- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
korkma korkma normal doğum iyidir sezeryanden allah korusun ben hiç istemiyorum
valla bende normal istiyorum canım hayırlısıyla inşallah, sezeryan beni korkutuyoo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma korkma normal doğum iyidir sezeryanden allah korusun ben hiç istemiyorum
ay eminmisinnn ama ben deli gibi geriliyorum çatlayacak gibi oluyorum akşamlarııııııııııııııııııııııııııııııııı
hadi yazsana sendeeeee![]()
ay öylemi diyorsunn canım canım teşekkür ederim.
ama ben hamilelikten öncediyetteydim 6 kg verdimhamile kalıca bıraktım diyeti verdiklerimi bir güzel aldım
şikayet değilde ama kıyafetlrim olmuyor yaaaaa alışveriş ypamak istmeiyorum 3 ayyy içindee ofs
toplam kaç kg aldın merak ettim..
maşallahh sana canımm inş. Doğumunudaa kolaylaştıracaktrrrrrrr yürüyüş yapmannn süper.
Bende severim yürüyüşü ama bu ara olmuyor yaaaa
ay eminmisinnn ama ben deli gibi geriliyorum çatlayacak gibi oluyorum akşamlarııııııııııııııııııııııııııııııııı
hadi yazsana sendeeeee![]()
selam kızlar.bugün hepinizden halam için dua istiyorum.15 yıldır çocuğu olmuyor ve tüp bebek yapacak dua edin lütfenn.çok heyecanlı
ben 64 le hamile kaldım 69 um şimdi canım 5 kg aldım yani çok değil demi :d
kızlar bende bu aralar yine acayip duyguallık başladı.hamilelik sendromu galiba.herşeye ağlıyorum.birde kendimi bazen boşlukta hissediyorum neyapacağımı bilemiyorum.içinizde bu duruma yakalanan varmı
ahh kıyamam sanaa benn,
Senin iştahın yok kahvaltı seviyorsan kahvaltı tarzı yee hem yumurta peynir falan çok sağlıklıııı.
salata ve meyvede gerekli ye sakın ihmal etmeeeözellikle yeşil yapraklı salatalarr çok faydalı.
şey yapabilrsin special salatalar.
tavuklu salata, peynirli salata, üç peynir salatası falan böylee seni doyuracak bebişede faydalı olacak salatalar yaparsan iştahında açılabilir.
Kilo almıyorum diy eüzülme önemli olan bebişinin iyi olmasıı dr un iyi derse hiç üzülme sakın ceviz falan yemeye çalış
evet canım, aynen şoyle oluyoo, yemegın yanında salata ddeılde, salatanın yanında yemek yıyorum:))),
süt sabahve aksam 1 bardak, yumurta her sbh, yıyorum.cevızde 3,4 tane yemeye basladım, kahvaltı oglen yemegı ve aksam yemegı düzenlı yiyorum,
meyve işyerınede getırıyorum, aksam evdede yıyorum onda sorun yok:)
kızlar bu akşam ani bir kararla küçük bir tatile çıkıyorum..pazartesi ve ya salı döneceğimohh bari doğurmadan 3 gün tatil iyi gelecek bana
![]()
ohh mis walla canımız çekti ama yolculuk nere??
günaydın kızlar gününüz güzel geçsinn :126:
benim haziran 15de şeker yüklemem var zaman geçmek bilmiyorr :97:
offff ya kıyafet derdi bitmiyor.ben 48 kiloyken 60 olunca banada hiçbir kıyafetim olmuyor.hamileliğimin 4.ayında bikaç kıyafet aldım ama şimdi onlarda sıkıyor.az değilki 12 kilo fark var.yine gidip bişeyler almaya kalksam hamile kıyafetleri çok pahalı ve şurda 3 ayımız kaldı.kendime alacağıma bebeğime birşeyler alırım diyorum ama milletin dediğine görede bu kalan 3 ayda daha fazla kilo alırmışım.birde sıcaklar gelecek.tiril tiril bişeyler daha almak gerek galiba.
kızlar bu akşam ani bir kararla küçük bir tatile çıkıyorum..pazartesi ve ya salı döneceğimohh bari doğurmadan 3 gün tatil iyi gelecek bana
![]()
P.TESİYİ İPLE ÇEKİYORUZ O ZAMANNNNNNNNN :d
evet canım yaa, kendımden cok bebegı merk edıyorum tabiki:)
kızlar bende bu aralar yine acayip duyguallık başladı.hamilelik sendromu galiba.herşeye ağlıyorum.birde kendimi bazen boşlukta hissediyorum neyapacağımı bilemiyorum.içinizde bu duruma yakalanan varmı
balıkesir-altınoluk.. biraz yüzerim,bol bol da yemek yer gelirimdr. um izin de verdi.gidebilirsin dedi
![]()