• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar,

benim miniklerde alta doğru vuruyorlar dönmüşer ikiside kafa yukarıda ayaklar aşağıda duruyor sanırım buyüzden altta çok hissediyorum. Artık nefes almakta zorlanıyorum:50:

az kaldı iznine sedef. allah kolaylık versin.
benimkiler baş- makat şeklindeler şu an.

Ya biri bana yardım etsin kızllar. Sağ kalça kemiğim acaip ağrıyor özellikle sabahları kalktığımda. Üç gün oldu her hareket ettiğimde zonkluyor. Sağlık ocağındaki ebeye söyledim krampları karıştırdı araya magvital verdi. Ama kramp içinml yoksa bu ağrı içinmi bilemedim. Sizde varmı böyle bir sıkıntı.

merhaba kızlaaar:3: biz bugün alışveriş yaptık.. çoğu ihtiyacımızı tamamladık:16: tabi daha eksikler var..onları da internetten tamamlamayı düşünüyorum:40: yaa şu gezme kundağı denilen kundakları biliyosunuzdur.. ben mağazalarda bulamadım hangi internet sitesinde satıldığını biliyo musunuz:43:

cevap yok muuu:37:

HERKSE MRB KIZLR DUNGECE COK KOTU BI GECEYDI GIDA ZEHIRLENMESI YASADIM BUTUN GECE KUSTUM ACILE GTTIK SERUM ANTIBIYOTIK ANCA GELDM KNDIME ALLHTN BBGM IYIYDI BUGUNDE KNDINE DOKTORUMA GTTIM BBGMI IYICE KONTRL ETTI COK SUKUR SAGLIKLI 900GR OLMUS:nazar::nazar:BOYUDA 35 CM :nazar::nazar:BUARALR BIRAZ ASAGIDA TAKILIO AMA SORUN DGLMIŞ:1::1::1:

Canım cok geçmiş olsun.Neyse ki sana ve bebeğine bişi olmamıs.Dikat et kendine..

Canım portbebe mi diyorsun??

hayırlı olsun tatlım ama ben hiç netten almadım bebişime bişi. Buarada dediğin nasıl birşey. Çantaylatakım olan portbebedenmi bahsediyosun?

teşekkür ederim cnm.. bahsettiğim kundak böyle bişey $DSC00020[1].webp çok beğendim mutlaka almam lazım:16:

$BEBEK-ALT-ACMA-MINDERI-VE-KUNDAK__51487200_0.webp :45,90

$KUNDAK-BEBE-BATTANIYE-penye__58792167_0.webp :25,00

gıttı gıdıyorda cnm kkundak yazınca cıkıoo buldum senın ıcınn :)):49:

yarın seker yuklemem vardı ama doktorumm ızınlıymıss .. :43::43::43::43:kızımı ozledım bennn.. ınss pztsı gelırr:97::97::97::84:

ewt cnm yaa azoncee hazıran annelrındeydımm cogu dogurmuss cok duygulandım darısı basımıza bıde herkez tel numaraalrını vermıss.. haberlesmek ııcınn :1::1:

ayy ben okuyamıyorum onları ya bir tuhaf oluyorum nedense ...

Şaka maka baya yol katettik ya bir baktım ki normalde bu ayın sonunda iznim başlıyor benim inşallah dayanabilirim de 1ay daha çalışabilirim...

Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X