kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 223 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdilerçok moralim bozuldu ama yaaa inş bebeğimi etkilemez 1 ay sonra tekrar bakılacak
merhaba canm üzülme diyetine sıkı sıkı uyarsan bişey olmaz düzelir inşallah.arkadaşımda da çıkmıştı diyetine uydu 1ay sonra düzeldi dr.diyeti bıraktırdı.senn ailende varmı şeker hastası onun babası şeker hastasıydı.ailede olunca oluyo.bende geçen hafta yaptırmıştm 50mg lığı yüksek çıktı bugün 100mglık yapıldı çok şükür normal çıktı.ama sıkıntı yapma diyetle düzelcek.
canım sen 50 mg lıkmı yaptırdın 100 mü? ben dün 50 mg yaptırdım 155 çıktı benimdedoktor yüksek dedi haftaya 100 mg lık yapılcak. Allah yardımcımız olsun..
canm çok yüksek deil aslında şekerin benmde 148 çıkmıştı.önceki 2gün şekerli şeyler yediysen etkiliyomuş.mesela ben önceki 2gün akşamları tatlı yemiştim ondan oldu kesin bugün normal çıktı.haftaya dikkat et önceki günlerde çok şekerli şeyler yeme.100mglık çok gıcıkya.4kere kan ve idrar veriyosun.
benim şekerimde sınırda çıktı kızlar.aç karnına şekerli su içirdiler 1 saat sonra kan aldılar okadar birdaha birşey ölçmediler.doktor şekerin sınırda çıkmış tatlıyı kesme ama azalt dedi.bu sabah tv de izledim.doktor hamile iken şeker yüksek olursa bebekte yağlanma olacağını buda kilosunu artıracağını organlarında sorun yaşayabileceğini şekerin çok önemli olduğunu belirtti.kızlar dikkat edin.
canm gülbende mi izledin akş 90dan az olması gerekir demişti.tabi canm şeker olunca bebekte kilolu oluyomuş.
şeker fazlakıgı önemli arkadaşlar görümcem aynı sıkıntıyı yaşadı canı o kadar çok tatlı istiyorduki onu sevmememe ragmen acıyordum haline dr bebegin gözlerini etkileyecegini söylemiş
kızlar 50 100 arasında ne fark varki neye göre belirleniyor bu doz ben devlette yaptırdım kaçlıktı hatırlamıyorum
canm 50mg lık ilk seferde yapılıyor ona şeker tarama testi deniyor.olasılığı ölçüyor kesin deil.100mglık şeker yükleme testi oluyor bu kesin sonuç veriyor.