• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benimde 26 biterken 900gr zayıf bizim bebeler herkezın 1kg ulaşmış o hafta
;))

bakalım yarın nekadr olmuşş oglum, almıstır bu 28, 29, hftalarda herkesın bebısı cook kg aldı, belkı bızımkıde almıstır canım :)))
ayyy heyecanlandım yaa, yarın olsada gtsem, allahtan sabah kontrolum..

Canim zeynep koyma ne olkur:)hertaraf zeynep okula basslicak zeynep1 zeynep 2 aman allahim.onerilerim zafer-zumra enis-selis mete-mersa melih-mersa bera-vera...saglikla gelsinler...

kız nereden buluyorsun bu değişik iismleri vera bera mersa selis

ıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm:16::16:

hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem

• hastane cıkıs setı 5li
  • 2 tane 0-3 ay tulum
  • 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
  • 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
  • 2 tane sapka
  • 3 cıft corap en kucuklerınden
  • 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
  • bıberon
  • emzık
  • bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
  • 2tane altust takım 0-3 ay arası
  • bebek bezı 15 adet

bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum

evet giyim çok ama 3 günse yeterli herhalde
neden 3 gün çok değil mi 3 gün
birde göğüs pedi koy
kendin için ped koy
pişik kremi
birde bunları bend e koymadım

Kızlar cok tşk ederim, biz iyiyiz çok sükür.Yani en azından kızımda bir sorun yok.Benim sol bacağım ve kalcamda agrı var.Kalcada kırık olabilirmiş. Birkaç gün bekleyip gözlemlicez agrı devam ederse kkursub yelekle bebegi koruyup röntgen cekilecekmiş.Ona cesaret edemem sanırım ne olur ne olmaz.Yalnız herseyde vardır bir hayır.Acile herzaman gittiğin hastaneye gittim adli vaka mı degil mi diye 1 saat beklettiler.kendi doktoruma ulasamadım bi türlü. Demeeki dogum filan olsa sansa kadere kim varsa onla doguracağız. Devletten hiçbir farkı yok.bir baska hastaneye gittik orada acil kadın dogumcu bile yok. Olur da gece dogum yaparsam bir süre doktor arayacağımız kesin bu özellerde..

Eşim malesef görevde cnm. Gitmeme gibi bir sansı yok.Suan bulundugu birimde tek calısıyor. Olayı duyunca izin istedi.Bi gözümle göreyim içim rarhat etmedi diye.Bgun gelecek ama persembe geri dönüyor.haftaya kadar yok:43:

geçmiş olsun canım kendine iyi bak

$27+0.webp eklendimi bilmiyorum

bakalım yarın nekadr olmuşş oglum, almıstır bu 28, 29, hftalarda herkesın bebısı cook kg aldı, belkı bızımkıde almıstır canım :)))
ayyy heyecanlandım yaa, yarın olsada gtsem, allahtan sabah kontrolum..

canım benim bebişte 23. haftada 560 gr dı dün gittiğimde 28 haftalık 1300 gr almış baya iyi yani merak etme senin bebişte almıştır

hastane çantası listende bi çıtçıtlı badi var bir de çıtçıtlı zıbın bunların farkı nedir canım??:17::17::17::17: hastane çıkışını ne marka aldınız,,bazıları tulumlu set bazıları alt üst takımlı set ,,tulumlular daha şeker geliyor bana,hangisinden alsam bilemedim,,,:35::35::35:

ayrıca bütün arkadaşların kandili mübarek olsun,,bebeklerimiz sağlıklıca doğsun,,amin..

hastane çantası listende bi çıtçıtlı badi var bir de çıtçıtlı zıbın bunların farkı nedir canım??:17::17::17::17: hastane çıkışını ne marka aldınız,,bazıları tulumlu set bazıları alt üst takımlı set ,,tulumlular daha şeker geliyor bana,hangisinden alsam bilemedim,,,:35::35::35:

ayrıca bütün arkadaşların kandili mübarek olsun,,bebeklerimiz sağlıklıca doğsun,,amin..

seninde kandilin mübarek olsun canım ayrıca tüm arkadaşların bence tulum takım al canım çocuk doktorlarıda tulum öneriyorlar sıkmadığı için bebek daha rahat ediyor ben öyle aldım

Bende 74 le hamile kaldım ben normaldede balık etliyim:)) şuan 77 yim 3 kilo almışım inş doğumdan sonra eski kilomdan daha aşağı düşerim gidermi ki yaa ::)))

Bende 74 le hamile kaldım ben normaldede balık etliyim:)) şuan 77 yim 3 kilo almışım inş doğumdan sonra eski kilomdan daha aşağı düşerim gidermi ki yaa ::)))

çok güzel yaa 3 kilo allahım şaka gibi ben neden bukadar şiştim bu arada komşum irmik helvası yapmış onu yiyorum galiba cevabı gene kendim verdim

Slm kızlar,
öncelikle hepinizin kandili mubarel olsun...İYi kandiller.........
keyifleriniz bebişleriniz nası?
biz iiyiz kızımla,habire ağırlık çöküyo ,uykumuz geliyoooo

Back
X