandık

kızlar alıncak ufak tefek seyler vardı aklımda bugun oturup lıste yapıyımm netten de fıyatlarını bulayım dıee gezındımm meger benımm ufak tefek buldugumm seyler.. dudagımı ucuklattıı fıyatlarını toplayınca sızınlede paylasmak ıstedımm belkı bı fıkır verırsınızz dıee..

Eki Görüntüle 432461 tırnak makası seti:17,40
Eki Görüntüle 432462 emzık kabı :5,80 +kARGO
Eki Görüntüle 432463 Chıcco bıberon 0+ ay ıcın: 30 tl
Eki Görüntüle 432464 burda carsıdakı fıyatı :30
Eki Görüntüle 432465 160 tanee göğüs pedı ( komsum cok kullanıo toptan alırsan rahat edersınn dedı):28,90
Eki Görüntüle 432466 bebedor :22,80
Eki Görüntüle 432467 chıcco emzık 0+ ay:13,90
Eki Görüntüle 432468 64 lü kulak cubugu:17,00
Eki Görüntüle 432470 burun aspıratorü:15,90

dus kuvetı. fılesı ,sungerı,kovası bunlar ıcınde :4o tl yazıyorumm
bunlar sımdılık aklımagelenler daha eksıkler vardır emınımm bu yazdıklarım top:221,7:53:

fıkırlerınızı beklıyorumm kızlar sızce bu yazdıklarımda gereksız bısıyler varmı:31:

dışarda daha uygun bunlar.
en azından chicconun burun zamazingosu 12 lira onu biiyorum:)

Selam kızlar , ben aslında ne zamandır yazmak istedim ama siteye giriş yapmama rağmen giremiyordum ve sizi uzaktan takp ediyordum. Sorun devam ediyor aslında ama ben nasıl olduysa bu kez girebildim ve hemen yazıyım dedim. Her neyse uzatmıyım, gelelim , bugün 26. haftamıza girdik biz :emir_bebek: Oğlum 4 gün önce 31 cm olmuştu :nazar: Az önce sağlık ocağındaydık eşimle. Tetanoz aşımın 2.dozunu oldum, ilaçlarım bitmişti onları yazdırdım. Neler yazıyım: maltofer fol demir ilacı, elevit tabiki :34: ve kaslarıma giren kramplar için magnorm :26: Bu kas ağrıları çok oluyor ya kızlar, gece ayağımı tam uzatıyorum uykudan uyandırıyor sanki baldır kaslarım gerginlikten koptu gibi hissediyorum ya... Bir de bel ağrılarım çok bu aralar , koltukta oturmak işkence oldu, okulda derslerde masabaşında otururken ağrıdan ölüyorum valalhi :32: Bakıyrum hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz.. Ben topikte göremedim ama ben de bir de karın gerginliği var had safhada... Karnım kasılıyor gibi ya da nasıl tarif etsem gerilmiş yay gibi, zaten büyüdü epey ama bu rahatsızlık hissi yolda yürümeme bile engel o derece yani.. Doktora söyledim bugün aile hekimime, o da karnın büyüyor ondan dedi ve bana gnc markalı bir yağ tavsiye etti rahatlatırmış :49: İlk fırsatta alıcam bakalım inşallah çok pahalı değildir, bu ara ona buna derken paraları saçmaktan bir hal olduk zaten :9:
Bu arada teyzeleri , oğluşuma biz kayda değer olarak 11-12 tane kıyafet aldık, çıtçıtlı bodyler, dış zıbın takımları, önlükler... Başka da şirinimin ne tası var , ne tarağı :9: Sizi okuyorum maşallah bezinden , odasına alan var, herkes GÜLE GÜLE SAĞLIKLA kullansın her bi şeyini inşALLAH:nazar: Biz bebişimize oda yapamıycaz, onun için güzel bir ev kurduk çünkü masraftayız biraz ev aldık. İnşALLAH evinde güle güle , sağlıkla otursun odayı şartlar elverince yaparız ALLAH nasip ederse :49:
Ben de artık lazım olanları araştırma safhasındayım, liste oluşturup okullar kapanınca almak istiyorum, daha da ağırlaşmadan ve o sıcaklara kalmadan halletmeliyim. Sizler akıllılık ettiniz bence , ben şimdi bile dışarı çıksam hemen yoruluyorum, wc ye çıkmaktan gezemiyorum filan .
Ne çok yazmışım bee, ee idare edin artık ne zamandır uzaktan bakmak zorunda kaldım, sonunda döktüm içimi :21:

aynı rahatsızlıklar hepimizde var.
sonrasında dolaşamam diye alınacakları geçtiğimiz 1 ay içinde bitirdim ..
dört gözle seminerleri bekliyorum:)

banada 11 eylul dedıler ama agustos ortası gelıcek gıbımee gelıoo kuzucummm:16::16::16::16::16::16:

suksuk çüm benim de 12 eylül ...Benim doktor ,olmazsa bir hafta daha bekleriz gelmezse doğururuz dedi ; sen ağustos ortası diyosun:9: benim doktor nerdeyse ekime kadar beklicek .. Aman ağustos ortası filan deme , çook erken ,küçücük olurlar ya zor olur,en iyiisi tam zamanında gelsinler :34:

Arkadaşlar bütün sıkıntılarım ortak.. Karın gerginliği şişkinlik kabızlık felan :1:

Bu şişkinlik bendede var ya karnım gerim gerim geriliyo yahu... İçimden bi his beenim kuzumun erken gelecceğinden yana ama inşaallah tam zamanında gelir... Eylül 1 de doğsun ne güzel olur :):emir_bebek::emir_bebek:

Back
X