• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm:16::16:

hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem

• hastane cıkıs setı 5li
  • 2 tane 0-3 ay tulum
  • 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
  • 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
  • 2 tane sapka
  • 3 cıft corap en kucuklerınden
  • 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
  • bıberon
  • emzık
  • bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
  • 2tane altust takım 0-3 ay arası
  • bebek bezı 15 adet

bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum

canım bence bez sayısını artır yeni doğan bebekler günde 5 den fazla kesin kirletiyorlar

Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun

çok geçm,ş olsun durumdan muhakkak haberdar et

Günaydın anneler :) veee hayırlı kandiller Allahım bütün herkesin dileklerini gerçekleştirsin, tüm annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşşş... nevar ne yok göz atmak gerek :46:

Günaydın anneler :) veee hayırlı kandiller Allahım bütün herkesin dileklerini gerçekleştirsin, tüm annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşşş... nevar ne yok göz atmak gerek :46:
amın cnmm senınde kandılın mubarek olsun .. bugece bolbol dua edlım bırbırımıze..

suksuk, yakamozzz_, bayanstres, FUFA60, asilemir+, fatmaemr, sorcieree82
günaydın kızlarr

gunaydın kzlar sızlerınde kandılınızz mubarek olsun .. Allahım bızlere sagsalım bebeklerıımızı kucagımıza almayınasıp etsın . Amın ..
Bu donemdede bu sıkıntılarımız olucaksanırım psıkolojık etkılenıyorum bıde her goren her arayann aaaa nekadar az kalmıs dıoo .. Telas yaptırıolar ınsana.. Sıkıldım bunlardann :14::14::14:

bu öıllet yokmu ayy az kılo almıssın ayy ole sole demelrı yokmu ınsanı sınır edıo benı gorenlerde sen hıc kılo almamssn bu bbek nası kılo alcak bole dıolar herkes cok bılıyor

Günaydın kızlar,

Kandiliniz mübarek olsun...Tüm müslüman aleminin içinde de bizim dualarımızı kabul etsin rabbim,hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah...

herkese gunaydınlarrrrrr,
Hayırlı kandıller guzel anneler ve kuzuları, allahım hepimizi korusun,saglıklı dogumlar nasıp etsın, dualarımızı kabul etsın

günaydın bütün annelere
kandiliniz mubarek olsun inşallah herkes vakti saatinde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar AMİN

suksuk, yakamozzz_, bayanstres, FUFA60, asilemir+, fatmaemr, sorcieree82
günaydın kızlarr
gunaydın cnmm uykusuz hergece sarkısını solucem artık :)):1::1::1::1:
bu öıllet yokmu ayy az kılo almıssın ayy ole sole demelrı yokmu ınsanı sınır edıo benı gorenlerde sen hıc kılo almamssn bu bbek nası kılo alcak bole dıolar herkes cok bılıyor
sınır oluyorumyaa.. hıc cenelerı durmuoo wala.. cocuk oldugundada herseye bılaf bulurlaarr:47::47::47::47:
Günaydın kızlar,

Kandiliniz mübarek olsun...Tüm müslüman aleminin içinde de bizim dualarımızı kabul etsin rabbim,hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah...

herkese gunaydınlarrrrrr,
Hayırlı kandıller guzel anneler ve kuzuları, allahım hepimizi korusun,saglıklı dogumlar nasıp etsın, dualarımızı kabul etsın

günaydın bütün annelere
kandiliniz mubarek olsun inşallah herkes vakti saatinde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar AMİN

amınnnnn... sızlerınde kandılınız mubarek olsunn ... tum ısteklerınzz dualrımızz kabul olur ınss... kolay dogumlar dılıyorum hepımız ıcın.. bu gecee herkeze dua edıcemm..allahın ıznıylee.

Kızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun

cok gecmıs olsun canım, allah acil şifa versin..

Kızlar 35 haftalıkken ayrılabiliyor muyuz acaba,ben 37 ye kadar çalışabileceğimi sanmıyorum ama 32 de erken geliyo

SEN ÇOK ZAYIF BİR BAYANMISIN kaç kilo aldınki yoksa sadece göbeğin var diyemi öyle söylüyorlar
ben ödemdenmidir gırtlaktanmıdır bilemedim ama hamile olduğumu ghiç inkar etmiyorum
2 hafta öncesine kadar acaba hamilemisin diye düşündük derlerdi bende onlarla içimden dalğa geçerdim böyle kilomu olur diye şimdi herkes direk karnıma bakıp bebek geliyor ne zaman diyorlar bu da komik geliyor

suksukum iyimisin neden sancılandın yawrum ciddi birşey yok inş. yawss

sanırım rahım genıslıo cnm ben ona yordumm amaa gece raahatsız oldumm hep altıma baktım durdumm ıslak gııbıme geldı.. psıkolojım erken bozuldu sımdıden boleysem yandımm .. sancım abartılı deıldı bıcak gııbı ara ara soldan batıodu.. dahaoncede oldugu vardı.. nette normal yazıo ama rahatsız ederse dr gıderım

buarada senın menude supermıss cnmm msj 1o dk bı atılıo ya yazmayı unuttum :1::1::1::1::1:

31+4 üm canım
ama dr randevusu almadım pazartesi gideceğim garanti olsun diye 32+1 de nedersin

Canım bence doktoruna sormalısın gitmen gereken tarihi çünkü benim 32.haftam 14 temmuzda doluyo diye biliyodum ama dr. 17 temmuzda doluyo o gün gelmelisin dedi.Raporun yazıldığı gün önemliymiş.

Back
X