2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bizim için sakıncalı bi konu biliyorum ama yarın akşama çaya gelecek misafirim için bana acilen güzel bir tatlı ve salata tarifi lazım..Güvendiğiniz tarifiniz varsa fikir verir misiniz?

ay ben vermeyeyim akşam ister canım yaparım şimdi anlatırken:D

hastane için neler lazım ? pijama takımı, gecelik , terlik başka ? kendimizi de düşünmeliyiz tabi arada :23:

valla canım bende almaya başlayınca burdan fikir alıcam yine ama bildim pijama,gecelik,terlik,iççamaşır,hasta bezi aklımda bunlar var almaya başlayınca eksikler çıkar muhakkak

canım canım haftan itibariyle bence normall, ayrıca wc olayı çok etkiliyorrr bende dün yazdıydımm burayaa, dün gititm kayısı kurusu (gün kurusu diyorlar siyah olandan)ve erik kurusu aldım yedim üzerinede ılık su içtim birkaç bardak süperr rahatladım tavsiye ederim.

kayisi kurusu var ama anca bir iki tane yiyorum, icimi kaldiriyor :(
bir de burda kizlardan biri demisti sanirim dut agaci yapragini kaynatip icince cok rahatlatiyormus, yarin gelse de kizimi gorsem doktorumuza sorsam napiyim ne ediyim diye..

merhaba hanımlar:3:dün ayhan çocuğun saraçhanedeki mağazasına gittik.. sağolsun bayağı güzel bir indirim yaptı.. beşiğimizi seçtik:34: ramazandan birkaç gün önce almayı düşünüyoruzzz:16:

Son düzenleme:
kayisi kurusu var ama anca bir iki tane yiyorum, icimi kaldiriyor :(
bir de burda kizlardan biri demisti sanirim dut agaci yapragini kaynatip icince cok rahatlatiyormus, yarin gelse de kizimi gorsem doktorumuza sorsam napiyim ne ediyim diye..

bencede doktoruna danış çünkü bitki çaylarını pek tavsiye etmiyolar bazılarını için diyolar sadece ben çok bitki çayı içerim mesela ama aylardır bi ara bi rezene içtim doktoruna danışmadan içme öle şeler bence

kızlar benim listem varrrr paylaşayım istersenizdaha önc epaylaşmıştımmm kızlara epey fikir olmuştu ama aradan zaman geçtii not almak isterseniz tekrar yazrım

ay ben birtane gecelik ve sabahlık tkaımı aldım başka hiçbirşey almadım kendim için:DD
pehh.

ben daha hiç bişe almadım birisi gecelik al diyo birisi pijama ortak bi fikir yok o konuda bende dedim ikisinide alayımda artık hangisi kullanılırsa onu kullanırım

kızlarr ben aldım kendie hani kimseden duymuyorum lohusa tacı şöle orjinal lohusa tacı alayım dedim araa araa yok en sonunda tam olarak içime sinmesede aldımm:):) süslü anneyim ben :52:

merhaba hanımlar:3:dün ayhan çocuğun saraçhanedeki mağazasına gittik.. sağolsun bayağı güzel bir indirim yaptı.. beşiğimizi seçtik:34: ramazandan birkaç gün önce almayı düşünüyoruzzz:16:

güle güle kullansın cnm bebişin bende aldım ama henüz mağazada çünkü kenarlıklı nevresim takımı siparişide vermiştik gelince hepsini bir gönderirim dedi ama dahada ses yok bak ben orayada bi uğrayayım

Ama haksızlık buuuuuuuu

:D ozaman makarna salatası yap süzme yoğurtla ama:D mayonez kullanma:D

yada patates salatası,ben salat akonusunda klasikçiyim:D
patatesi haşlıyorsun sıcak sıcak biraz tereyağıylaa ve karbiberle eziyorsun ve borcama alıyorsun biraz limon suyu sıkıp gezdiriyorsun. borcamda düzelttikten sonra üzerine süzme yorğurt yapıyorsun sarmısaklı ama çok az samrısaklı üzerine onu gezdiriyorsun kaşıkla düzelterek, bir tavada havuç soteliyorsun onuda en üstee döküyorsun, maydanozlada süsleyip dilim dilim ikram ediyorusn:DD eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü ahanda akşam yapacağım:D

ay ay hayırlı olsun annesi sağlıklı mutlu huzrlu uyusun beşiğinde.

ay ben birtane gecelik ve sabahlık tkaımı aldım başka hiçbirşey almadım kendim için:DD
pehh.

dün gece rüyamda pijama aldığımı gördüm hastane için.90tl ye lcw den.eve geliyorum hem çok büyük hemde önü düğmeli değil diye pişman oluyorum.bilinç altım üstüm hep bunlarla dolu kız.:1:

Back
X