2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hanımlar ya yasak istek mi uyandırıyor nedir hamur işinden tatlıdan uzak durmam lazım.. Ama yemek yapmayıda yemek kadar seviyorum evde yanlız durmaktan bişeyler yapsamda birileri gelsede yesek diye duruyorum hep.. Ama artık eskisi kadar hizmet edemiyorum ayaklarım davul gibi oluyor :( Canım da yemekde istiyor hesapta bu hafta yapmıcaktım ama canım çekiyor ben heralde 25 kiloya kadar çıkacam bu gidişle neyse yapmıycam bu hafta hamur işi çok da güzel bi tarif bulmuştummmm:14::14::14::14:

Hanımlar ya yasak istek mi uyandırıyor nedir hamur işinden tatlıdan uzak durmam lazım.. Ama yemek yapmayıda yemek kadar seviyorum evde yanlız durmaktan bişeyler yapsamda birileri gelsede yesek diye duruyorum hep.. Ama artık eskisi kadar hizmet edemiyorum ayaklarım davul gibi oluyor :( Canım da yemekde istiyor hesapta bu hafta yapmıcaktım ama canım çekiyor ben heralde 25 kiloya kadar çıkacam bu gidişle neyse yapmıycam bu hafta hamur işi çok da güzel bi tarif bulmuştummmm:14::14::14::14:

Bende öyleyim canım sabahtan akşama kadar hiç sıkılmadan yerim nerdeyse özellikle tatlı hamur işleri falan :30::30:

Bende öyleyim canım sabahtan akşama kadar hiç sıkılmadan yerim nerdeyse özellikle tatlı hamur işleri falan :30::30:

:14::14::14: Çok da seviyorum ama zararlı bilsem ki bir tane yiyip oturcam aşağıya ama yok bende bir tepsi yeme potansiyeline sahibim :20::20: poffff :27: Allah yardımcımız olsunnn

sen sıkma canını sen ver tarifi bana ben senin yerine yapar yarim canımmmmmm :)

ben de poğaça kek filan çok severim ama yiyemiyorum da o yüzden yapıp yapıp konu komşuya dağıtıyorum arada bir iki de götürüyorum haliyle:56: en azından nefsimi körlüyorum, hiç yapmasam daha çok istek uyandıracak..Sen de yap dağıt benim gibi :13:

kızlar alıncak ufak tefek seyler vardı aklımda bugun oturup lıste yapıyımm netten de fıyatlarını bulayım dıee gezındımm meger benımm ufak tefek buldugumm seyler.. dudagımı ucuklattıı fıyatlarını toplayınca sızınlede paylasmak ıstedımm belkı bı fıkır verırsınızz dıee..
fıkırlerınızı beklıyorumm kızlar sızce bu yazdıklarımda gereksız bısıyler varmı:31:

ay canımmmmm vallaa bana orada gögüs pedii ve biberon gerekli geldii gögüs pedide çok değilmi canım okadar abartmaya gerek varmı

25+5 haftalık hamileyim bende kızımın doğum tarihi 7 eylül :) 6.5 aylık oldu 5 kilo aldım p.tesi şeker yüklemesi yapılcak :) korkuyorum sonuçtan benim de acayip iştahım açıldı özellikle de tatlııııı

ben de poğaça kek filan çok severim ama yiyemiyorum da o yüzden yapıp yapıp konu komşuya dağıtıyorum arada bir iki de götürüyorum haliyle:56: en azından nefsimi körlüyorum, hiç yapmasam daha çok istek uyandıracak..Sen de yap dağıt benim gibi :13:

Yapıpta yemiyor musun :30::30:Ne güzel:1::1::1:Ben yine yok diye yemem olunca götürüyorum:27::27:

sen sıkma canını sen ver tarifi bana ben senin yerine yapar yarim canımmmmmm :)

Olmazz vermem benim yapmam lazım :)))

Tamam canım :9::9::9:Ama iki kişi olunca daha çok yeriz bak:52::52:

Olsun sonra çıkıp yrürüzz :9::9::9:

Canım zaten yaptıklarımın yarısını dağıtıyorum geri kalanı da ben yiyorum eşimde az bişey yiyor geri kalanıda ben yiyiorum :1::1:

:27::27:
25+5 haftalık hamileyim bende kızımın doğum tarihi 7 eylül :) 6.5 aylık oldu 5 kilo aldım p.tesi şeker yüklemesi yapılcak :) korkuyorum sonuçtan benim de acayip iştahım açıldı özellikle de tatlııııı

Bende 7 aya girecem nerdeyse ve 12 kilo aldım :32::32::32: Aman çokta tn napiyim kafam takınca moralim bozluyor bende takmıyorum ama hamur işinede dikkat ediyorum yani çok abartmıyorummm :32::32::32::35::35: :))

Şimdi bi tarif öğrendim onu yapcam yarın eğer güzel olursa sizede verririm tarifini hihihiih ya ben aşçı olsaydım keşke ne güzel yaptıklarımdan para da kazanrdım hem daha çok şey öğrenirdimmmm :56::56::56:

Olmazz vermem benim yapmam lazım :)))

Olsun sonra çıkıp yrürüzz :9::9::9:

Canım zaten yaptıklarımın yarısını dağıtıyorum geri kalanı da ben yiyorum eşimde az bişey yiyor geri kalanıda ben yiyiorum :1::1:

:27::27:

Bende 7 aya girecem nerdeyse ve 12 kilo aldım :32::32::32: Aman çokta tn napiyim kafam takınca moralim bozluyor bende takmıyorum ama hamur işinede dikkat ediyorum yani çok abartmıyorummm :32::32::32::35::35: :))

Tamam o zaman:1::1:meyve yersen canım kesiyor ben her gün yiyorum meyve o zaman daha az yiyorum tatlı falan:1:

Yapıpta yemiyor musun :30::30:Ne güzel:1::1::1:Ben yine yok diye yemem olunca götürüyorum:27::27:

Yapıyorum, evde hamurişi pişince ev ev gibi kokuyor sanki :16: Yemeyi çok istiyorum ama 6.5 kilo almış görünüyorum doktorda , bu da canımı sıkıyor :26: Evdeki tartımda 4.5 oysaki ama gel de izah et ..

Yapıyorum, evde hamurişi pişince ev ev gibi kokuyor sanki :16: Yemeyi çok istiyorum ama 6.5 kilo almış görünüyorum doktorda , bu da canımı sıkıyor :26: Evdeki tartımda 4.5 oysaki ama gel de izah et ..

Kendine hakim olabiliyorsan ne güzel canım evde sabah aç karnına mı tartılıyorsun canım ondan olabilir:26::26:

ya zaten bugün burdaki hatunun birinden tarif aldım almaz olaydım emeğime yazık oldu sen güzel olan şeylerin tarifini ver biz de yiyek emi :)

suksuk çüm benim de 12 eylül ...Benim doktor ,olmazsa bir hafta daha bekleriz gelmezse doğururuz dedi ; sen ağustos ortası diyosun:9: benim doktor nerdeyse ekime kadar beklicek .. Aman ağustos ortası filan deme , çook erken ,küçücük olurlar ya zor olur,en iyiisi tam zamanında gelsinler :34:
Valla bana da 7 eylül demişlerdi de 1. sez. bu da sez. olur dolayısıyla 1 hafta önce alırız dedi
yani ağustos sonu bekliyorum ben yavruşumu inşallah

Arkadaşlar bütün sıkıntılarım ortak.. Karın gerginliği şişkinlik kabızlık felan :1:

Bu şişkinlik bendede var ya karnım gerim gerim geriliyo yahu... İçimden bi his beenim kuzumun erken gelecceğinden yana ama inşaallah tam zamanında gelir... Eylül 1 de doğsun ne güzel olur :):emir_bebek::emir_bebek:
Karnım def,ayaklarım davuul gibi
vurmalı çalgılardan hepsi var vücutta:49::9::9:

Yap hayatım canın çektiyse bize yolla aaa
ayıpsın yani,madem canın çekiyor sen yeme ama zararlı bana yolla:27:

SukSukkkk:39::49:
Chicco biberon hiç önermiyorum,memeleri çok dayanıksız ayrıca kapakları da çok çabuk bozuluyor
ben de zamanında aldanıp çok para verdim,2 tane aldım hayrını göremedim,
nuk öneririm ama yeni doğanlar için değil koca danalar için
çok kullanışlı,yeni doğan özeni pek model yok nukta
bu defa mamajoo diye bi marka aldım çok kaliteli diye okudum netten hem de made in Turkey miş.

Emziği de chicco,damla uçlu,damaklı,avent,her türlü hepsini denedim
en son eşim markete gitmişti,emzik alsana demiştim,o da gitmiş wee 2,50 TL lik
bişey almıştı bakkal emziği bildiğin :emir_bebek:aman benimki onu bi emdi bi emdi sonradan
nuk damaklı 1 numarayı beğendi şimdi oğluşuma da 2 adet mavisinden aldım.kullanır inşallah

Back
X