2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayynenn benim eşim de aynı şeyleri söylüyo.. :1: bana belli etmemeye çalışıo ama acaip stres yapıo o da 5 dk da bir gelip soruyo oynadı mı diye :1:

aynılar demekkı, bizimkıde ben bısey demeyınce oynuyomu dıye soruyo:))) gundüzde telefonda cocugum napıyo, oynuyomu, soru bu:))

evet onlar da bizim gibi aslında düşününce hergün aynı derecede enerjik olmuyoruz biz de

kızlarrrr günaydııınnnn..... hızınıza yetişilmiyor walla :1: yarın kızımla ayrıntılı ultrasona giricez çok heyecanlıyım ve stresliyim :17: dua edin bize olur mu meleğimle beraber hayırlı haberlerle dönelim aranıza....................

günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım
biz iyiyiz kaynatıyrz kızlarlaaaaaa:1::1::1::1::1:

sağol canım o zaman ben bi tane daha alayım nevresim takımı yavrumaaaaaaa
aaaaaaaaaaaa Englısh Home da varmıymış
oraya bakayım bari bendeeeeee
hakılısın valla annesi yalan mı kuş tüyü yataklarda yatırdın prensesii:1::1::1::1::1:

war war canım ben yorganımı da ordan aldım bebek kıyafetleri bornoz nevresim takımı hersey war yanii bazen %50 indirim başlıo ya onu takip etmişdim ben nevresim takımınıda yüzde yüz pamuk indirimdeydi 22 tl ye almısdım takip et bence hem kaliteli hemde uygun oluyor indirimleri takip edincee

bana dedi şekerim
bundan sonraaa artık hareketlerini takip edeceğizz dedi iki saatte bir kıpırdamazsa soluna yatt elini karnına koyy yarım saat bekle dedi 15 dk aralıklarla iki defa harekeitni hissetmezsen haber ver mutlaka gel dedi yawss

canım 26.haftadan sonra mı dedi bunu,çünkü benim doktorum böyle saymaktan falan bahsetmedi..bir de bir arkadaşım yeni doğum yaptı o çok az hissediyordu hareketlerini bebişin,internette birşey okumuş işte günde 10 kere hissetmen gerek diye,doktoruna sormuş doktoru da tam bir şehir efsanesi öyle birşey yok demiş,yeni doğum yaptı nurtopu gibi kızı var şimdi:nazar:

kızlarrrr günaydııınnnn..... hızınıza yetişilmiyor walla :1: yarın kızımla ayrıntılı ultrasona giricez çok heyecanlıyım ve stresliyim :17: dua edin bize olur mu meleğimle beraber hayırlı haberlerle dönelim aranıza....................

günaydın canım,merak etme rahat ol,inşallah herşey yolunda gidecek gitmeden 1.30 saat önce falan ye güzelce yemeğini ve sonra da meyve suyu iç bana doktorum öyle demişti

canım 26.haftadan sonra mı dedi bunu,çünkü benim doktorum böyle saymaktan falan bahsetmedi..bir de bir arkadaşım yeni doğum yaptı o çok az hissediyordu hareketlerini bebişin,internette birşey okumuş işte günde 10 kere hissetmen gerek diye,doktoruna sormuş doktoru da tam bir şehir efsanesi öyle birşey yok demiş,yeni doğum yaptı nurtopu gibi kızı var şimdi:nazar:

benmde az sanırım normale göre, sbh bı 7.30- 8 gıbı oynadı , bı daha oynamadı. ptesı kontrolum seker yuklemesı ve 2.tatanoz asım var.. bakalım doktorum ne dıcek hareketlerını sorarım olmassa..

günaydın kızlar şöyle bi geçmiş yapıp geldim,
Kızımla kahvaltımizi yapıcaz belliki açıktı vuruyo. Misafirim var bugün işler beni bekler. Bebişlere iyi bakın gelirim bi ara..

bana dedi şekerim
bundan sonraaa artık hareketlerini takip edeceğizz dedi iki saatte bir kıpırdamazsa soluna yatt elini karnına koyy yarım saat bekle dedi 15 dk aralıklarla iki defa harekeitni hissetmezsen haber ver mutlaka gel dedi yawss

oynamadığı olmuyo mu peki 2 saatte.. bizm de bugün randevumuz var sorym bari ama benm doktorum aşırı rahat ya korkutmak istemiyo hiç.. hareketlerini bile 25. haftaya kadar hissetmeyebilirsn stres yapma falan demişti.. şimdi de günde bi iki defa oynasın yeter der herhalde :1::1::1:

aynılar demekkı, bizimkıde ben bısey demeyınce oynuyomu dıye soruyo:))) gundüzde telefonda cocugum napıyo, oynuyomu, soru bu:))

yaaa kızlar pabucumuz dama atılıyor sanırımmmm:1::1::1::1::1:
bende annemi arıyrm ilk sorusu kızım napıyooooooo
yani sen nasılsın yokkkk:1::1::1::1::1::1:
war war canım ben yorganımı da ordan aldım bebek kıyafetleri bornoz nevresim takımı hersey war yanii bazen %50 indirim başlıo ya onu takip etmişdim ben nevresim takımınıda yüzde yüz pamuk indirimdeydi 22 tl ye almısdım takip et bence hem kaliteli hemde uygun oluyor indirimleri takip edincee
aY CANIM ÇOK SAĞOL,BORNOZ VE ZIBINLARI GÖRMÜŞTMDE DİĞERLERİNDEN HABERİM YOKTU..........

Gunaydın annecıklr nasılsınz

GÜNAAAAYYYYDDDDDDINNNNNNNNN
ayyyyy bu doktorlarda insanı strese sokuyor yahuuuuuu :47:
AY AYNEN YAAAAAAAAAAA

hoşgeldin canım güzel haberleriniz bekliyoruz inş.

oynamadığı olmuyo mu peki 2 saatte.. bizm de bugün randevumuz var sorym bari ama benm doktorum aşırı rahat ya korkutmak istemiyo hiç.. hareketlerini bile 25. haftaya kadar hissetmeyebilirsn stres yapma falan demişti.. şimdi de günde bi iki defa oynasın yeter der herhalde :1::1::1:

benmde az sanırım normale göre, sbh bı 7.30- 8 gıbı oynadı , bı daha oynamadı. ptesı kontrolum seker yuklemesı ve 2.tatanoz asım var.. bakalım doktorum ne dıcek hareketlerını sorarım olmassa.. senın bugunmuş madem, bı sorsana canım, bende merk ettım..

yaaa kızlar pabucumuz dama atılıyor sanırımmmm:1::1::1::1::1:
bende annemi arıyrm ilk sorusu kızım napıyooooooo
yani sen nasılsın yokkkk:1::1::1::1::1::1:
aY CANIM ÇOK SAĞOL,BORNOZ VE ZIBINLARI GÖRMÜŞTMDE DİĞERLERİNDEN HABERİM YOKTU..........

Gunaydın annecıklr nasılsınz

GÜNAAAAYYYYDDDDDDINNNNNNNNN
ayyyyy bu doktorlarda insanı strese sokuyor yahuuuuuu :47:
AY AYNEN YAAAAAAAAAAA

evet onlar da bizim gibi aslında düşününce hergün aynı derecede enerjik olmuyoruz biz de

aynen cnm. mesela benim yeri geliyor canım konuşmak bile istemiyor:1: mesela dün çikolata dondurma bile yedim yine oynamadı. sonra eve gidiyordum. durakta oturdum. başladım içimdem konuşmaya.kızım seni çok merak ediyorum ne olur bir ses ver, bugün hiç hissedemedim seni dedim. gözlerim falan da doldu ama:1: veeeee başladı pıtır pıtır oynamya:16: utanmasam durakta ağlayacaktım:1:

maşallah canım bebişeee darısı bizlere olsun inş.
25+3 de gititğimde dedi canım kontrollerimiz ayda birden 15 günde bire düştü artık bundan sonra daha sık gidecekmişim.
bir sorunmu var diye sorudğumda hayır hayır herşe yolunda ski birşey olsa size söylemek zorundayım ben bukadar rahat olamam demişti. Artık sürecimiz böyle demişti.

aynen cnm. Mesela benim yeri geliyor canım konuşmak bile istemiyor:1: Mesela dün çikolata dondurma bile yedim yine oynamadı. Sonra eve gidiyordum. Durakta oturdum. Başladım içimdem konuşmaya.kızım seni çok merak ediyorum ne olur bir ses ver, bugün hiç hissedemedim seni dedim. Gözlerim falan da doldu ama:1: Veeeee başladı pıtır pıtır oynamya:16: Utanmasam durakta ağlayacaktım:1:

ay utanmaaaaazzzzzzzzzzzzzz tatlı şeyyyyyyy.........
Büyümüşlerde anneye tepki veriyorlarmışşş....
Ya ne güzel demi,,benim de gözlerim doldu şimdi........

:)) çok hoşssun canımmm dürüst davranmak gerekirsee düzenli tkaip etmiyorumm, ama gün içinde bir çok kez hareketleniyor.
BMasa başında çalışıyorum müzik dinliyorum minik ritmik kıpırtıları sürekli var. Ama benim bıdık özellikle akşam 9 dan sonra coşuyorrr ne oluyor napıyorsun sen içimde diyeee seviyorum okadar hızlı sert hareketler ediyorki anlatamam o yüzden gün içindeki hareketlerine çok takılmıyorum.Hep oturu vaziyetteyim şuanda bile mink minik hareket ediyor.:D

Back
X