• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben totomu kaldırıp alışverişe başlıcam artık.
baya listeler paylaşılmıştı burda, kopyalamışım ama kafam karıştı yine de.
siz neler aldınız, elinin altında listesi olanlar bi yazıverse :1:

evet yaaa, banada lazım, yazan olursa sevınırım:)))

maşallah maşallahhhh ne güzel çıkmışsınız. ay ben giderek çirkinleştiğimi hissediyorum siz ne güzel çıkmışsınız :))

teşekkür ederim canım :9: neden çirkinleşesin hamilelik güzellik verir her anneye ama bende bazen çirkin hissediyorum kendimi..

Son düzenleme:
hahahha süper olduk desene:)) benimkıde oyle:)) bebeklerımız saglıklı olsunda verılır kılo..
eşimde benı gıcık edıyo ohh maşallh dıyo, bacaklar bıyandan, gobek bı yandan, kalca zaten var:)))))
bende ona dıyorumkı ^^ben en azından hamıleyım,sen kendı gobegıne baksana evlenelı 9 ay oldu, dogurcaksın yakında gobek tam 9 aylık^^, adam evlendıkten snra gobek yaptı;)

ayyy aynısı sekerim normalde inanılmaz zayıf eşim ama göbek yaptı ewlendikten sonra o gün göbeğini tutmus ayy sekerim senin doktorun kim ben doktorumdan çok memnunum dioo deli dedim bendee:):) ayy bugün daire baskanım ne dedi didem böle giderse seni kepçeyle ewe göndericez:):)

teşekkür ederim canım :9: neden çirkinleşesin hamilelik güzellik verir her anneye ama bende bazen çirkin hissediyorum kendimi..

bende kendimi bazen çok şişmiş hissediyorum resmen gemi gibiyim diyorum kendi kendimee aslında çevremdeki herkess çok güzel hamilesin diyorlar ama ne biliyim:51:

slm annişler hayırlı cumalar nasılsınız bakalım çok oldu girmeyeli herşey yolundadır inş :16:

Son düzenleme:
masalahh cnm:nazar:
evet yaaa, banada lazım, yazan olursa sevınırım:)))

• 0-3 ay arası 1o tane kısa kollu uzun kolluu cıtcıtlı zıbın
  • 0-3 ay arası 5 adet tulum (ayaklı )
  • 0-3 ay arası 5 tane alt ust takım
  • hastane cıkıs setı
  • bornoz
  • battanıyee yunlu polar orgu vs.
  • patık,eldiven,önlük,sapka
  • agız mendılı

şımdılık aklıma gelen bunlarr :1::1::1::1:

Son düzenleme:
bende kırmızı almadım valla kırık beyaz aldım geceliğimi ve sabahlığı mı gayet sade ve hoş:17: akşam fotoğrafını çeker paylaşırım kızlar

ayy canım, aksam paylasma yaa,yarın paylaş:)))) yada sayfasını banada yazarsın,merk ettm kırık beyaz deyınce,, ben evde pek gırmıyorumda nete, bütüngün ofste gırınce, aksam bılgsyarı. acasım gelmıyoo

ayyy aynısı sekerim normalde inanılmaz zayıf eşim ama göbek yaptı ewlendikten sonra o gün göbeğini tutmus ayy sekerim senin doktorun kim ben doktorumdan çok memnunum dioo deli dedim bendee:):) ayy bugün daire baskanım ne dedi didem böle giderse seni kepçeyle ewe göndericez:):)

bide kadınlara derler evlenınce saldı kendını dıyee:))) onların gobeklere ne demelı, ozamnda karısı iyi bakmış dıyolar,oda ayrı mesele:))))
ayy gercektenmi oyle dedı;),ama olsun eskı halını bılmıyorum ama yakışmış sana hamılelık canım
vallahı adamlarda bızle beraber delırdı :)))) korle yatan saşı kalkar mısalı:)))

ayy canım, aksam paylasma yaa,yarın paylaş:)))) yada sayfasını banada yazarsın,merk ettm kırık beyaz deyınce,, ben evde pek gırmıyorumda nete, bütüngün ofste gırınce, aksam bılgsyarı. acasım gelmıyoo

aynen canım bende bütün gün ofiste giriyorum akşam pek bakmam bilgisayara:1: eğer paylaşırsam sana sayfasını mail atarım:34:

Eki Görüntüle 439973
park yatagımızzz :))

Eki Görüntüle 439974
kızımaa aldıgımm mını taytıı :16::16::16::16:
Eki Görüntüle 439976
ılk fotosunun koyulacagıı cercevemızz
Eki Görüntüle 439977
buda annenınn logusaa elbısesıı :1::1::1::1::1:
hepsini güle güle güzel günlerde kullanın canımmm gecelik gibi değilde evde günlük giymek için rahat bişiler almış gibisin canımmm benim aklımdan geçen hep daha süslüydü yawss ben kendimi birden abartmış hissettim bende sade bişiler bakayım mademse:D

ben cok pahalı bısey almadım cnmm 12 tlye dusmus carsıdan aldımm.. L bedenn dogumdan sonra gıymem belkıde.. resmını cekerım sımdı :)) haklısın annıslerınkınıde paylasmk lazım:1::1:

:))) güle güle kullan canımmm:))) uygun almışssın

bencede ben kırmızı almıyayım zaten:))), kendımı krmızıda bi kotü hıssedıyorum, , kırmızı ne bı kıyafetım var ne bısey.. :))

hımss ama birtane kırmızı taç yada güzel bir kurdela al lohusa kurdelası:))) o olsun:)

aynen canım bende bütün gün ofiste giriyorum akşam pek bakmam bilgisayara:1: eğer paylaşırsam sana sayfasını mail atarım:34:

tamam canım, sıkışıcam bende, daha bısey almadım,fikir olur hıç olmassa, tesekurler... bizim işyeri mimarlık muteahıtılık oldugu için, suanda ınsaatlar yapılıyoo, oyuzden çizim pek olmuyo,çizimleri bitti hepsinin, oyuzden buara boşum,zaten bellı oluyodur:))))

:))) güle güle kullan canımmm:))) uygun almışssın

bı logusayken gıyıceksem fazla pahalıya gerek yok sanırım ben ole dusunuyorumm tutumlu oldum kendım ıcın .. kızımaa tum paralar fedaaa.. ona gelınce tutumlu olamıyorum maleseff...:1::1::1:

hepsini güle güle güzel günlerde kullanın canımmm gecelik gibi değilde evde günlük giymek için rahat bişiler almış gibisin canımmm benim aklımdan geçen hep daha süslüydü yawss ben kendimi birden abartmış hissettim bende sade bişiler bakayım mademse:D

kokoss senıı ... wala cnm ben sımdı bııtane daha alıcamm cunkı logusayken burda 3 gun kalıosun hastanede bılıosun kanamam olur gecer v.s degıstırmek ıcın lazımm .. baskada alıcam onu kokoss alemm barii:1::1::1::1::1::1::1:

Back
X