• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bana da doktorum sol tarafına yatarsan bebeğe daha çok kan gider demişti..

ahh ah sağa sola dönmekten birhal oldum zaten o yüzden ya en rahat pozisyon sırtüstü gibi geliyor ama bıdığım için herşeye razıyım artık ne yapalım o doğana kadar sabredeceğiz değilmi ama

neler sürdüm çatlamayım diye susam yağı kaysı yağı doktorun verdiği krem görümcemin fransadan getirdiği krem... hiç faydası olmadı demek:( . 7 kg falan aldım ama görünüşte bi göbüşüm var gören hiç kilo almamışsın diyor.

bu kadar önlem almana rağmen olduysa muhtemelen genetik
fakat yine yağlanmaya devam 1-2-çizgiden bir şey olmaz bebişin için ondan sana ve hepimize hatıra:))

çok teşekkür ederim canım ne güzel çok heyecan verici değil mibenim hamileliğim güzel çünki hiç zorluk yaşamadım desem yeridir yeni yeni sıcaklar zorlamaya başladı bir de ben sırtüstü uyuyorum bazıları bebeğin oksijensiz kalacağını söylüyor doktora sordum problem olmaz dedi ama kafam karıştı bilemedimki fikri olan varmııı

sola yatmayı tercih edersen bebeğin daha güzel beslenirmiş sırt üstü yatarsanda bacakların ve sırtın biraz yüksekte olmalıymış

merhaba canım, maşaallah büyümüş valla tosuncuk olmuş :1:
inş.normal olur canım sezaryen olma bence ..
endişelenme yorulmuştur annesi dinlensin biraz ..

hersey yolunda giderse doktorumda bende normal doğum diyoruz bakacağız artık... ewet canım ya şöle yawaşdan yawaşdan bişeler yapmaya başladı çok şükür:)

hersey yolunda giderse doktorumda bende normal doğum diyoruz bakacağız artık... ewet canım ya şöle yawaşdan yawaşdan bişeler yapmaya başladı çok şükür:)

didemmmm oynadı galıba minik kızın, sevindim canım:))
doktor bıdaha nezamn gel dedı???

kızlar ben geldim kontrolden. bebeklerimi gördüm :)) kızım 1.150 gr, oğlum 1.300 gr olmuş :)) yaşasınnnnn

günaydın kızlar bi geçmiş yapayım dedim 30sayfa of anca bitti. Bebişler nasıl

selam sevgili anneler

sola yatmayı tercih edersen bebeğin daha güzel beslenirmiş sırt üstü yatarsanda bacakların ve sırtın biraz yüksekte olmalıymış

teşekkür ederim canım sola yatmak daha iyi galiba bebeişler için alışmaya çalışıyorum hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah maşallah

kızlarrr yaaa benim bulantılarım yeniden başladı.1 aydır iyiydim.ama şimdi yine aynı.kusmamak için neler yapıyorum. :50::50::50: havadan mı neden anlamadım ki:31::31:

kızlarrr yaaa benim bulantılarım yeniden başladı.1 aydır iyiydim.ama şimdi yine aynı.kusmamak için neler yapıyorum. :50::50::50: havadan mı neden anlamadım ki:31::31:

bende 26. haftamdayım ama ilk başlardan beri bulantı ve kusma yaşamadım hamdolsun sadece kokularda tiksindim kısa bi süre oda mesela insanlara yaklaşamıyordum ilk 4 ay parfüm kullanmadım vs vs zor allah yardımcın olsunnn

Back
X