2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:

canım ben park yataklar için olan uyku setlerini hiç beğenmedim, ayrıca bebek yastığı ve yorganı aldım bi de nevresim takımı tamam oldu bence daha iyi...

günaydın kızlarrr, bende dün buldum bu topiği, kulupte yenı sayılırımda:)), benım oglumda sabah tekmeledi durdu, sımdı uyudu sanırım:))

o zaman hoşgeldin aramızaaaaaaa
kızlar hepinize günaydın.keyifler nasıl.
iyiyiz canım kahvaltımızı yaptık kızımla keyif yapıyrz.......

kızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuz:nazar::nazar::nazar: şimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)

evet canım benim kızımda bazı günler kıpır kıpırken bazen hiç sesi çıkmıyoo hemen endişeleniyrm tabi bennnnn
ama çok dikkat ettim ne zaman okula gitsem tık yok eve gelince oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh keyfine diyecek yok başlıyo tekmelere.....
bide canım bebekler daha çok akşam 7 ve 10 arası hareket ederlermiş....

anlaıdm cnmm sabun kullanılmıyo ablamda bebegıne kullanmadım dedı bende bunları cantalımı alsam tekmı alsamm kararsızımm :21::21:pısık kremıyle sampuan onemlı benım ıcın bebe yagı yerıne zeytınyagını onerıo ablamm..

seslendımm tık yokk uyuoo sanırımm :16::16::16::16::16:

alacaklarının fiyatlarına bak bide çantalı fiyatına bak hangisi daha uygun olursa onu düşün bence... bizimkide oynamayınca eşim göbeğimi tutuyor sallıyor ozaman hareket ediyor sarsılın ca:)

25+5 haftalık hamileyim bende kızımın doğum tarihi 7 eylül :) 6.5 aylık oldu 5 kilo aldım p.tesi şeker yüklemesi yapılcak :) korkuyorum sonuçtan benim de acayip iştahım açıldı özellikle de tatlııııı

benmde dogum 9 eylül canım, ve 4 hazıranda seker yuklemesı yapılcak, inşallah iyi hberlerle gelırız, bende cok merk edıyorum, 22.hftada gttıgımde 3,300gr almıstım, ama zaten 68 kıloyla hamıle kaldım. bakalım ptesi kontrolde, ben ve bebığım kaç çıkıcazz

sen bunu nezamn aldın canım, indirimdemidir ki hala? güzelmiş, hem benım aklıma gelmıyorki tek tek ne alınacagı, set ii olmuş:))

bir ay falan oldu heralde ama mağazalarda bile fiyatı farklılık gösteriyor o yüzden mağaza yüksek sölerse baska mağazayada bakmadan alma derimm

bende mağazaları gezmeden almak istemedim gezdim gördüm, yeni modelleri vardı pr0001 sanırım onların renklerinden seçemedim bende 504 aldım.. sende gönlüne göre bulursun inş.

inşallah canım, senin aldıgının fıyatı nekdar?, bırde park yatak uyku seti oluyomuş ondan aldınmı, yanları fılan koymak içim.alınca yüklerim bende, artık almak ıstıyorum, eşimde erkn dıyoo:(

kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:

bence park yatağı için uyku setine gerek yook.....
yinede sen bilirsin.....

canım ben park yataklar için olan uyku setlerini hiç beğenmedim, ayrıca bebek yastığı ve yorganı aldım bi de nevresim takımı tamam oldu bence daha iyi...

benimde bebişimin yastığı yok
2 tane yorgan biripamuk biride elyaf gibi bişey adını hatırlayamadım....
1 tane nevresim takımı var
sizce yetermi 1 tane nevresim takımı????????
yastık satılıyormu bide,neren bulucaz?

inşallah canım, senin aldıgının fıyatı nekdar?, bırde park yatak uyku seti oluyomuş ondan aldınmı, yanları fılan koymak içim.alınca yüklerim bende, artık almak ıstıyorum, eşimde erkn dıyoo:(

canım ben oyun parkı + içinin yatağı + yorganı + yastığı + nevresim 400e aldım topluca, uyku setlerini beğenmediğim için almadım..

günaydınnn güzel bebişlern güzel anneleri herkes iyidr inş..

kızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuz:nazar::nazar::nazar: şimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)

maş bebişine kocaman olmuş :nazar: benm de öyle ya ve ben buna çok takılıyorm dün mesela çok az hareket etti bütüngün onu düşündm zaten evhamlı bi insandım hepten fena oldum :( yediklerimzle mi alakalı acaba çözemedm..

alacaklarının fiyatlarına bak bide çantalı fiyatına bak hangisi daha uygun olursa onu düşün bence... bizimkide oynamayınca eşim göbeğimi tutuyor sallıyor ozaman hareket ediyor sarsılın ca:)

bak ya benm eşimde oyle yapıyor, adam nezamn beklese oynasın dıye, oynamıyo velet:)), oda sallıyo, ayy yapma yazık dıyorum ya, biri gelıp senı ole sallasa :))

canım ben oyun parkı + içinin yatağı + yorganı + yastığı + nevresim 400e aldım topluca, uyku setlerini beğenmediğim için almadım..

canım yastık nası bişey
elyaf silikon gibi bişey mi?
benim bebişimin yastığı da yokmuşşşş yaa kızlar yazınca fark ettim
hııııııııııııı bide yatağının içide yokkkkkk:17::17::17::17::17::17::17:

maş bebişine kocaman olmuş :nazar: benm de öyle ya ve ben buna çok takılıyorm dün mesela çok az hareket etti bütüngün onu düşündm zaten evhamlı bi insandım hepten fena oldum :( yediklerimzle mi alakalı acaba çözemedm..

benmkıde ara ara oynuyoo bende merk edıyorum ozamn, eşim kadın kafayı yicek cocukla dıyo:), ama napıyım, mesela bugun sabah oynadı 7,30-8 gıbı oynadı bi daha oynamadı, 11 gıbı oynuyo, saatlerı var beyefendının, babası gıbı GICIK olcak..

buarada ben park yatağa karar verdim ve kraft 504 aldık yanındada sevibebenin yorganı ve yastığınıda hallettik :nazar: :nazar: :nazar: sırada arabası ve oto koltuğu vs kaldıı
Eki Görüntüle 432682

Canım çok güzel güle güle kullansın bebişin.. bende kraft 504 almak istiyorum kaça aldın canım sen ankarada mıydın?

selamlar herkesee..:3:dün dr.daydım..şeker testim yapıldı sonuçları bugün öğrenicem okadar da zor bişey değilmiş şekerli su içmek:3: ayrıntılıya girdim bebeğin gelişimi çok ilerlemiş dedi dr.nasıl sevindim anlatamam:16::16:tam 586 gr ve 28 cm olmuş 2 hafta önce gittiğimde 337 gr dı:nazar::nazar::nazar: amniyon sıvında çok iyi dedi dr çok mutluyum ama tabiki benim zilli kızım yine yüzünü göstermedi:1::1: yaşasınnnn :46::46:

Maşallah bebişine canım oh ne güzelll :)Benim içtiğim şekerli su da güzeldş :)

günaydın şekerlerin anneleri, ya bende bir haftadır fena halde el uyuşması var. internette araştırdım vücut su tutmaya başladığı için hamilelerde olabiliyomuş. napacam bilemedim. kolumu diğer kolumla kaldırıyorum uyuşukluk ve ağrı da cabası. var mı böyle şikayeti olan. olmazsa pazartesi bi doktora danışayım diyorum.:18::18::18:

Canım ya bende ara ara akşamları sağ kolumda omzumda daha çok uyuşma ağrıoluyor bende çok mera kediyorum niye diye acaba senin durumla aynı mıdır. ben doktora haizran 15 gibi gitcem kontrole o zaman sorarım...

Yeter bence canım uyku setine gerek yok..

yinede sen bilirsin.....

Benim annem diktirecek nevres,m takımı dünde internetten uyguna buldum sipariş verdim. kusarsa terlerse felan değişmek gerekebilir diye aldım bi tane. yorgan yastık satan yerlede bebkler içinde vardır. benim annem diktiryo pamuktan yastıkla yorganını.. Başka yorgana gerek görmüyorum battaniyesi pikesi olcak zaten yeter heralde :)

Günaydın hanımlar nasılsınız... Benim bisürü temizlik yapmam lazım yavaş yavaş yaz temizliğine başlasam mı ki bilemedim :(

bu arada benim surat ifadeleri çalışmayooorr :)) niyeki acep

aynen öyle canım ben de öyle takıyorum,gerçi doktorum bebeklerin bir periyodu vardır gün içinde ya gece ya gündüz hareket ederler en çok ne zaman hissediyorsun hareketlerini dedi,genelde benle uyuyup benle uyandığını düşünüyordum ama bazen canı heralde az hareket etmek istiyor:)

kızlar bizim psikolojik durumumuz ve elbette yediklerimiz bebiş hareketlerini etkiliyo...
mesela gergin olduğum ortamda bebiştende çıt yok...
yani biz anneler biraz rahat takılmak zorundayız bebişler için onların mutluluğu içi,n...........

bak ya benm eşimde oyle yapıyor, adam nezamn beklese oynasın dıye, oynamıyo velet:)), oda sallıyo, ayy yapma yazık dıyorum ya, biri gelıp senı ole sallasa :))

bende kızıyorum ama dinleyen kim bugun sabah uyanmıs karnımı sewiyor çok güldüm kızım annenle işe gitmekten sıkıldınmı gel bügn ben götüreyim park da war yakında oynarsın dio:):) deli ya iiyice şebek yaptı kızımı

evet yaa benimde işte hepsini yünden dikecek kayınvalidem. ben de onlara bir nevresim takımı alırım yeter diyorum;)
benimde öyle cnm. meseladün de bu günde ses yok:31: aızıcıkta olsa ses verse içi rahatlıyor insanın ama hergün aynı olmuyor işte:50:
ayyy yavrum benim kıyamammm:1::1:
yinede sen bilirsin.....

ben daha hiç araştırmadım. direkt size bir sorayım dedim:49:
zaten buradan öğrendiklerimle 4 çocuk doğurmuş kadar oldum:1:

canım yastık nası bişey
elyaf silikon gibi bişey mi?
benim bebişimin yastığı da yokmuşşşş yaa kızlar yazınca fark ettim
hııııııııııııı bide yatağının içide yokkkkkk:17::17::17::17::17::17::17:

antibakteriyel bebek yastığı diye satılıyor sanırım silikonlu elyaf, yastık zaten ilk zamanlar kullanılmayacak bişey,,

Canım çok güzel güle güle kullansın bebişin.. bende kraft 504 almak istiyorum kaça aldın canım sen ankarada mıydın?

evet yatak,yorgan,yastık,nevresim 400e aldım toker bebeden.

Son düzenleme:

sagol canım yazdıgın iyi olmuş, bende onu sorcaktım tam olarak ne aldın dıye, bizimde yatak 289tl, yastık yorgan ve bişey daha vardı onada 80tl demıslerdi, yataklar nekdar bılmıyorum, aşagı yukarı aynı tutuyo demekkı.. ama almadık tabi, begendıklerim:))

Back
X