2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet ben de öyle bazen insanın keyfi olmuyor,demek ki onların da öyle,hem bir de ben şunu farkettim geçen kontrolde bizimki yüzünü plesantaya gömmüş yani arka tarafıma doğru dönmüş,dr söyledi o zaman daha az hissediyorum ne zaman sağdan ya da soldan vuruyor o zaman anlıyorum ki öne dönük yani pozisyon da etkiliyor,ay canım ya ağlama o zaman daha çok üzülür bebişin:)

evet cnm bak sen baya dikkat etmişsin pozisyonlara:34: çok pinpirikli anneler mi olacağız ne:1::1:

benımde ptesi, bende cook merak edıyorum kuzumu:)
bebişlerimiz kocamaaaaaaaaaaaaan olmuştur kesin......
güzel haberlerini sağlıklı oldukkları haberlerini alırız inşallah.......

dün gece aldım o zaman paylaşmıştım canım.. şidmi senin için sayfayı açtım ben 22.60 aldım kargoyla 29 tl ödedim :) 2 tl artmış fiyatlar ya gece 12 de aldım ben sabahına 2 tl arttılar :)) hepsi buradada aynı nevrem 39 tl :) bakalım elime sağ salim ulaşabilecek mi :))

Cotton Box Pasta Bebek Nevresim Takm (F) | COTTON BOX

:)) Güzel fiyata almışın ama.. Alerji felan yapmaz mı kuş tüyü felan bende düşünoyrum.. İndirimleri takip edince gayet uyguna alınabiliyor her şey :)
canım benim zahmet oldu.....
çok teşekkürler....
umarım sağ sağlim ulaşır...
iii günlerde kullanın bu aradaaaa
kızlarrrr bukonuyu açmayı sevmiyorumm ama sabah son 15 gündür ilk defa tartıy açıktımm:(((( 69 olmuşum hayırlı olsun:(((
tam 9 kg aldımmm lütfen benim altımda olanlar yazmasın:DDDD şaka şaka

yaaaaaaaa kilo demeyinnn banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
topiğin en çok kilo alan annesi beenimmmmmm sanırımmmmm

TAM 14 KİLOOOO YAAAAAAAAAAAAAAA:17::17::17::17:

:43::43::43::43::43:

dün gece aldım o zaman paylaşmıştım canım.. şidmi senin için sayfayı açtım ben 22.60 aldım kargoyla 29 tl ödedim :) 2 tl artmış fiyatlar ya gece 12 de aldım ben sabahına 2 tl arttılar :)) hepsi buradada aynı nevrem 39 tl :) bakalım elime sağ salim ulaşabilecek mi :))

Cotton Box Pasta Bebek Nevresim Takm (F) | COTTON BOX

:)) Güzel fiyata almışın ama.. Alerji felan yapmaz mı kuş tüyü felan bende düşünoyrum.. İndirimleri takip edince gayet uyguna alınabiliyor her şey :)

sanmam yapacağını çünkü direk üzerine yatırmayacağım öle düşünecek olursak elyafda alerji yapabilir hem elyaf olsun istemedim ben o yüzden bilemiorum yasayacak öğrenicez:):)

kızlar yaa çok dertliyim biliyorum ama :1: bazen tekmeleri resmen yantarafmda hissedyorm belimde yani nerdeyse.. sonrada gece korkuyorm yan tarafa yatmaya çalışıyorum ama sıkışıyomuş gibi geliyo böyle olan var mı

evet eziliyormuş ta debeleniyormuş gibi geliyordu bana da:)ama tabiki mümkün değil rahat ol o suyun içinde fırfır kayıyor annesi:))

günaydın nasılız bugün bende bugün ikinci doz tetenoz iğnemi olacagım öğlenden sonrada şeker yükleme testinin sonuçlarını alamaya gitcem
iiiyiz hoşgeldin.......
şimdiden geçmiş olsun tatlım....
Ii sonuçlar alman dileğiylee.....

kızlar yaa çok dertliyim biliyorum ama :1: Bazen tekmeleri resmen yantarafmda hissedyorm belimde yani nerdeyse.. Sonrada gece korkuyorm yan tarafa yatmaya çalışıyorum ama sıkışıyomuş gibi geliyo böyle olan var mı
canım yaaa bebiş rahatsız olsa sana pozisyonunu değiştittirir ki,,,
sıkışmaz merak etmeeeeeee

:21::21::32::32::32::62::64::66::66::62::64: Diyorum başka da bşey demiyorummm :)) :33::33: Haatta tartılara böyle yapıyorummm :33::33: Artık tınlamıyorum su içsem de yaradığı için.. Ama bu hafta kendimi tutuyorum yapmıcam börek mörek pasta masta :66::66:
ya benide çağır benideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

doktorun ne dedi canım,ama heralde zayıf mı hamile kaldın?

canım pazartesi kontrolüm
bakalım ne diycek aslında duyar gibi oluyrm daaaa neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................
6 ile hamile kaldımmmm beeennnnnnnnn:17::17:
Ya utandım şimdiii amaaaaaaaaaaa

canım pazartesi kontrolüm
bakalım ne diycek aslında duyar gibi oluyrm daaaa neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................
6 ile hamile kaldımmmm beeennnnnnnnn:17::17:
Ya utandım şimdiii amaaaaaaaaaaa

canım utanma,25 kilo alan arkadaşlarım var veriliyor kilolar üzülme,doktorun belki biraz daha dikkat etmeni ister

yanni her dakika oynayamaz canım mümkün değil,sadece,ben arada daha durgun oluyor ondan meraklanıyorum ama belki bu duruş pozisyonlarından kaynaklanıyor olabilir

evet ondan kaynaklanıyo herhlde, cunku ben yatınca daha cok oynuyo yaramazzz:)), şimdi işyerındeyım, masa basnda, herhlde oyuzden, demınde oynadııı ee saat geldi cocugumun:))

:21::21::32::32::32::62::64::66::66::62::64: diyorum başka da bşey demiyorummm :)) :33::33: haatta tartılara böyle yapıyorummm :33::33: Artık tınlamıyorum su içsem de yaradığı için.. ama bu hafta kendimi tutuyorum yapmıcam börek mörek pasta masta :66::66:

:)))) pasta börekten olmuyorr yaa dediğin gibi su içsemyarıyorrr dönemindeyimm:D
dün itibariyle yedikleirmi yazdığım bir ajandam oldu son ç aylık beslenmemi yazacağım günü gününeee bakıp kendimi eleştirip fazlalıkları yemeyeceğim.:D
Dün pasta yaptım yemedim hehe ama kocaman bir tabak meyve yedim:D

yaaaaaaaa kilo demeyinnn banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
topiğin en çok kilo alan annesi beenimmmmmm sanırımmmmm

TAM 14 KİLOOOO YAAAAAAAAAAAAAAA:17::17::17::17:

:43::43::43::43::43:

bana kötü diyeckesin kızacaksın belki amaaa morel oldun bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallaaa 3,5 kg alanları duydukçaaaa kızıyorum kendimeee yaaa:(((
seviyorum sneii kızma bana ne olur.Vereceğiz inş. inş.

:)))) pasta börekten olmuyorr yaa dediğin gibi su içsemyarıyorrr dönemindeyimm:D
dün itibariyle yedikleirmi yazdığım bir ajandam oldu son ç aylık beslenmemi yazacağım günü gününeee bakıp kendimi eleştirip fazlalıkları yemeyeceğim.:D
Dün pasta yaptım yemedim hehe ama kocaman bir tabak meyve yedim:D

ben onu bunu bilmem yapınca yeniyor arkadaş :) bende çok kısmıyorum yiyorum valla kiloyu da çok dert etmiyorum sizde etmeyin yavrularımız sağlıklı olsunlar da alınan kilolarda verilir niğdek ölek mi :D

kızlar yaa çok dertliyim biliyorum ama :1: bazen tekmeleri resmen yantarafmda hissedyorm belimde yani nerdeyse.. sonrada gece korkuyorm yan tarafa yatmaya çalışıyorum ama sıkışıyomuş gibi geliyo böyle olan var mı

ben canım ben, sol yanıma yatınca, altta yana ve kasıga dgru oynuyoo, ozamn ödüm patlıyo, sıkışmış gibime gelıyoo, korkuyorum,şekil değiştiriyorum

evet ondan kaynaklanıyo herhlde, cunku ben yatınca daha cok oynuyo yaramazzz:)), şimdi işyerındeyım, masa basnda, herhlde oyuzden, demınde oynadııı ee saat geldi cocugumun:))

aynen canım :) özellikle sırt üstü yatınca kıpır kpır ediyor seviyorum bebişimi yaaa :s

bana kötü diyeckesin kızacaksın belki amaaa morel oldun bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallaaa 3,5 kg alanları duydukçaaaa kızıyorum kendimeee yaaa:(((
seviyorum sneii kızma bana ne olur.Vereceğiz inş. inş.

akşam uykum geldi geçmişi okuyup kapattım.soracaktım ne yiyip ne içiyorsun diye de soramadım SKOPÇA ya.1,5 kilo almıştı maşallah:nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar günaydın,nasılsınız?ne zamandır yazamadım yine,21+6 da ayrıntılı ultrason oldu,Allaha şükürler olsun herşey yolunda,524 gramdı oğluşumuz:nazar::nazar::nazar: şimdi daha da büyümüştür heralde,şeker yüklemesi yapıldı 140 sınırken 142 çıktı,doktor bu sefer 100 gramlık yükleme istedi,tatsız birşey o glikozlu suyu içip beklemek,ama napalım..bu arada size birşey soracağım bebiş bazı günler daha durgun daha az hissediyorum hareketleri özellikle bu aralar,sizde de böyle günler oluyor mu arada,üzülüyorum ben hep zıplasın istiyorum:)
olurmu ole cnm oda yoruluyodur yazıkk :))) benımkıde bazen cok oynuoo bazende hıc tık yok yedıgımızle alakalı olabılır benım kızım annesı gıbı tatlı yıyınce cosuoo ... masallahh cnmm oglusunaa.. bende cok merak edıyorum nekadar oldu dıee:nazar::nazar:
kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:
benımde annemler pamuk yorgan dıktırdı cnm bıde nevresım tk alıcaz yeter bencee bıde sılıkon olmaması gerekıyormuss bebek ıcın..
alacaklarının fiyatlarına bak bide çantalı fiyatına bak hangisi daha uygun olursa onu düşün bence... bizimkide oynamayınca eşim göbeğimi tutuyor sallıyor ozaman hareket ediyor sarsılın ca:)
kıyamam ben ona yaa ole sallanırmı kzzz:9::9::9::9::9:ewt fıyatları aarastırıcam ole karar verıcem cnmm saol:16::16:
canım ben oyun parkı + içinin yatağı + yorganı + yastığı + nevresim 400e aldım topluca, uyku setlerini beğenmediğim için almadım..
ıı almısın wala cnm bız bı park yatagını 4oo aldık:9::9::9:
bir sorum olacakti hanimlar, kacinci haftadan once olursa erken dogum sayiliyor?
36 haftaya kaadr aslında beebek gelısımını tamamlıyomuss 3o dogan bıle yasıo ama erken sayılır bence
merhabalar benim sat 6.12.2012 muhtemel doğ tarihi 11.9.12 25 hafta olmuyormu
aynıyızz cnm benımde sat 6 aralık dogum 11 eylull ...tmm su anda 25+3 gundeyız cnmm
Gunaydın annecıklr nasılsınz
gunaydın canımm hgg:3::3::3::3:

bazen çok kızıyorum kilo alıyorum die ama bebeğiöin gelişmesi için mantıklı düşünürsem kilo almam gerekiyor o yüzden 2 gündür takmamaya çalışıyorum kzım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.. doğumdan sonra tutarız boğazımızı sporda yaptıkmı veriririz o yüzden takmayın.. benim bir arkadasım 32 kilo aldı 6 ay sonra işe başladı kızda hiç bişe yok sasdım kaldım bir yemek yiyordu öğle arası beraber yemeğe çıkıorduk 2 tane büyük boy pizza yiyordu 2 tane düşünsenize..

Back
X