2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam hanımlaaar biz bugün erkenden kalkıp mobilyacıya gittik ve sonunda kızımızın (umarım kızımızdır) mobilyasını aldıııkk:) tavsiyem teşhir ürünleri daha uygun oluyor. Üstümden bi yük kalktı. Yalnız uyku setleri çok pahalı geldi almadı 250 civarıydı. Netten almak istemiyorum. Kendim dokunup alıcam. Bakalım izmirden araştırırım artık haziranda. Sizler napıyosunuz.

sen sus sana konuşmak yasak :))))))
sen kazana düştün hihihihihi :)
buraya sadece göbüşlü hamişler yazabilir falan dermişiiiiiiiiimmm :D

amaaaaaaa yazık bana:((( yenı daha 1 hafta 10 gündür hamılemısın dıyolar:)), ben napıyım, içim geniş demekki:)))) hahah belkı toplamda 5 kılo almısımdır artık, bir tesellı işte, ptesıye kdar susayım ozamn, 5 kılo aldıysam konusurm:)))

levent istanbulll :43:

cnm ben haliç hospitale gidiyorum. kağıthane- alibeyköy arası. ben doktorumu çok seviyorum. muayene ücreti 25 TL. tahliller için ekstra alınıyor tabii. mesela kan tahlili 13 TL.ama gerçekten memnunum. inanılmaz bilgilendiriyor. daha ben sormadan sanki soracağım herşeyi tahmin ediyor ve sormadan cevap veriyor.:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar. biz okuldan geldik bugün kıpır kıpırız şükür de ben yürüyemiyrum sanırım,artık bebiş kasıklara iyice baskı yapıyor, otururken ve kalkarken yetmişlik nineler gibiyim, bi de sabah kahvaltıda ekmek dilimini 2 den 5 e çıkardım bugünlük.. sıcacık ekmek dayanamadım napiyim:26::26: birazdan yürüyüş yapmayı planlıyorum yoksa vicdan azabı çekicem :37::37::37:
teyzeleri oğluşuma şu nevresim takımını alıcam inşallah.Siz de bakın.
$13438_kucuk.webp

Nasıl ???

he.. hee.. kilo da birinciniz benimdir 25 hafta içindeyim ve toplamda 14 kilo aldım.. var mı beni geçmiş olan... ama benim ilk nayda vucudum 5 kiloyu aldı direk bulantı kusmamda çoktu bir 3kilo da o zamandan zaten sonrasındada geliyo 58 ile hamile kaldım bugun sabah itibariyle 72 deyim...

slm kızlar. biz okuldan geldik bugün kıpır kıpırız şükür de ben yürüyemiyrum sanırım,artık bebiş kasıklara iyice baskı yapıyor, otururken ve kalkarken yetmişlik nineler gibiyim, bi de sabah kahvaltıda ekmek dilimini 2 den 5 e çıkardım bugünlük.. sıcacık ekmek dayanamadım napiyim:26::26: birazdan yürüyüş yapmayı planlıyorum yoksa vicdan azabı çekicem :37::37::37:
teyzeleri oğluşuma şu nevresim takımını alıcam inşallah.Siz de bakın.
Eki Görüntüle 433072

Nasıl ???

güzel canım beğendim ben güle güle kullansın bebişin.kaç haftalık oldu ki?2 dilim ekmekle doyuyormusun ben de rahat 5 DİLİM yiyorumdur

he.. hee.. kilo da birinciniz benimdir 25 hafta içindeyim ve toplamda 14 kilo aldım.. var mı beni geçmiş olan... ama benim ilk nayda vucudum 5 kiloyu aldı direk bulantı kusmamda çoktu bir 3kilo da o zamandan zaten sonrasındada geliyo 58 ile hamile kaldım bugun sabah itibariyle 72 deyim...

anam sen de mi biritüzz :))) bi arakadaş daha vardı 14 lük :D
hadi geçmiş olsun o zaman :)

bebeğimk bi sorun olmadığına çok sevindim kilosu ne kadar olmuş artı ikimizinkide 1 hafta geriden geliyoduya seninki hala aynımı yoksa kapamışmı farkı.... bende en son renkli dopplere girdim biraz moralimi bozdu ordaki adam dedi bazı bölgeleri iki hafta geri dedi ama doğru olduğunu sanmıyorum pek... yarın nasipse doktoruma göstericem sonuçları inş bi sorun yoktur ... doktorum detaylı olarak muayene etmişti hiç bi sorun yok dedi inş yarında öle der.. bebişimin hareketleride norm<l çok şükür ... bende bi iki haftaya şeker yükleme testini yaptıracam nasipse...off annelik çok zormuş bebem yaa doğsalarda kurtulsak şu streslerden

saol bebem bi sorun yok çok şükür ama ağrılar ve çok aşada hareket etmesi korkutmuştu beni doktordan sonra çok rahatladım canım... şöleki canım hamilelik takvimimi değiştirmedim ama 7 aralık olan sat 14 aralık olarak değiştirdik doktorumla çünkü geç döllenme olmuş bu çok normal bi durummuş ilk başta olan 1 hafta geriliğide kapamış bebeğim 631 gr dı haftasına göre çok ii dedi doktorum ayaklarıda aşadamış miniğimin ondan alta alta vuruyomuş işte bizde durum bu... sen öle her denileni takma bebeğim inş öle bişe yoktur allahın izniyle.. hiç deme balım bi doğsalarda en ufak ağrıda değişiklikte aman noldu die evhamlı bişe olduk resmen sağlıkla doğup büyüseler :16:

saol bebem bi sorun yok çok şükür ama ağrılar ve çok aşada hareket etmesi korkutmuştu beni doktordan sonra çok rahatladım canım... şöleki canım hamilelik takvimimi değiştirmedim ama 7 aralık olan sat 14 aralık olarak değiştirdik doktorumla çünkü geç döllenme olmuş bu çok normal bi durummuş ilk başta olan 1 hafta geriliğide kapamış bebeğim 631 gr dı haftasına göre çok ii dedi doktorum ayaklarıda aşadamış miniğimin ondan alta alta vuruyomuş işte bizde durum bu... sen öle her denileni takma bebeğim inş öle bişe yoktur allahın izniyle.. hiç deme balım bi doğsalarda en ufak ağrıda değişiklikte aman noldu die evhamlı bişe olduk resmen sağlıkla doğup büyüseler :16:

ya sürekli altta olma durumunu ben farketmiştim bir ara hep göbek deliğimin olduğu yerin altındaydı korukuyordum bende dr.ne dedi cnm mrk etim

güzel canım beğendim ben güle güle kullansın bebişin.kaç haftalık oldu ki?2 dilim ekmekle doyuyormusun ben de rahat 5 DİLİM yiyorumdur

Bugün 25+1 iz cnm :nazar: Nevresim takımı da çok tutuyor şimdiden alalım da taksitleri bitsin diye 2 tane beğendim internetten.Dışarda da çok ucız değildir heralde...
kahvaltıda 2 dilim , gün içinde hiç.. Buna rağmen aldığım kilo 6.5 ... Demek 5 dilim yesem 10 u geçerdim çoktaaannnn:9:

slm kızlar nasılsınız baakaalııımmm... biz dün akşam türkçe olimpiyatları etkinliğine gittik harika bi programdı o kadar yüksek seste çıldırdı bebişim ayaklarda aşada dedim şimdi çıkacak :9: eve geldimizdede uzandım o zamanda bu sessizlik ne şimdi die tekmeledikçe tekmeledi babasının eline bile kuvvetli bi tekme attı aşkıımm yaa aoda nasıl mutlu oldu ben daha mutlu tabi rabbime şükürler olsun :16:

Bugün 25+1 iz cnm :nazar: Nevresim takımı da çok tutuyor şimdiden alalım da taksitleri bitsin diye 2 tane beğendim internetten.Dışarda da çok ucız değildir heralde...
kahvaltıda 2 dilim , gün içinde hiç.. Buna rağmen aldığım kilo 6.5 ... Demek 5 dilim yesem 10 u geçerdim çoktaaannnn:9:

haftanı şundan dolayı sordum demişsin ya kalkışım oturuşum nine gibi oldum falan öyle olmak için erken değil mi son aylarda öyle olunuyor çünkü ödem falan mı acep sende ?

ya sürekli altta olma durumunu ben farketmiştim bir ara hep göbek deliğimin olduğu yerin altındaydı korukuyordum bende dr.ne dedi cnm mrk etim

göbek deliğinin altındaysa yine ii canm benimki daha aşalarda çünkü ayaklarını göbeğimin bile altına yerleştirmiş miniğim her vurduğunda özellikle oturuyosam aşalarda gıdıklanma gibi oluyo ama normal dedi doktorum göbek deliği çevrelerinde henüz hissetmeyebilirsin dedi.. tedirgin olacak bi durum yokmuş korkma sende bebişin yerleşimiyle alakalı bi durum yani

haftanı şundan dolayı sordum demişsin ya kalkışım oturuşum nine gibi oldum falan öyle olmak için erken değil mi son aylarda öyle olunuyor çünkü ödem falan mı acep sende ?

kalkıp otururken zorlanma bendede var ödemim yok ve bu durum normalmış hele kalkarken ilk iki adımı atana kadar baya bi zorlanıyom ağrım oluyo çünkü

göbek deliğinin altındaysa yine ii canm benimki daha aşalarda çünkü ayaklarını göbeğimin bile altına yerleştirmiş miniğim her vurduğunda özellikle oturuyosam aşalarda gıdıklanma gibi oluyo ama normal dedi doktorum göbek deliği çevrelerinde henüz hissetmeyebilirsin dedi.. tedirgin olacak bi durum yokmuş korkma sende bebişin yerleşimiyle alakalı bi durum yani

tamam canım sağol bende dr.sormayı düşünüyordum bu hafta gerek kalmadı sayende:)

sanırım bebişin pozisyonuyla alakalı, vurdukça mesaneme geliyo bazen, hemen wc ye gidiyorum:37: Her zaman olmasa da pimpirikleniyorum sanırım ani hareket edersem ona zarar vericekmişim gibi biraz da psikolojik sanırım...Göbeemm de kocaman oldu benim, 3 ay sonunda nasıl olucam acaba :26: :49::49:

Back
X