Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu agrılar normalmış canım, benımde gecen aksam yemek yerken bı agrı gırdı kasıklarıma, adet agrısı gıbı ama yemeği bırakıp yattım, gözüm saatte, kaç dkıka surcek dıye, 7 dakıka sürdü, eşime dogurcam galıba dedım :))))))))) 15 dakıka snra kalktım yemege devam ettım, vallahı biz şimdi boyleysek, agstos sonunda düşünemıyorum),
benım yarın kontrolum var, ınsallah kuzumu görürüm bu sefer, agrıyı sorarım doktoruma....
ay hiç sormaaa resmen büyük beden takılıyorum ömrümde ilk defa bu kiloları görüyorumHemşerilerim almışşş,hemmennn gidip almazmıyım ben de bu elbisedennn
Mihracee çoook yakışmış canım da ahh ahhh artık büyük beden takılıyoruz yaa
ben ona yanıyorum...ahtım var doğum yapar yapmaz dikkat etmeye başlıyorum bunun sonu yok anacım böyle
şimdi de aslında dikkat etmek istiyorum ama iştahıma dur diyemiyorum
hamur işi,tatlı,dondurma off offff hiç ağzım boş kalmıyor..
çekte görelim gözümüz gönlümüz açılsın heheBen de bugün mayo aldım pazardan 48 beden ancak oldu
mayolu boydan foto koyayımmı simdi ben de size,yok ama yaa utanırım
neyse zaten çok dandik bişey annane mayolarından,havuza gidicem eşimle yarın
minicik bikinilere bakıp iç geçirdim![]()
saol canım benim sendee... benim giyim yerim artık lcw büyük beden reyonu zaten bir tane şort aldım penye utanmasam işe de onla geleceğim inanılmaz rahattt:)
sut ve muz tuket cnm kramp ıcın ılerrı boyuttaysaa magnezyum yazsın drrun.. gecmısolsun.. buarada duaların ıcınn tskler cnm amın hersey ıstedıgımız gıbbı olur ınss.... cnın cok cektıyse yapıver az yersın bıseycık olmmazzCümleten selamun aleyküm hanımlar....
Berat kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin,, Hasta arkadaşlara dişi ağrıyanlar, hastanede kalanlar, beli ağrıyanlara, psikolojisi bozulanlara. sabah kramplarla uyananlara, gece uyuyamayanlara, Rabbim şifa versin :) Bu arada kızlar yakın arkadaşım şimdi suni sancı çekiyor haftasını doldurmuştu bi dua edin de hayırlısıyla gelsin bebişi... Rabbim iş arayanlara iş, maaaşına zamn isteyenlere zam versin... Bebişlerimizin sağlıklı akıllı hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin aminnnnn
Topicin imamlığını aldım ahahha
Canlar nasılsınız?
Bem sabahları krampla uyanmaya başladım ya çok acıyor... Sabah arkadaşım aradı poğaça tarifi için ona tarif verdim. Kalktım birisi sabah sabah kek poğaça yapmış nası kokuyo bende mi yapsam bu hafta yapmıcaktım ama canm istiyo yaa![]()
ekmek kızartması mıde yanmasında ı gelıomus nette okudumm .. afıyet oolsun cnmmkızlar biz çok acıktık ben kahvaltı yapıcam
canım ekmek kızartması çekti
siz yazın bol bol ben bir ara gelirim:))
kızlar ben tatile çıkıyorum yazlığa gidicez izin aldım yokum bir müddet yani haber almayınca merak etmeyin haber wereyimm:):)
kızlar bugün çok kötü birgün geçirdim işyerinde hala çok moralim bozuk. ben bankada çalışıyorum şubede.bugün genel müdürlükten önemli şahıslar gelicekti, benim masamın önünde cam sehpa var şube konseptine uymuyor diye bana ağzına geleni saydı müdür sanki ben koymuşum gibi. neyse sakinliğimi korumaya çalıştım okadar insanın içinde bağırıp çağırmasına rağmen .müdürümüz karslı ben memleket ayırırımı asla yapmam ama görseniz ne konuştuğu anlaşılıyor ne adap ne saygı ne görgü. 3yıldır çalışıyorum artık huylarına alıştım dikkate almamaya çalışıyoruz ama bugün bu hamile halimle iyice yıprattı beni. sonra aradım güvenlikleri dedim kaldırın sehpayı. onlar gelene kadar geldi bi daha bağırrdı çağırdı bana diyorki kaldır bu sehpayı burdan dedim nasıl kaldırayım bunu burdan tekbaşıma karnım kocaman artık zaten iyice.müşteriler de tabi hayretler izliyor bizi. ben öyle söyleyince iyici çıldırdı kaldırttı attı koridora az daha bana çarpacaktı resmen üstüme attı diyebilirim. sonra neden koltuğu düzeltmiyorum die iyice yüklendi az kaldı bayılacaktım artık elim ayağım buz kesildi kendimi sıkmaktan. 6 da mesaimiz bitiyor zevkine herakşam 8 e kadar bizi tutuyor. sabah 9 da giriyorum akşam 8 de çıkıyorum akşama kadar inanın belim kopuyor sürekli oturmaktan ekran karşısında. bi de huzur olmayınca iyice lanet ettim artık herşeye. eşime anlatsam konuyu gelip parçalıycak iyice herşey kötü olucak. böyle bişey yapamadıkça insan gibi değil hayvan gibi davranıyor resmen. biyerlere şikayette bulunsam siyasi yönü o kadar ağır ki kimse bişey yapamıyor. kafası kime atarsa hop tayinle olmadık biyere gönderiyor. doğum iznine çıkınca herşeyi unutmak istiyorum. çok yıprandım...
canım ben ilk doğumumu özelde yaptım dediğin doğru buda kısmetse özelde olacak ama devlet hastaneleri nasıl işliyor bilmiyorum gerçi bebeği asla mağdur etmezler ama yinede sormak lazım eğer vermiyorlarsa yeni doğmuş bebeklerin saat başı altı açılıyor desem yalan değil tedbirli olmak lazım
sut ve muz tuket cnm kramp ıcın ılerrı boyuttaysaa magnezyum yazsın drrun.. gecmısolsun.. buarada duaların ıcınn tskler cnm amın hersey ıstedıgımız gıbbı olur ınss.... cnın cok cektıyse yapıver az yersın bıseycık olmmazz
ekmek kızartması mıde yanmasında ı gelıomus nette okudumm .. afıyet oolsun cnmm![]()
buyumuslerdır annesııı yarın hayırlı haberlerını beklıyoruzz buaraaada ıkızlerını ılk sen kucagına alıcaksın gıbıme gelıo hayırlısyla dr dogum tarıhı verdımı cnm sanakızlar yarın dr kontrolümüz var nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz kaç kilo oldu acaba bebişlerim![]()
Muz çok yemesemde süt içiyorum herün en az iki bardak süt ürünlerinide bol bol tüketiyorum bu haftaya kadar bişey yoktu iki gündür var çok aciiyy ya :)
Kızlar az önce çok kötü düştüm.Allahtan kalçamın üzerine.tutunacak biyer de bulamadım 3 5 merdiven kaydım.Kalçamı bi görseniz yok böyle bir renk.Mor da degil resmen siyah.eşim de yok.Araba da onda.Doktora da gidemedm.Aradım kanama sancı olursa mutlaka gel dedi. Şimdilik iyiyim.Bebişin hareketlerini de hissediyorum.Kalcam cok agrıyor ama.İnsalah bebişime bişi olmamıştırBu benim 2. düşüşüm hep bu babetler yüzünden:44::44::44::44:
![]()
püfsss geçmiş olsun canımyaaaaaa aman aman ne olur dikkat ay düşmek diyincee yüreğim hopluyorrrKızlar az önce çok kötü düştüm.Allahtan kalçamın üzerine.tutunacak biyer de bulamadım 3 5 merdiven kaydım.Kalçamı bi görseniz yok böyle bir renk.Mor da degil resmen siyah.eşim de yok.Araba da onda.Doktora da gidemedm.Aradım kanama sancı olursa mutlaka gel dedi. Şimdilik iyiyim.Bebişin hareketlerini de hissediyorum.Kalcam cok agrıyor ama.İnsalah bebişime bişi olmamıştırBu benim 2. düşüşüm hep bu babetler yüzünden:44::44::44::44:
![]()
hoş geldin aramızaaaa hayırlı uğurlu olsun Allah bebişlerimize almayıda nasip etisn inş.Kızlar cok tatlisiniz yaa..ben de bı Eylül annesi olcam inşallah...28+2yim...ben bu topuği niye görmemisim yaaokudukça kendimden bişeyler buluyorum sizden
benim bebeğimde erkek birtanede dünya güzeli bı kızım var 5 yasinda Aişe melegim
oğlum Eylül'de doğacak inşallah..
ay teşekkür ederimm canımmm şımardımmcanim harikasin gercekten hicte toparlak gozukmuyosun gayet hos olmus elbise ;-)
ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek![]()
teşekkür ederim fıstıkkkkwaaaooowwwwww çoooook şıksınızz
elbisenin fiyatı ne acaba canım...
:
ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek![]()
buyumuslerdır annesııı yarın hayırlı haberlerını beklıyoruzz buaraaada ıkızlerını ılk sen kucagına alıcaksın gıbıme gelıo hayırlısyla dr dogum tarıhı verdımı cnm sana
muz cok ıı gelıo dene bıbak.. ve kramp gırıcekmı acaba dıe dusunmeden yat gece.. oda etkılıo![]()
merhaba canım, benmde yarın kontrolum var bende coook merak edıyorum, özledım kuzumuuuuuu
biz karar verdık emir koycaz nasıpse, ama belkı 2. isimde olabılır, onda kararsısız... senin varmı aklında isim??