:118:
Ben ve ciciş kızım Aişe geldikkkk teyzeleri herkese kocaman sevgilerle günaydınnnnnnnn... Bugün inşaallah kuzumu görecemmmmm![]()
Kızlar nasılsınız ?
Ben bu aralar yalap şalap gidiyorum yahu.. dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık bayır bi yerden aşağı inerken kaldırımdan ıkmış görülmeyen bi taşa çarptım Allahtan eşimin elini tutuyordum süratle düştüm yere sol ayağımın üzerine dizim düştüğüm gibi şişti kocaman oldu oturdum kaldım yerde eğer eşimin elini tutmasaydım karnımın yüzümün üzerine yuvarlanacaktımAdamın elini öyle bi tutmuşum ki diyor ki öyle bi acıdı ki dedim ne yapayım iyikide tutuyormuşum öyle işte kuzular Allahtan kuzuma bişey olmadı... Düşünce bacağımı değerini daha iyi anladım Allahım kolu bacağı olmayanlara şifa sabır versin küçük şeyler bazen daha ok şükür hamd ettiriyor bu açıdan bakınca küçük bi sıyrık bile hamda değer..
Cumamız mübarek olsun...
Canım geçmiş olsun.ALlah korumus seni ve bebğini.Gecen hafta ben de düştüm.Aksam merdivenlerden inerken ısık sönünce ayagım kaydı yuvarlandım .Allahtan popo üzeri düştüm.Can havliyle demirlerden tutununca kolumu incittim. Tam bide düğün telası vardı.Doktora bile gidemedim.Çok sükür bir sorun yok gibi görünnüyor.Olsa bi belirti olurdu heralde.Bebiş hareket ediyor,akıntı kanama filan da yok..Sen gittin mi doktora?