• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

resmini paylaşsana canım istersen merak ettim bak kızımın canı çektiii:1::1:

bakalım oldu $Fotoğraf-0020.webp $Fotoğraf-0020.webp mu?

ben kırmızı aldım cnmm :16::16::16:

oh maşallahh güle güle kullan canım süpersnizzz yaws:)))) resim istemek:D hep bebişlerin cicisinimi paylaşacağız birazda bizikiler olsun
hayatımm unnadoda baktım bulamaıdm hangi markaydı bu gecelikler ya:((

kızlar ben totomu kaldırıp alışverişe başlıcam artık.
baya listeler paylaşılmıştı burda, kopyalamışım ama kafam karıştı yine de.
siz neler aldınız, elinin altında listesi olanlar bi yazıverse :1:

oh maşallahh güle güle kullan canım süpersnizzz yaws:)))) resim istemek:D hep bebişlerin cicisinimi paylaşacağız birazda bizikiler olsun
hayatımm unnadoda baktım bulamaıdm hangi markaydı bu gecelikler ya:((

ben cok pahalı bısey almadım cnmm 12 tlye dusmus carsıdan aldımm.. L bedenn dogumdan sonra gıymem belkıde.. resmını cekerım sımdı :)) haklısın annıslerınkınıde paylasmk lazım:1::1:

$Görüntü0557.webp
park yatagımızzz :))

$Görüntü0561.webp
kızımaa aldıgımm mını taytıı :16::16::16::16:
$Görüntü0562.webp
ılk fotosunun koyulacagıı cercevemızz
$Görüntü0563.webp
buda annenınn logusaa elbısesıı :1::1::1::1::1:

en uygun derkennnn :DD
canım illa kırmızı olacak diye birşey yok krem al

bencede ben kırmızı almıyayım zaten:))), kendımı krmızıda bi kotü hıssedıyorum, , kırmızı ne bı kıyafetım var ne bısey.. :))

bende almak ıstıyorum cnmm.. kurdele ıle baglananlar var onlardan alıcam.. bunlar nasıl takılıo cıvımı lazım asmayaa cahıllık zor walla bu durumda cok bılgısızımm:1::1::1::1::1::1:

şart değil ama asmak içinde daha rahat olur. altına kurdela gibide yapabilirsin. netten resimlere bak istersen fikir olur. ama bu halide gayet hoş hele nazarlıklara bayıldım :))

Eki Görüntüle 439973
park yatagımızzz :))

Eki Görüntüle 439974
kızımaa aldıgımm mını taytıı :16::16::16::16:
Eki Görüntüle 439976
ılk fotosunun koyulacagıı cercevemızz
Eki Görüntüle 439977
buda annenınn logusaa elbısesıı :1::1::1::1::1:

ayy canım güle güle iyi günlerde kullanın, minik kızın ve sen :))) onun taytını yerım ben annesi,, yaa işte kız seyleri boyle güzel süslü süslü, biz oglumuza bakıyoruz kıyafet, benım gözüm kız kyftlerıne gıdıyo, oglusumda alınacak içerden, neler yazıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

bencede ben kırmızı almıyayım zaten:))), kendımı krmızıda bi kotü hıssedıyorum, , kırmızı ne bı kıyafetım var ne bısey.. :))

bende kırmızı almadım valla kırık beyaz aldım geceliğimi ve sabahlığı mı gayet sade ve hoş:17: akşam fotoğrafını çeker paylaşırım kızlar

Back
X