• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mihrace, aslında aklıma çok güzel bir fikir getirdin.....pazar günü babalar günü ya, hepimiz karnımıza babacım seni çok seviyorum deyip bir resim çektire biliriz.....:) sexy bir sütyen ile
süper olmaz mı ama kızlar Eki Görüntüle 439284 ???????

canım , valla bu fikir benım cook hoşuma gitti ya:)))) ayy bu pazarmı babalar günü, otekı pazar deılmı;)

Mihrace, aslında aklıma çok güzel bir fikir getirdin.....pazar günü babalar günü ya, hepimiz karnımıza babacım seni çok seviyorum deyip bir resim çektire biliriz.....:) sexy bir sütyen ile

süperrr yaaaa bayıldımmmm ama ben yapamam artık geçtii:((( bugünkü resimden sonra o çok fazla birşey ifade etmezz sankii,
ama siz yapınnn bence hoş bir süpriz olur:)

ayy çok hoş olur yapın lütfennnnn bak pek üzüldüm şimdiii:DD
bende şey yapim kırmızı bir kurdela bağlayım göbeğime:DDDD paketleyim gidim ynaına hehe:D

Eki Görüntüle 439212
:DDD bebişim bunu hiç görmeyecek:D

:1::1::1::1: Ya beni güldürdün ya bunu bende yapacam babalar gününde ahahahahha süpermiş yaa ben bi de balonla konuşma da yaparım karnımın üzerine mübarek karnım kocaman yayla gibi roman bile yazarım üzerine :1::1::1:

Bu arada hanımlar benim kızım başladı ses vermeye :nazar::nazar: :emir_bebek::emir_bebek: :16::16::16::16::16::16::16::16:

üzülme kız, yapacak çok şey var.....ben kız arkadaşıma çektirecem şöyle güzel güzel iç giyimlerle.....sonra internetten sihay beyaza çevircem rütüş falan da yaparım :))) bundan güzel hediye mi olur dimi ama....:)))) $babybauch.webp $babybauch3hp.webp

senle aynı durumdayız canım, bikaç kıyafet ve battnıye:))), bizimde cogunu anneannesı aldı, annem al kızım bıseyler yavas yavas dıyor ama, hepsını sona saklıyorum sıkışıcaz;)

ya kızlar ben de budurumdan çok sıkıntılıyım ya nelerden kaç tane almalıyım hiç kestiremiyorum.düşünsenize bizlerin yenide alsak daha öncesinden başka kıyafetlerimiz var ama o kuzucukların ilk defa olucak çokda güzel şeyler var hele de kızların benim oğluşum olucak mağazalarda 3 duvar kızların yalnız 1 duvar erkeklerin :)

:1::1::1::1: Ya beni güldürdün ya bunu bende yapacam babalar gününde ahahahahha süpermiş yaa ben bi de balonla konuşma da yaparım karnımın üzerine mübarek karnım kocaman yayla gibi roman bile yazarım üzerine :1::1::1:

Bu arada hanımlar benim kızım başladı ses vermeye :nazar::nazar: :emir_bebek::emir_bebek: :16::16::16::16::16::16::16::16:

:)))))) yap yap şekerimm:))) ama resimleyip biizmlede paylaşın:D

Canım şimdi nette baktım her site 17 haziran pazar yazmışlar babalar günü için... Sizde bir bakın isterseniz erkenden kutlamayalım :1::1:

iyikide dedin canımmm yaaaaa :26:
ben bu hafta sonu sanıyorum :26:
birde o kadar emin emin babama hediye aldım bu pazar aricaktım hahahahahahh
rezil olucaktım görüyor musun :))) neyse ucuz atlattık

Mihrace tersine gelmedi mi nasıl çizdin ?

süper bi fikir ben kesin yapıcamm :46::46::49: çok beğenicekler kesin ama kime yazdırcam karnımı:26:

Hanımlar sizde de oluyor mu bazen benim bacaklarımda kasıklarımda adet döneminde olan ağrılar gibi ağrılar oluyor? Yarın doktora soracam normal mi diye sizde de var mı böyle durum?

Hanımlar sizde de oluyor mu bazen benim bacaklarımda kasıklarımda adet döneminde olan ağrılar gibi ağrılar oluyor? Yarın doktora soracam normal mi diye sizde de var mı böyle durum?

evet canım oluyor ben doktoruma sormuştum rahim büyüdükçe olurmuş normal dedi aşırı olmadığı sürece birde kanama olmadığı sürece... bu arada bebeğin kızsa eğer kız bebeklerde kasık ağrısı daha çok olurmuş bilgin olsun sen genede doktoruna danış tabii geçmiş olsun...

Back
X