2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım çok güzel güle güle kullansın bebişin.. bende kraft 504 almak istiyorum kaça aldın canım sen ankarada mıydın?

Maşallah bebişine canım oh ne güzelll :)Benim içtiğim şekerli su da güzeldş :)

Canım ya bende ara ara akşamları sağ kolumda omzumda daha çok uyuşma ağrıoluyor bende çok mera kediyorum niye diye acaba senin durumla aynı mıdır. ben doktora haizran 15 gibi gitcem kontrole o zaman sorarım...

Yeter bence canım uyku setine gerek yok..

Benim annem diktirecek nevres,m takımı dünde internetten uyguna buldum sipariş verdim. kusarsa terlerse felan değişmek gerekebilir diye aldım bi tane. yorgan yastık satan yerlede bebkler içinde vardır. benim annem diktiryo pamuktan yastıkla yorganını.. Başka yorgana gerek görmüyorum battaniyesi pikesi olcak zaten yeter heralde :)

Günaydın hanımlar nasılsınız... Benim bisürü temizlik yapmam lazım yavaş yavaş yaz temizliğine başlasam mı ki bilemedim :(

bu arada benim surat ifadeleri çalışmayooorr :)) niyeki acep
caanım sakıncası yoksa netten hangi siteden verdin nevresim takımı siparişini paylaşabilir misin?
bende anneme söyleyeyim bari pamuktan bide yastık yaptırsın tontişimeeeee

almiinaa, turkuazsuay+, asilemir, didem_0101, mericdemir2007, THIRTYOS, suksuk, selinselinn, cans, gulrose1983

günaydınn kızlarrrrrr bebişler sizler nasılsınızzzz bakimmmm:))
geçmiş yapmaya korkuyorum yaws:D

bence park yatağı için uyku setine gerek yook.....
yinede sen bilirsin.....

benimde bebişimin yastığı yok
2 tane yorgan biripamuk biride elyaf gibi bişey adını hatırlayamadım....
1 tane nevresim takımı var
sizce yetermi 1 tane nevresim takımı????????
yastık satılıyormu bide,neren bulucaz?

yok canım bir tane yetmez tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla mutlaka yedeği olsun diyorlar kustu çişini yatı çıkarıp yıkasan hemen kurumaz çocuğuda öle yatırma dediler.. ben yastığı english home dan aldım antialerjik ve nefes alabilen kuş tüyü aldım fiyatı da 4 ay falan oldu alalı 20 lira gibi bişeydi yani kızıma büyüynce seni kuştüyü yataklarda yatırdım desem yalan olmaz:52::52:

bende kızıyorum ama dinleyen kim bugun sabah uyanmıs karnımı sewiyor çok güldüm kızım annenle işe gitmekten sıkıldınmı gel bügn ben götüreyim park da war yakında oynarsın dio:):) deli ya iiyice şebek yaptı kızımı

hahahah oda güzelmiş bak, evet ya allahım saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsin, nekadr güzel bi duygu, cok şükür..
kandırıyo valla kızını şimdiden;)
bende babasına gıcık olunca, merak etme kuruyorum ben oglumu, nasıl olsa benımle dıyorum:))

almiinaa, turkuazsuay+, asilemir, didem_0101, mericdemir2007, THIRTYOS, suksuk, selinselinn, cans, gulrose1983

günaydın canım bizim kız iyi dün aksam ağrım wardı çoşmusdu:) bugun iiyiyz sen ne yapısoun bebişimiz nasıll

benmkıde ara ara oynuyoo bende merk edıyorum ozamn, eşim kadın kafayı yicek cocukla dıyo:), ama napıyım, mesela bugun sabah oynadı 7,30-8 gıbı oynadı bi daha oynamadı, 11 gıbı oynuyo, saatlerı var beyefendının, babası gıbı GICIK olcak..

ayynenn benim eşim de aynı şeyleri söylüyo.. :1: bana belli etmemeye çalışıo ama acaip stres yapıo o da 5 dk da bir gelip soruyo oynadı mı diye :1:

hahahah oda güzelmiş bak, evet ya allahım saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsin, nekadr güzel bi duygu, cok şükür..
kandırıyo valla kızını şimdiden;)
bende babasına gıcık olunca, merak etme kuruyorum ben oglumu, nasıl olsa benımle dıyorum:))

ayyy bende aynısı bizi kızımla yalnız bırak seni şikayet edicem diyorum.. bende çok şikayet ediyorum babasını kızıma o beni sırdaşım diyorumm:) aminn canım inş. ayy bide şeye sinir oluyorum ne kadar oldu su kadar aaa az kalmıs ya diyorum ne azı bide bana sorun onu yok yok geçer zaman geçmio işdee:)

günaydın canım bizim kız iyi dün aksam ağrım wardı çoşmusdu:) bugun iiyiyz sen ne yapısoun bebişimiz nasıll

kıyamam ama iyi olmaınzaa sevindim.
Kramplarım dışındaa kasık ağrılarımın dışında bir sıkıntım yok:DDD
artk zorlnaıyourm ben yaaa
3 ay nasıl geçecek çok merak ediyorum

günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım
biz iyiyiz kaynatıyrz kızlarlaaaaaa:1::1::1::1::1:
yok canım bir tane yetmez tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla mutlaka yedeği olsun diyorlar kustu çişini yatı çıkarıp yıkasan hemen kurumaz çocuğuda öle yatırma dediler.. ben yastığı english home dan aldım antialerjik ve nefes alabilen kuş tüyü aldım fiyatı da 4 ay falan oldu alalı 20 lira gibi bişeydi yani kızıma büyüynce seni kuştüyü yataklarda yatırdım desem yalan olmaz:52::52:

sağol canım o zaman ben bi tane daha alayım nevresim takımı yavrumaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa Englısh Home da varmıymış
oraya bakayım bari bendeeeeee
hakılısın valla annesi yalan mı kuş tüyü yataklarda yatırdın prensesii:1::1::1::1::1:

aynen öyle canım ben de öyle takıyorum,gerçi doktorum bebeklerin bir periyodu vardır gün içinde ya gece ya gündüz hareket ederler en çok ne zaman hissediyorsun hareketlerini dedi,genelde benle uyuyup benle uyandığını düşünüyordum ama bazen canı heralde az hareket etmek istiyor:)

off nasıl geçicek bu üç ay bilmiyorum.. heyecan korku mutluluk bütün duygularım karıştı :( ya burdamıydı hatırlamıyorum ama birine doktor iki saatte bir oynaması gerek demiş böyle takip edince daha da korkutuyo beni bazen saatleri bulıuyo çünkü :(

off nasıl geçicek bu üç ay bilmiyorum.. heyecan korku mutluluk bütün duygularım karıştı :( ya burdamıydı hatırlamıyorum ama birine doktor iki saatte bir oynaması gerek demiş böyle takip edince daha da korkutuyo beni bazen saatleri bulıuyo çünkü :(

bana dedi şekerim
bundan sonraaa artık hareketlerini takip edeceğizz dedi iki saatte bir kıpırdamazsa soluna yatt elini karnına koyy yarım saat bekle dedi 15 dk aralıklarla iki defa harekeitni hissetmezsen haber ver mutlaka gel dedi yawss

bir sorum olacakti hanimlar, kacinci haftadan once olursa erken dogum sayiliyor?

bildiğim kadarıyla 37. haftadan öncesi normal sayılıyor çünkü sezeryanda normal tarihden 2 3 hafta erken alıyorlar doktora sordum neden diee bebek 37. haftada herseyini tamamlıyor dedi

günaydın canımm, ben suanda oynamasını beklıyorum, sabah bı oynadı oglum 7.30- 8 gibi, snra 11 gıbı oynuyo, saatle oynuyo beyefendı, babası gıbı gıcık;)
sen nasılsn canım

kıyamam ama iyi olmaınzaa sevindim.
Kramplarım dışındaa kasık ağrılarımın dışında bir sıkıntım yok:DDD
artk zorlnaıyourm ben yaaa
3 ay nasıl geçecek çok merak ediyorum

ayy benimde war onlar artık onlarla yasamaya alışıyorum yattığımda kalkamıorum bende merak ediyorum nasıl geçecek.. bide ben masa başı çalışıyorum sürekli oturduğum için batmam çok fazla resmen karnım batıyor..

bir sorum olacakti hanimlar, kacinci haftadan once olursa erken dogum sayiliyor?
canım ya benim bi fikrim yok...
Aklıma bile getirmek istemiyrm ben
çok kokuyrmmmmmmmmmm

bana dedi şekerim
bundan sonraaa artık hareketlerini takip edeceğizz dedi iki saatte bir kıpırdamazsa soluna yatt elini karnına koyy yarım saat bekle dedi 15 dk aralıklarla iki defa harekeitni hissetmezsen haber ver mutlaka gel dedi yawss

yaaaaaaaaaaaaaa ay şimdi stres yaptım ben
dikkat edeym bariiiiiiiii

Back
X