2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Teşekkür teyzesi. Aynen şimdi hangi şampuan bez küvet yağ deterjan sırayla artık :49:

kıyafet konusunda acele ettim 1 aydır zaman geçmiyorr şimdiii bunlarda acele etmeyeceim zaten zor ve önemli olanı hallettik bunları da parça parça denk geldikçe alacğaım hemde zaman geçsin :DDD

olurmu ole cnm oda yoruluyodur yazıkk :))) benımkıde bazen cok oynuoo bazende hıc tık yok yedıgımızle alakalı olabılır benım kızım annesı gıbı tatlı yıyınce cosuoo ... masallahh cnmm oglusunaa.. bende cok merak edıyorum nekadar oldu dıee:nazar::nazar:

benımde annemler pamuk yorgan dıktırdı cnm bıde nevresım tk alıcaz yeter bencee bıde sılıkon olmaması gerekıyormuss bebek ıcın..

kıyamam ben ona yaa ole sallanırmı kzzz:9::9::9::9::9:ewt fıyatları aarastırıcam ole karar verıcem cnmm saol:16::16:

ıı almısın wala cnm bız bı park yatagını 4oo aldık:9::9::9:

36 haftaya kaadr aslında beebek gelısımını tamamlıyomuss 3o dogan bıle yasıo ama erken sayılır bence

aynıyızz cnm benımde sat 6 aralık dogum 11 eylull ...tmm su anda 25+3 gundeyız cnmm

gunaydın canımm hgg:3::3::3::3:

peki doktorun ne sıklıkla görmek istiyor benim erken doğum ihtimalim olduğu halde ayda 1gel dedi beni bu rahatsız etti açıkçası

canım bende yok o sorun ama biryerde okumuştum kalsiyum eksiliğinden olaiblriyormuş birde d vitamini sanırım sen onlara bir dikkat et bakalım.

ya benim içtiğim sütü kimse içmez günde 3 bardak içiyorum nerdeyse yoğurt fln da bol tüketirim amma neyse dr.danışayım bakam bi

kıyafet konusunda acele ettim 1 aydır zaman geçmiyorr şimdiii bunlarda acele etmeyeceim zaten zor ve önemli olanı hallettik bunları da parça parça denk geldikçe alacğaım hemde zaman geçsin :DDD

bende aynı senin gibiyim kıyafette acele ettim herşey tamam şimdide bi duraksadım yavaş yavaş alıcam kalanları bide kendime alışveriş yapmam lazım hastane için ne zamandır bunlar aklımda ama totoşu kaldıramıyom artık zaten netten alışveriş seviyom ben rahat rahat at sepete kapına gelsin :52:

bendede var canım çok uzun ve sert fırçalamıyom ama genede kanıyo baydırda var ama normal bişe bu çok yerde okudum.. benim ağıziçim çok hassaslaştıyediğim azıcık sıcak olsun hemen yanıyo dilim damağım soyuluyo ama illaki oda normaldır hiç araştırmadım..

neyse dr.sorayım bakalım o da kesin vitamin verir şimdi off allahım :41:

bende aynı senin gibiyim kıyafette acele ettim herşey tamam şimdide bi duraksadım yavaş yavaş alıcam kalanları bide kendime alışveriş yapmam lazım hastane için ne zamandır bunlar aklımda ama totoşu kaldıramıyom artık zaten netten alışveriş seviyom ben rahat rahat at sepete kapına gelsin :52:

hangi sitelerden almayı düşünüyorsun canım bende netten alışverişi seviyorummmm:52:

kızlar ya sabah falan problem yok da saat 2 den sonra oturmak ızdırap dakika sayıyorum okadar ki yani Allahım şu günler geçsin artıkkkk

neyse dr.sorayım bakalım o da kesin vitamin verir şimdi off allahım :41:

ben hiç bir vitamin kullanmıyorum doktorum bi elevit yazmıştı ama herşeyimi yiyorum tahlillerimde bütün değerlerim normal hiç bişi eksikliğim yok nie vitamin kullanayım aşırı kilo veriyo ne zaman kullanmaya başladısam şiştim bi demir şurubu içiyom o kadar onada doktorum mecburi dedi die

hangi sitelerden almayı düşünüyorsun canım bende netten alışverişi seviyorummmm:52:

ben şimdiye kadar kızım için unnodadan,bebe butikten,markafoni ve morhippodan bir sürü şey aldım dedim gibi herşeyimizi netten aldık biz kendimede hamile kıyafetlerini netten aldım çokmu çok tembelim galiba :37:

ayy ben herseyi yaptım yapacak bişe kalmadı 20 gün önce yeni sezonları getirecekmiş o yüzden elindekileri çıkarmak amacıyla obje %50 indirim yapmısdı önden yarım düğmeli pijama aldım 3 tane bir tanesi kaprili çünkü eylülde olsa Adana çok sıcak olacağı için kullanışlı olur tanesi 20-25 tl arasıydı kızlarrr

ben hiç bir vitamin kullanmıyorum doktorum bi elevit yazmıştı ama herşeyimi yiyorum tahlillerimde bütün değerlerim normal hiç bişi eksikliğim yok nie vitamin kullanayım aşırı kilo veriyo ne zaman kullanmaya başladısam şiştim bi demir şurubu içiyom o kadar onada doktorum mecburi dedi die

benimde kan tahlillerim iyi çıktı çook şükür bende sadece elevitle ferrum fort kan ilca kullanıyorum.normalde kan ilcı kilo yapıyor bir de kabızlık yapıyor bu ilaç normalde hergün alınması gerekiyor ama dr.bana senin ihtiyacın yok ama ileriki aylarda mutlaka alocak dedi hafta da 2 tane alıyorum çok etkilemiyor o nedenle

ben şimdiye kadar kızım için unnodadan,bebe butikten,markafoni ve morhippodan bir sürü şey aldım dedim gibi herşeyimizi netten aldık biz kendimede hamile kıyafetlerini netten aldım çokmu çok tembelim galiba :37:

ya aslında siteye güvendikten sonra en iyisi bence ben nrmalde alışverşe çıkmayı severim ama yaşadığım yer merkeze uzak kçk bi ilçede yaşıyorum eşimin işinden dolayı ondan nete takılıyorum artıkın

bende balık yağı içiyorum dr kızımız için gerekli dedi elevit bide demir hapı ferro içiyorum ama hamileliğin 20. haftasından sonra demir hapı gerekli dedi doktorum değerlerim benimde iyidi senin deponu tüketirse sana bişe kalmaz dedi o yüzden içmen gerekio dedi zaten ben ne zaman demir ve balık yağına başladım yemek yemem 3 kat arttı ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım

benimde kan tahlillerim iyi çıktı çook şükür bende sadece elevitle ferrum fort kan ilca kullanıyorum.normalde kan ilcı kilo yapıyor bir de kabızlık yapıyor bu ilaç normalde hergün alınması gerekiyor ama dr.bana senin ihtiyacın yok ama ileriki aylarda mutlaka alocak dedi hafta da 2 tane alıyorum çok etkilemiyor o nedenle

bende MALTOFER kullanıyom kan için eleviti bıraktım almıyorum... benim hiç bi bağırsak problemim olmadı hamileliğim boyunca öncesinde yoktu çok şükür ama kan ilacı lamaya başaldıktan sonra bi ara bozuldu bağırsaklarım bende ters etki yaptı sanırım :31:

ben jetnetworking den yapıyorum alışverişimi ne de olsa baba malı :32::32::32:
jnw de çalışan var mı kızlar aranız da :16:

ya aslında siteye güvendikten sonra en iyisi bence ben nrmalde alışverşe çıkmayı severim ama yaşadığım yer merkeze uzak kçk bi ilçede yaşıyorum eşimin işinden dolayı ondan nete takılıyorum artıkın

valla birazda şans işi tabi çok önemli şeleri almıyorum havlusunu falan dokunup almak istedim mesela ama diğer alışverişlerimdende çok memnunum zaten beğenmezsen hemen geri gönderme şansında var yani riskli bi durum yok ben merkezdeyim ama çıkınca beğenemiyom netten daha kolay yapıyom alışverişlerimi bide uygun oluyo tabi

hanımlarrr size iyi muhabbetler...
Eşim geceden geldi uyuyor. ben de iştha geldim yine bi revani yapayım akşama da patates oturtma:56::56::56::56:
bunları halledeyim gelirim yine öpüldünüzzzz:54::54::54::54:

bende balık yağı içiyorum dr kızımız için gerekli dedi elevit bide demir hapı ferro içiyorum ama hamileliğin 20. haftasından sonra demir hapı gerekli dedi doktorum değerlerim benimde iyidi senin deponu tüketirse sana bişe kalmaz dedi o yüzden içmen gerekio dedi zaten ben ne zaman demir ve balık yağına başladım yemek yemem 3 kat arttı ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım

ben balıkyağı kullanmayı çok istiyorum ama biliyorum beni uçan bi balona dönüştürecek ondan içemiyorum ben zaten iştahlıyım haa sorun diil alırım sonra veririm allahın izniyle ama balık yağına korkudan başlayamadım

Back
X